De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Wishlist voor mijn (blog) verjaardag..

wishlist

Een wishlist, iedereen heeft er wel eentje, de één misschien een wat grotere dan de andere maar iedereen heeft wel iets wat hij/zij graag zou willen hebben. Sommige dingen blijven voor altijd op je wishlist staan en sommige mag je na een tijdje afstrepen..

Omdat mijn verjaardag (12 december) en ook mijn blogverjaardag (01 januari) er bijna aan zitten te komen. Leek het mij wel leuk om ook mijn wishlist eens online te zetten. Ben je benieuwd wat er bij mij op het lijstje staat? Lees/kijk dan snel verder.

Wishlist voor mijn (blog) verjaardag..minitials ketting

 

Deze ketting van Minitials staat enorm hoog op mijn wishlist. Ik zou graag een korte variant (dicht op de keel) met de letter Z willen hebben.. Helaas is de ketting enorm duur, dus voorlopig blijft deze nog even op mijn wishlist staan.

 

canon g7x

Aankomend jaar wil ik heel graag gaan beginnen met vloggen. Echter de camera die ik nu heb, staat dat waarschijnlijk niet echt toe. Ik wil dus heel graag een nieuwe camera. Nu is mijn oog gevallen op een Canon G7X of een Canon G7X II.. echter die prijs hé!

geheugenkaartje vloggen

Dan is het natuurlijk ook enorm handig om wat extra geheugen erbij te hebben. Zulke kaartjes kunnen nooit kwaad.

iklip grip

telefoon microfoon

Omdat het heel onwaarschijnlijk is dat de camera van Canon er op korte termijn gaat komen, lijkt het mij handig om eerst met mijn “oude” camera of met mijn telefoon proberen te vloggen. Daarvoor is het natuurlijk misschien wel handig om een statief en een microfoon te hebben.

snap! boek

Ik zag het boek Snap! onlangs in een tijdschrift voorbij komen en misschien kan dit mij ook helpen om mooiere foto’s te maken.

bathbomb

Al jaren wil ik een keer een bath bomb van Lush uitproberen. Echter hebben we tot op heden nog geen bad in ons huisje gehad. Toch blijft de bruisbal op mijn wishlist staan.

geitenwollen sokken

Omdat ik altijd enorm last heb van koude voeten en het in Portugal natuurlijk wat frisser is dan op de Canarische eilanden staan er ook heerlijk warme sokken op mijn wishlist.. Deze sokken van Soxs blijven warm in de winter en zijn verkoelend in de zomer.. nou perfect toch!

Op mijn wishlist staan ook altijd notitieblokjes (je kan er nooit genoeg hebben, toch?) goede boeken (waargebeurde verhalen) en schattige armbandjes..

Er staan behoorlijk wat dure dingen op mijn wishlist, maar daarvoor heet het ook een wishlist?. Nu ben ik natuurlijk ook enorm benieuwd wat er bij jullie op de wishlist staan.. Laat je het mij weten??

Dit artikel bevat affiliatielinks, meer weten? Lees dan de disclaimer.

VOLG MIJ OOK VIA:

Persoonlijk, Wishlist | 14 reacties | 22 november 2017 |

Comments
CommentLuv badge