De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

What’s in my bag – editie Sylvia

What’s in my bag! Ik vind het altijd zo ontzettend leuk om te kijken wat ‘wij’ vrouwen altijd meeslepen. Daarom deel ik deze week de inhoud van mijn tas. Voor de gelegenheid heb ik hem wel even een beetje opgeruimd want normaal zwerven er ook losse kassabonnetjes, kauwgoms die uit het pakje zijn gevallen, gebruikte ja gebruikte zakdoekjes en nog veel meer rommel in. Wil je weten wat ik behalve deze troepjes altijd met mij meesleep? Lees dan nu verder..

Waar is mijn tas van?

Mijn tas is van het merk MSK (Misako). Ik geloof dat ik hem vorig jaar zomer heb gekocht voor de prijs van om en nabij de 30 euro. Het is een over the shoulder bag met diverse vakken. Deze tas neem ik eigenlijk alleen mee als ik heel eventjes de deur uit moet en niet langer dan 3 uur weg ben.

Als ik langer weg ben neem ik altijd een rugzak mee met ook spulletjes voor Zoë. Deze what’s in my bag zal ik ook nog een keertje delen.

Voorkant

Achterkant

Zoals je ziet heeft onze kat Muis er al lekker met z’n nageltjes aan gekrabt!

Binnenkant

Wat ik wel jammer vind aan deze tas is dat het hengsel vast zit. Normaal heb je van die clips om ook de hengsels los te maken. Waarom wil je dat zo graag dan?? Nou als we een strandwandeling maken neem ik vaak deze tas mee en dan doe ik onze slippers door het hengsel heen. Zo hoef ik onze slippers niet vast te houden en bengelen ze gewoon aan mijn tas. Wat ik nu wel aan het hengel heb hangen is een nylon boodschappen tasje. Zo heb ik altijd een extra best wel grote tas bij de hand.

Wat zit er allemaal in mijn tas.

Een klein etuitje gevuld met de hoognodige dingetjes.

Een nagelschaartje, vijl, (blaren) pleisters, tampons, inlegkruisje, aspirine, klein tubetje zonnecreme, vsm vallen en stoten gel. Een briefje van 5 euro, 2 euro munten, een meetlint, elastiekjes/knipjes pakje kauwgom, een doosje rozijntjes en een glucose strip. (dit heb ik altijd in mijn tas zitten aangezien mijn moeder diabetisch is, met deze glucose strip haal je snel je bloedsuiker omhoog als je te laag zit)

Dan heb ik ook altijd onze reisetui in de tas zitten. Hierin zit mijn en Zoë haar paspoort, een kopie van Richard zijn paspoort. Een pen en stukje papier, onze verzekeringspassen en altijd wat geld.

 

 

 

 

 

Dan Zoë haar portemonnee, mijn portemonnee is net gesneuveld dus totdat ik een nieuwe heb gebruik ik die van haar even. Hierin zit alleen wat kleingeld en twee pasjes van winkels waar we vaak komen. Eten mag ook niet ontbreken. Op dit moment zit er een croissantje in en wat snoepjes. Ook zit er een opgerolde pamper met wat pamperdoekjes in. Je weet het natuurlijk maar nooit.

Natuurlijk mogen mijn telefoon en powerbank ook niet ontbreken. Mijn telefoon is mijn alles. Ik maak dagelijks foto’s en filmpjes van Zoë, blijf ik op de hoogte met familie in Nederland, gebruik ik hem voor mijn blog en nog wel honderd dingen meer😏.. Omdat ik hem echt overal voor gebruik is natuurlijk ook de batterij snel leeg. Daarom gaat mijn geliefde powerbank ook altijd mee.

whats in my bag

Zo nu weet je ook ongeveer wat ik allemaal in mijn tas heb zitten. Vindt je het handig wat ik allemaal meeneem? Heb je nog tips voor wat handig is en wat ik niet in mijn tas heb zitten? Dan lees ik het graag in de comments.

Fijne dag toegewenst!

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge