De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Update: persoonlijke & blogdoelen

paperclips etc

 

Aan het begin van het jaar maakte ik een lijst met doelstellingen die ik dit jaar wil gaan behalen. Nu telt het jaar 2017 nog maar 3 maanden dus hoe staat het met doelstellingen..

Ga ik mijn voorgenomen doelen voor 2017 halen of moeten jullie mij een zogenoemde virtuele schop onder mijn kont geven of valt het nog steeds allemaal wel mee. Laten we eens gaan kijken hoe het er met de doelen voorstaat:

Persoonlijke doelen

1. Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken
2. Nieuwe kleding voor mezelf kopen
3. 6 boeken lezen
4. Naar de kapper, een heerlijke massage
5. Ehbo cursus voor baby’s en kinderen afmaken
6. Elke maand twee knutsels of baksels van Pinterest maken met mijn dochtertje
7. Zoë zindelijk maken
8. Zoë opgeven voor de peuterspeelzaal en/of dansles
9. Babyalbum Zoë afmaken

Persoonlijke doelen met uitleg

1.Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken.
Ik wandel nog steeds veel en doe elke dag trouw de plank oefeningen. Sinds kort ben ik ook met Zoë aan kinderyoga begonnen. We doen dit thuis via YouTube.. Ontzettend leuk en leerzaam en ik merk ook dat Zoë er rustiger en geconcentreerder door wordt.

3. 6 boeken lezen
Marian Keys met de titel Take a look at me now. Gelezen!
Trisha Ashley met de titel Take a look at me now. Gelezen!
Miranda Dickinson met de titel, Take a look at me now. Gelezen!
Rudolf Vrba met de titel, Ik ontsnapte uit Auschwitz. Gelezen!

In September heb ik geen boeken gelezen aangezien mijn focus lag op het behalen van mijn theorie EHBO voor kinderen en baby’s

4. Een heerlijke massage
Helaas heb ik nog steeds geen professionele massage gehad..

5. Ehbo cursus voor baby’s en kinderen volgen

Ik ben bijna klaar met de theorie, doe het lekker rustig aan. Hopelijk ga ik deze week mijn ‘examen’ doen. 24 November heb ik mijn praktijk dus even duimen dat het allemaal gaat lukken!

8. Zoë opgeven voor de peuterspeelzaal en/of dansles
Zoals jullie misschien al gelezen hebben, gaan we midden december verhuizen naar Portugal – de Algarve. Dus helaas heeft het nu nog weinig zin om voor anderhalve maand iets te regelen (we gaan namelijk ook nog op vakantie). Dan is Zoë net ergens aan gewend en dan moet ze alweer afscheid nemen. Dus dit schuift door naar waarschijnlijk December of zelfs volgend jaar.

Blogdoelen

Ik ben natuurlijk in januari dit jaar met mijn blog begonnen dus ik moet nog veel leren. Dit jaar wil ik me vooral focussen op:
1. Aan mijn grammatica werken
2. WordPress en Google analytics onder de knie krijgen
3. Blogplanning en vooruit schrijven
4. Een nieuwe profiel foto
5. Winacties organiseren
6. Actiever worden op Social Media
7. Eerste video/vlog opnemen – Ik heb besloten dat ik dit jaar niet ga proberen te vloggen. Dit schuif ik door naar volgend jaar.

Blogdoelen met uitleg

7.  Eerste video/vlog opnemen
Ik heb besloten dat ik dit jaar niet ga proberen te vloggen. Dit schuif ik door naar volgend jaar.
Nog steeds ben ik redelijk bezig met het realiseren van mijn gemaakte doelen. Dus die zogenoemde virtuele schop is wat mij betreft (nog steeds) niet nodig.

1 oktober ben ik ook naar de Masterclass B(v)loggen geweest van Annic van Wonderen. Zij heeft mij heel veel bruikbare tips gegeven die ik kan gebruiken om mijn blog naar een hoger niveau te tillen. Dus het is zeker de moeite waard om deze Masterclass te volgen.

Mijn focus voor de maand November en December.  Gewoon heerlijk genieten van de maanden die we nog op Lanzarote mogen wonen. Hopelijk heb ik nog even tijd om lekker te ontspannen met een goed boek. Kan ik nog net op het nippertje die heerlijke massage boeken en ga ik alvast op zoek naar een sportschool in Portugal. (tenminste zodra we weten waar we gaan wonen.

Hoe staat het met jullie gemaakte doelen (persoonlijk/blog)? Ik ben erg benieuwd en zie graag de reactie in de comments tegemoet.

😘

Dit artikel kan affiliatielinks bevatten, meer weten? Lees dan de disclaimer

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge