De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Wishlist | De leukste jumpsuits 2018*


collage jumpsuits

 

Afgelopen jaar schreef ik op mijn persoonlijke doelenlijst dat ik weer eens voor mijzelf wilde gaan shoppen. Dat is toen redelijk gelukt. Echter heb ik dit jaar (tot nu toe) weer bijna niets voor mezelf gekocht. Daar moet natuurlijk wel even verandering in komen toch??. Ik ben dus even achter de computer gekropen, want jaja we hebben sinds afgelopen maandag eindelijk weer gewoon internet!

Ik heb zoveel leuke kleding gezien dat ik echt een keuze moet maken of gewoon voor een keertje de jackpot moet winnen. Mijn selectie was eigenlijk nog groter maar ik heb hem al behoorlijk uitgedund.. Ik deel vandaag dus alleen mijn wishlist voor jumpsuits. Kijk je met mij mee?

Wishlist | De leukste jumpsuits 2018*

Sinds kort ben ik helemaal verslaafd aan jumpsuits. Vorig jaar heb ik er eentje gekocht bij de HM en heb er zoveel voordelen van mogen ontdekken. Bijvoorbeeld dat je helemaal niet meer hoeft na te denken over wat je ochtends aantrekt en of het überhaupt wel bij elkaar past.. het scheelt heel veel ruimte in je koffer omdat je telkens maar 1 item mee hoeft te nemen en het zit heerlijk luchtig! Echter zit er ook een nadeel aan jumpsuits en dat is dat je hem helemaal ‘uit’ moet trekken als je naar de wc moet.. haha
korte jumpsuit streepjes

Ik begin bij deze leukerd! Deze is van het merk O’Neill en heeft een heerlijke stof. Bij de mouwtjes zit ook lekker veel ruimte zodat je geen vervelende zweetplekken krijgt.. ik vind hem wel aan de prijs want hij kost 59,99 euro aan de andere kant weet ik dat het een goed merk is en dat de kwaliteit dus mooi blijft. Mocht je meer info willen klik dan op de link – Pebble Beach

 

korte jumpsuit met bloemenmotief

Het merk Vivance kende ik nog helemaal niet maar wat een leuke kleding hebben ze in het assortiment. Voor de prijs hoef je dit jumpsuitje ook niet te laten liggen want hij kost maar 19,99! Vivance Dreams
korte jumpsuit met bloemenmotief

Zoals je ziet heb ik veel verschillende modelletjes uitgekozen. Waar ik normaal ‘vroeger’ heel veilig op zwart speelde. Vind ik het nu juist leuk om verschillende kleuren en stijlen uit te proberen. Deze jumpsuit vind ik ook echt heel gaaf.. alleen het prijsje weer iets minder, hij kost namelijk 69,99. Meer weten klik hier – Chiemsee


Het merk Only kennen we denk ik allemaal wel en ik was ook blij verrast dat ze nog steeds super leuke kleding hebben. Oké, het is niet voor elke leeftijd geschikt maar dat vind ik bij deze jumpsuit wel meevallen. De kleur vind ik ook echt geweldig, vooral als je een heerlijk zongebruinde huid hebt! Hij kost overigens 39,99, meer info klik hier – Only 


zwarte jumpsuit lang

Voor de zwoele zomeravonden zijn jumpsuits ook geweldig, je hoeft alleen een klein vestje of een bolero mee te nemen, killerheels of gewoon simpele slippertjes aan en je outfit is helemaal klaar. Deze is bijvoorbeeld van Buffalo Londen en kost 39,99. zwarte lange jumpsuit met bloemenmotief

Deze vind ik echt GE-WEL-DIG! De top en print vind ik echt onwijs gaaf.. maar ik ga hem helaas niet kopen.. Hij is namelijk ver boven mijn budget. Hij is van het merk Rick Cardona (kende ik overigens niet) en de prijs is 99,99 euro.

groene lange jumpsuit met bloemenmotief

En dan komt de redder in nood! Ik vond er eentje bij Only die er redelijk op lijkt. Dezelfde mooie mouwtjes en ook een prachtige print en de prijs?? Nou, deze gaat er dus wel zeker komen want deze is maar.. 39,99 euro.

Nu ben ik natuurlijk ook enorm benieuwd welke van de jumpsuits jouw favoriet is? Laat je het mij weten in de comments? Alvast een heerlijke dag gewenst ?
otto

 

Voor dit artikel heb ik een vergoeding gekregen. Deze vergoeding gebruik ik o.a. om mijn blog te bekostigen. Wil je meer weten? Lees dan mijn disclaimer

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge