De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Wishlist – Sieraden

wishlist

Soms voel ik mezelf net een kraai, ik hou van alles wat glinstert, schittert en kan er uren naar kijken. Gelukkig (of niet) heeft Zoë dit gen van overgenomen. Het is jammer dat het allemaal zo duur is anders had ik allang weer een aantal dingen van onze wishlist – sieraden gekocht. Wil je weten welke sieraden er op onze wishlist staan? Lees dan snel verder.

Wishlist – Sieraden

minitials kettingHeel graag zou ik (net zoals heel NL) een witgouden Minitials ketting willen hebben met de letter Z van Zoë. Hiervoor ben ik ook hard aan het sparen. De prijs voor zo’n mooie ketting is wel 289 euro.. Dus het zal nog wel even duren voordat ik hem in mijn bezit heb.

dubbele ketting initialen

Alhoewel ik deze dubbele initialen ketting van gosiameyerjewelry ook heel erg mooi vind. Ik zou dan de letters R van Richard en Z van Zoë erop willen laten drukken. De prijs ligt tussen de 349 – 399 dollar dat is omgerekend ongeveer 340 euro.

moeder dochter armband

Hoe speciaal is het om als mama en dochter dezelfde armband te hebben. Ik heb nu met Zoë ook al een matchende armband maar er kunnen er altijd meer bij. Ik vond deze moeder/dochter armband op de site van Kaya sieraden  De prijs 37,90 euro voor een set.

lovy moeder dochter armband

Dan vond ik op de site van Lovy ook nog een hele mooie moeder/dochter armbanden set. Deze mintgroene armband set is weer eens wat anders dan het standaard roze. Een set kost hier 66,90 euro

sos armband zoe

Ik ben al tijden op zoek naar een SOS armband voor Zoë. Het is elke keer net niet, het ziet er te goedkoop uit of de kwaliteit is niet goed. Na wat zoekwerk kwam ik op de site van Jaceys  en zij verkoopt lederen sos armbandjes met een prijs van 23,95 euro. Leer (er is ook de kleur roze) is natuurlijk altijd slijtvast, er komt een metalen plaatje op waar dan mijn naam met 1 of 2 telefoonnrs in komen te staan. Even afhankelijk wat mogelijk is, waarschijnlijk zal ik er dan twee moeten bestellen (een voor in Spanje en een voor in Nederland). Mocht er iets gebeuren dan heeft Zoë in ieder geval altijd mijn telefoonnummer bij de hand..

Mocht je zelf nog een suggestie hebben voor een kwalitatief goede (slijtvaste) en mooie SOS armband, dan hoor ik het natuurlijk graag!pandora ring mintgroen

Deze Pandora ring met mintgroene kristallen vind ik heel mooi omdat je er eindeloos mee kunt combineren. Je hebt ze in verschillende kleuren. De mintgroene en roze staan op mijn wishlist. De ring is redelijk betaalbaar met een prijs van 59 euro aanschuifringen

Ik ben echt een sucker voor aanschuif ringen en vond deze mooie set op de site van Rosadiluca prijs is vanaf 49 euro per ring.

Dit artikel kan affiliatielinks bevatten. Meer lezen klik dan op de disclaimer!

Ben jij ook een kraai en verzamel je ook graag sieraden? Welke sieraden zijn bij jou favoriet een ketting, armband of toch een ring (of meerdere) Ben erg benieuwd!

VOLG MIJ OOK VIA:

Mama, Persoonlijk, Wishlist | 26 reacties | 26 juli 2017 |

Comments
CommentLuv badge