De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Wishlist – verjaardag Zoë (3-jaar)

wishlist zoe

09 November is het zover dan is mijn kleine meisje alweer jarig. Zij mag dan alweer 3, ja 3 kaarsjes uitblazen. Jemig mensen, de tijd gaat gewoon echt te snel.. Wij willen er (ondanks dat we haar verjaardag pas uitbundig gaan vieren in Nederland) hier op Lanzarote natuurlijk ook een hele mooie dag van maken.

Ik vind het altijd heel moeilijk om cadeautjes uit te zoeken voor iemand die eigenlijk alles al heeft wat haar hartje begeert. Na heel veel zoekwerk op internet is het mij dan toch gelukt om leuke, originele en leerzame cadeaus te vinden.

Wishlist – verjaardag Zoë (3-jaar)

mini loco

We spelen nu al dagelijks met Bambino Loco en Zoë heeft hier al zo’n 6 boekjes van versleten en we hebben er nog 2 op voorraad. Dit lijkt me dus een geweldige opvolger! Zoë is ook helemaal gek van Sesamstraat, Dora  dus hier zal ze ook wel weer uren speelplezier van hebben.

Mini Loco te koop bij bol.com 25,95 euro, losse boekjes vanaf 8,95 euroleren schrijven

Hoe leuk zijn deze schrijfkaarten. Leren overtrekken en letters leren schrijven. Ik denk omdat Zoë erg van tekenen en kleuren houdt hier ook wel erg blij mee zal zijn. Ook natuurlijk weer heel handig als voorbereiding voor als ze naar school gaat. Doordat de kaarten gelamineerd zijn, kan je ze met de speciale stift vaker gebruiken. Ook dit is weer heel erg handig voor in het vliegtuig. Neemt weinig ruimte in beslag en als het goed is, zijn ze er toch wel eventjes zoet mee!

Schrijfkaarten Woezel & Pip, te koop bij Bol.com 9,99 euro

kinder koptelefoon

Wij zijn al enorm lang aan het kijken voor een goede koptelefoon voor kinderen. We reizen natuurlijk enorm veel en niets is zo vervelend als je in het vliegtuig/bus/trein/auto zit, een filmpje wilt kijken op je telefoon/tablet en je kan het geluid niet horen. Dus we willen Zoë sowieso dit jaar een koptelefoon cadeau geven. Echter er is zoveel keus!

Bovenstaande kinder koptelefoon JVC is te koop bij bol.com en kost 20,00 euro. Het enige vervelende wat wij hieraan kunnen vinden is dat het een draad heeft en dat er een ‘gat’ in de oorschelp zit.. wat wij wel een pluspunt vinden is dat de koptelefoon tot heel klein verstelbaar is en natuurlijk dat er een geluidsbegrenzer op zit tot max 85 decibel

kinder koptelefoon

Dan hebben we als andere optie de kinder koptelefoon Philips draadloos te koop bij bol.com en de prijs is 44,95. De pluspunten hieraan zijn dat de oorschelp dicht is, dat hij draadloos is en ook heeft deze een geluidsbegrenzer tot max 85 decibel. Een nadeel is dat deze vanaf leeftijd 4 jaar is en niet superklein verstelbaar is.

We zullen dus in Nederland goed moeten gaan passen met de bovenstaande modellen en dan pas kunnen we kunnen we een keuze maken welke het wordt..

leesboek

We houden ontzettend van lezen. Heerlijk op de bank of net voor het slapen gaan in bed. Omdat we natuurlijk heel veel tijd op het strand spenderen lijkt me dit wel een heel leuk boek.

Het grote voorleesboek, te koop bij bol.com, is helaas nu niet leverbaar

woezel en pip

Omdat we altijd maar een paar weken per jaar in NL verblijven leek mij dit wel een heel leuk boekje voor Zoë. Zo leert ze in ieder geval wat echt typisch Nederlands is.

Woezel en Pip, hallo Nederland, te koop bij bol.com 6,95 euro

 

hallo hallo wie stinkt daar zo

Wie houdt er nu niet van ondeugende streken uithalen. Ik wil Zoë niet op ideeën brengen maar dit boek lijkt mij voor haar hilarisch!

Hallo, hallo, wie stinkt daar zo? te koop bij bol.com. prijs 19.99 eurospelletje
Ik vind het altijd heel leuk om verschillende spelletjes met Zoë te spelen. Dit bovenstaande spel leek mij ontzettend leerzaam omdat je diverse bewegingen moet maken. Ze zal misschien nog net iets te jong zijn maar dat maakt het juist weer wat uitdagender.

top tot teen, 6 beweegspellen te koop bij bol.com 11,95 euro

snails nagellak

Snails nagellak. We hebben al 5 verschillende snails kleurtjes (met water afwasbare nagellak) en Zoë is helemaal verslaafd. Elke week wil ze graag haar teennageltjes in een leuk kleurtje gelakt hebben. Dus tja deze nagellak doet het altijd goed. Ze is op dit moment erg in to roze, dus Pink Bang, Secret Diary en Tutu staan op haar wishlist.

Te koop bij ingeschminkt prijs is 8 euro per stuk.

Als laatste cadeau vragen we geld. Ja, geld.. Helaas kunnen we met de verhuizing van Lanzarote naar Portugal niet heel veel meenemen en we moeten al heel veel opsturen. Dus we vragen geld om daar een mooi cadeau in een speelgoed zaak uit te zoeken of om op haar eigen spaarrekening te storten.

Mochten jullie nou nog echt een onwijs leuk cadeau weten voor een 3-jarig meisje dan lees ik het natuurlijk graag hieronder bij de comments!

Dit artikel kan affiliatielinks bevatten, meer weten? Klik op de disclaimer.

VOLG MIJ OOK VIA:

Geen categorie, Mama, Wishlist | 19 reacties | 25 oktober 2017 |

Comments
CommentLuv badge