De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Wishlist – Verjaardag meisje 4 jaar


wishlist 4 jaar

9 November is het alweer zover, dan word mijn kleine meisje Zoë alweer 4 jaar. Omdat Zoë het hele jaar door eigenlijk heel erg verrast/verwend is met cadeautjes was het dit jaar wel heel erg lastig om nog iets leuks te verzinnen. Na lang speuren op het internet heb ik toch weer een leuke lijst kunnen maken.

Wishlist verjaardag Zoë (4 jaar)

 

suncoat girl nagellak op waterbasis

Nagellak op waterbasis van bijv. SunCoatGirl, prijs 23,99

Welk ‘klein’ meisje houdt nu niet van make-up en nagellakjes. Omdat er in de ‘normale’ nagellak van die vervelende stofjes en toevoegingen zitten. Vind ik het persoonlijk altijd prettig om Zoë’s nageltjes ‘veilig’ te lakken. Wat ik ook heel prettig vind aan dit soort nagellakken is dat je de nagels onder de warme kraan houdt en de nagellak als sneeuw voor de zon verdwijnt. Super handig dus!

 

kwartet woezel en pip

Kwartet van Woezel & Pip prijs is 7,49 euro

Zoë is de laatste tijd helemaal gek van spelletjes. Zo speelt ze heel graag Frozen – mens erg je niet, 4 op een rij en Dora – Lotto, Domino en Bingo. Ik denk dat kwartetten ook zeker in dit rijtje thuishoort. Misschien heeft ze nog net te kleine handjes om de kaarten vast te houden maar daar bestaan tegenwoordig handige kaartenhouders voor. Dus die staat ook op het wishlist.

polly pocket flamingo floatiePolly Pocket world flamingo, prijs 11,99 euro


polly pocket polly's picknick
Polly Pocket, Polly’s picknick, prijs 4,79 euro

Aangezien Zoë uren kan spelen met haar kleine poppetjes, lijkt mij dit ook een geweldig cadeau. De bovenste Polly Pocket set past in een rugzakjes of handtasje en de onderste in je broekzak. Super handig dus voor als je onderweg bent.


kralenset sweet hearts

 

kralenset butterfly friendsKralenset Sweet hearts – prijs 9,99 euro, Butterfly friends – prijs 9,95 euro

Sinds kort is kralen rijgen en kettingen/armbandjes maken een echte hit hier in huis. Echter rijgen we nu nog met strijkkralen van de Ikea haha.. Om Zoe toch wat meer variatie te geven lijken bovenstaande sets mij echt een leuk creatief cadeau. Want wie wil er nu niet een mooie ketting met hartjes of een armband met vlinders!


woezel en pip en de tijdmachine
Boek Woezel & Pip en de tijdmachine prijs is 9,99 euro, Boek Woezel & Pip De leukste voorleesavonturen prijs is 9,99 euro

Boeken verslinden we dagelijks en aangezien we zoveel lezen kan Zoë al bijna alle boekjes qua tekst uit haar hoofd.. Voor haar verjaardag staan er dus ook wat leuke boeken op de wishlist. Woezel & Pip lezen we regelmatig dus die mogen zeker niet ontbreken. Maar ook verhaaltjes zoals ‘het grote voorleesboek voor rond de 4 jaar, en verhalen van Marianne Busser doen het altijd goed.

tiptoi engelse detective

Tiptoi Engelse detective, 22,95 euro

Omdat we onlangs de tiptoi starter set hebben gekregen lijkt mij dit ook wel een hele leuke aanvulling. Zoë gaat natuurlijk als sinds September naar een tweetalige school (Engels en Spaans) en leert hier natuurlijk ontzettend snel de twee talen onder de knie te krijgen. Ze kletst er in het Engels al een heel eind op los. Dit spel is eigenlijk vanaf 6 jaar. Maar omdat ze het nu al dagelijks spreekt denk ik dat ze dit niveau al wel aankan. Zeker een leuke en leerzame aanvulling.

tiptoi op reis door europa

Tiptoi, op reis door Europa, 19,95

Zoals ik al zei ben ik zelf gek van leerzame spelletjes en ik denk dat Zoë hier ook heel veel plezier van zal beleven aangezien ze heel erg geïnteresseerd is waar we nu wonen, gewoond hebben en waar de familie woont. Super leuk en informatief dus.

Wat Zoë nog niet weet is dat er al een aantal wensen van haar uitkomen want onderstaande hebben we onlangs al aangeschaft of gekregen.


droomdeurtje

Droomdeurtje (elfen/draken deurtje), 35, 99 excl. toebehoren. Wij hebben ook een koffertje (waar het deurtje in past) sterretjes, sterrenstof, elfen voetafdrukken en lieve kleine briefjes gekocht.

Er woont namelijk sinds een kleine 4 maand een elfje bij Zoë in haar kamer. Om precies te zijn Elfje Bloem met haar vriendje draakje Spike. Dit elfje legt altijd bij speciale gebeurtenissen (voor het eerst naar school, ziekenhuisbezoek etc.) kleine lieve briefjes of verassingen bij Zoë onder haar kussen. Maar het probleem is/was, dat elfje Bloem altijd heel ver moest vliegen om bij Zoë te kunnen komen. Nu hebben we een speciale deur gekocht waardoor ze direct naar elfenland kan gaan en dus niet meer zover hoeft te vliegen. Ik denk dat ze hier heel, heel blij van wordt!

tiptoi wereldatlas startersset

 

Tiptoi starter set, wereldatlas, 39,95

Deze tiptoi hebben we onlangs gekregen om te reviewen. Ik denk dat dit cadeau erg in de smaak zal vallen. Want hoe leuk is het om iets te leren met muziek, versjes en verhaaltjes. Binnenkort kan je lezen wat Zoë hiervan vindt.


lego friends cupcake cafe

 

Lego Friends (cupcake cafe) – prijs 53,99 euro

Zoals ik al zei kan Zoë echt uren spelen met haar kleine poppetjes. Omdat ze nu toch wat ouder wordt leek het ons leuk om alvast wat Lego Friends te kopen. We hebben al gekocht het dierenziekenhuis, schoonheidssalon voor dieren en de waterglijbaan maar merken toch dat haar handjes hiervoor nog net iets te klein zijn. Deze bovenstaande set zullen we wel voor haar verjaardag geven maar we zullen hem nog netjes even in de doos laten zitten voor als ze er echt aan toe is.

Zo heb ik ongemerkt toch nog een leuke lijst met cadeautjes kunnen verzinnen. Mocht jij nu nog een leuk cadeautje weten, laat het mij dan vooral nog even weten hieronder bij de reacties. Ik ben heel erg benieuwd! 

Alvast bedankt!😘

 

Dit bericht kan affiliatielinks bevatten. Dit houdt in dat ik een kleine vergoeding ontvang als jullie via een van bovenstaande links iets aanschaffen. Als koper merk je daar niks van.

 

 

 

 

VOLG MIJ OOK VIA:

Wishlist | 4 reacties | 24 oktober 2018 |

Comments

  • 4 jaar alweer!! En die Polly Pocket!! Daar speelde ik vroeger ook mee. Zo gaaf dat dat nog steeds (of alweer) te koop is. En leuk om een spel te geven. Ik kan niet wachten tot mijn mannetjes spelletjes gaan begrijpen.

  • Dat elfendeurtje vind ik heel schattig! En wat een slim idee met die briefjes en verrassingen! Boekjes zijn natuurlijk altijd leuk en kralen rijgen, gezellig!
    Die nagellak is ook leuk! Bij Douglas hadden ze ook een merk nagellak voor kinderen, ik ben even de naam vergeten…
    Goh..Een leuk idee. Zoals kwartetten zijn spelletjes natuurlijk ook leuk en leerzaam!

  • Leuke wishlist! Polly Pocket, jeugdsentiment<3
CommentLuv badge