De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Wishlist – (blog) verjaardag

wishlist

Het is bijna 12 december en dat betekend dat ik dan alweer 35 kaarsjes mag uitblazen.. Ook bestaat mijn blog 1 januari alweer 2 jaar. Dus de feestjes volgen elkaar rap op. Ik zou ik niet zijn, als ik toch nog wat wensen heb qua cadeautjes.. Wil je weten wat er op mijn wishlist staat? Kijk dan maar gauw verder..

Wishlist voor mijn (blog) verjaardag!


minitials ketting

Een minitials ketting met de letter Z van Zoë. Deze staat al echt een aantal jaar op mijn verlanglijstje. Maar het prijsje is gewoonweg nog even te duur.. een ketting a 289 euro.. Daarom heb ik voor mezelf nu even een goedkopere variant via Ali-Express besteld, a 0,61 cent.. kwaliteit zal wel niks zijn. Maar ach, dan heb ik in ieder geval wat om mijn nek heen hangen haha

dopper drinkflesEen mintgroene dopper drinkfles a 12,50 euro. Omdat ik wat meer aan het milieu wil denken, lijkt mij dit een goede oplossing voor al die kleine waterflesjes die wij wekelijks gebruiken. Ook staat op mijn lijstje de dopper carrier a 5,50 euro (zodat ik hem aan mijn tas kan hangen). Voor Zoë natuurlijk ook handig omdat er een soort beker op zit, zodat ze gewoon normaal kan drinken.

 

camera strap

 

Een camera-strap voor mijn Canon G7X mark II. Deze vond ik op Ali-Express voor 3,84 euro met 0,90 cent verzendkosten. Lijkt mij ontzettend handig voor als we een dagje uitgaan. Zo hoef ik niet telkens de camera op te bergen in mijn tas en momenten te missen.

opberger oordopjes

Mijn oordopjes zitten altijd in de knoop, dus dit lijkt mij ook enorm handig. Zo ben ik niet eerst 5 minuten bezig om ze uit de knoop te halen haha.. Ook deze vond ik op Ali-Express en kost 1.20 euro zonder verzendkosten.

zwarte strap alta fitbit hr

Onlangs is het bandje van mijn Fitbit Alta HR kapot gegaan. Als ik nu met mijn arm ga zwaaien valt het bandje op de grond. In de winkel kosten deze bandjes rond de 30 euro,  via Ali-Express kosten deze bandjes met waanzinnig goede reviews maar 2,67 met 2 euro verzendkosten.. Tja voor dat geld wil ik het wel proberen..

letterbord roze 25x25

letterbord 25x25 groen

Een letterbord in roze of mintgroen 25×25. Deze zijn te koop via bol en kostten 22,95 euro.

Hier kan je ook lezen wat er vorig jaar op mijn (blog) verjaardag wishlist stond.. 2017

Gelukkig heb ik niet heel veel wensen voor mijn (blog) verjaardag. De cadeautjes vallen qua prijs ook allemaal heel erg mee. Ik ben benieuwd welke cadeautjes ik dit jaar van mijn wishlist mag afstrepen. Staat er bij jou nog iets leuks op je wishlist? Ik ben erg benieuwd en lees het graag hieronder bij de reacties! Heerlijke dag gewenst😘

Dit bericht kan affiliatielinks bevatten. Dit houdt in dat ik een kleine vergoeding ontvang als jullie via een van bovenstaande links iets aanschaffen. Als koper merk je daar niks van. Wil je meer weten? Lees dan mijn disclaimer.

VOLG MIJ OOK VIA:

Wishlist | 0 reacties | 28 november 2018 |

Comments

Er zijn nog geen reacties.
CommentLuv badge