De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Zoë’s thema verjaardagsfeest! (de speelgoeddokter)

kleine speelgoeddokter

Bij het vieren van een kinder verjaardagsfeestje hoort meestal een bepaald thema. Zoë wilde dit jaar heel graag een Doc Mcstuffins feestje (De speelgoeddokter). Wil je weten hoe zoiets in zijn werk gaat? Lees dan maar snel verder..

Zoë’s feestje met Doc Mcstuffins thema!

Allereerst begin je natuurlijk met het bedenken welk thema je het kinderfeestje wil geven. Zoë is op dit moment helemaal gek van (dieren) doktertje spelen.

doktertje spelen

dokter zoe

Het verjaardags thema voor dit jaar was dus al gauw beslist, een Doc Mcstuffins feestje.

Natuurlijk hoort er bij een verjaardag ook een uitnodiging. Wij kozen ervoor om een afbeelding van internet te downloaden en deze naar eigen wens aan te passen. Ik vind het (al zeg ik het zelf) goed gelukt.

kinderfeestje

Het huisje wat we huren in Nederland moet natuurlijk ook in dit zelfde thema versierd worden. Maarja, waar halen we de tijd vandaan om dit allemaal te regelen. (want vanuit Spanje is dit natuurlijk wat ingewikkelder)

Ik was dan ook blij verrast dat ik werd benaderd door een Frans bedrijf wat ook gevestigd is in Nederland namelijk Vegaoo. Dit is een ontzettend grote online feestartikelen winkel waar je dus alles omtrent (verjaardags) thema feesten, Halloween, Carnaval etc. kan bestellen. Na eerst wat op de site rondgekeken te hebben vond ik jawel het thema van Doc Mcstuffins (oftewel in het Nederlands, de Speelgoeddokter). Dus mijn reactie om met hen samen te werken antwoorde ik natuurlijk in een volmondig, Ja graag!


alle feestartikelen

We bestelden een roze tafelkleed, bordjes, bekertjes, rietjes, een deurbanner, slingers, servetten en ballonnen.

De gehele bestelling werd na 2 dagen geleverd bij familie. Zodat we het daar alleen maar hoefden op te halen en het huisje te versieren. Hoe handig is dat! Je hoeft niet meer winkel in, winkel uit om te zoeken waar ze bepaalde thema versieringen verkopen. Want ook dat is nog een hele zoektocht. Het enige wat we nog hoefden te regelen waren de boodschappen en natuurlijk het ophangen van alle versieringen.


kleine speelgoeddokter

Het is eigenlijk een deurposter, maar wij hadden het gewoon aan de muur geplakt als poster. Zoë straalde helemaal in haar Doc Mcstuffins kostuum (ook die kan je bij Vegaoo bestellen) Echter wij kochten deze tweedehands via marktplaats.

 

de speelgoeddokter
balonnen

We kregen mooi afwerkte ballonnen in stevige kwaliteit. De ballonnen hebben na de verjaardag zeker nog anderhalve week in het huisje gelegen. Zonder leeg te lopen.

doc mcstuffins party

hapjes tafel

hapjes tafel

alles is versierd

De perfect gevulde hapjes tafel met de bekertjes, rietjes, bordjes en het mooie roze tafelkleed.


doc mcstuffins party

Zoë’s knuffeltjes (Lamie en Stuffie van de speelgoeddokter) mochten ook niet ontbreken op deze verjaardag..

slingers

kamer is versierd

En natuurlijk de slingers voor de feestelijke sfeer.

De Verjaardag!

We deelden de verjaardag in, op twee momenten op de dag aangezien we heel veel familie hebben en het anders te druk wordt. Het moet natuurlijk wel leuk blijven en geen stress opleveren. Tevens is het huisje ook te klein om iedereen kwijt te kunnen haha..


cadeaus uitpakken

De eerste helft is van 11 tot 14, we serveren hier een taartje en wat kleine dingetjes denk aan een borrelplankje. Daarna kan iedereen lekker mee lunchen met belegde broodjes (met knakworst) en een grote pan met heerlijke erwtensoep

De tweede helft is van 16 tot 19, Zoë (en wij) kunnen dan even bijkomen en een frisse neus halen, alles opruimen en weer klaarzetten voor de volgende helft. Bij deze ronde serveren we ook weer een taartje en een borrelplankje en daarna heel makkelijk poffertjes of gewoon lekker patat met iets lekkers. Tja je moet het jezelf niet te moeilijk maken haha.

Al met al heeft Zoë mede dankzij Vegaoo een geweldige 4e verjaardag gehad!

Ik schreef deze review in opdracht van Vegaoo.nl. De feestversiering heb ik cadeau gekregen. Desondanks heb ik mijn eerlijke mening gegeven. Alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt.

VOLG MIJ OOK VIA:

Geen categorie, Mama, Reviews | 0 reacties | 14 november 2018 |

Comments

Er zijn nog geen reacties.
CommentLuv badge