De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Update: Persoonlijke & Blogdoelen 2018

update persoonlijke en blogdoelen 2018

Aan het begin van het jaar maakte ik een lijst met doelstellingen die ik dit jaar wil gaan behalen. We zijn bijna beland in de maand juni en dat betekend dat ik al bijna een half jaar bezig ben (of moet zijn) met mijn persoonlijke & blogdoelen voor dit jaar. Dus vandaag ga ik met mijn digitale billen bloot..

Ga ik mijn voorgenomen doelen voor 2018 halen of moeten jullie mij een zogenoemde virtuele schop onder mijn kont geven.. Laten we eens gaan kijken hoe het er met de doelen voorstaat:

Persoonlijke & Blogdoelen 2018

Persoonlijke doelen

Een goede balans vinden tussen online en offline
Helaas heb ik helemaal geen balans kunnen vinden tussen het on & offline leven. Sinds dat we aan de Costa del Sol wonen hebben we thuis helemaal geen internet. Dus ik kan ook overdag ook helemaal niks nakijken, met andere woorden ik ben gewoon gigantisch aan het afkicken van het internet.

Eigenlijk heel erg dat het internet al zo geïntegreerd is in ons leven dat we er al bijna niet meer zonder kunnen. Aan de ene kant vind ik het heerlijk om niet telkens afgeleid te zijn door de verschillende berichtjes. Aan de andere kant kan ik mijn allergrootste hobby ‘het bloggen’ ook niet uitvoeren. Dit vind ik echt verschrikkelijk jammer. Ik ga in ieder geval heel hard duimen dat we toch heel snel weer internet hebben

Een weekendje weg /stedentrip met Richard en Zoë maken

Helaas nog niet gelukt maar staat nog wel steeds op de planning. Als het goed is gaan we in November weer met z’n viertjes (incl. Muis) naar Nederland en hopelijk kunnen we dan ook ergens een lang weekend met z’n drietjes naartoe (Muis gaat dan bij familie logeren). Ik kijk er echt naar uit om even lekker wat familytime te hebben met ons eigen gezinnetje.

Een nieuwe telefoon kopen/krijgen?

Ja! Deze kan ik gelukkig al afstrepen. Van Richard heb ik een hele mooie Samsung A5 telefoon gekregen. Heel fijn met dual sim (voor mijn Spaanse en Nederlandse nummer) en een extra geheugenslotje. De telefoon maakt prachtige foto’s dus ik ben oprecht heel erg blij met mijn nieuwe gadget!

Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken

Tja, helaas heb ik mij nog niet kunnen inschrijven bij een sportschool. Hiervoor heb je een NIE nummer nodig en dat zou het werk van Richard regelen maar is helaas tot op heden nog niet gelukt. Ik ben dus gewoon zoals altijd nog elke dag aan het wandelen en probeer ook elke dag minimaal 10.000 stappen te halen.

De laatste tijd zeg ik heel eerlijk dat het de ene dag wel goed lukt en kom ik er ruim overheen en de andere dag ben ik gewoon te moe. Zoë is tegenwoordig weer elke ochtend rond de klok van 5 uur wakker en tja dan moet ik ook opstaan. Ik merk dat ik dan overdag gewoonweg energie te weinig heb om nog extra moeite te doen om die 10.000 stappen te halen. Dus dit is zeker nog een puntje waar ik extra aan moet werken.

Een make-over

Een make-over? Ja, je leest het goed. Ik zou heel graag eens door een professioneel iemand onder handen genomen willen worden. Denk aan haartjes, make-up, kleding advies.. gewoon de hele reutemeteut..

Ik heb mij opgegeven bij een aantal tijdschriften voor een make-over, maar helaas ben ik (nog) niet uitgekozen haha.. Dus nee, ook hier moet ik nog even voor aan de bak.

Tatoeage laten zetten

Ik heb een aantal mooie ontwerpen gezien maar het is het net niet.. Omdat een tattoo natuurlijk voor eeuwig (nu tegenwoordig niet meer met laseren) op je lijf staat. Wil ik wel echt een ontwerp waar ik zelf ook heel erg blij mee ben. (want ik ben namelijk niet van plan om het te laten laseren, in verband met de speciale betekenis). Eigenlijk zou ik eens bij een goede tattoo artist moeten binnenstappen en wellicht iets moeten laten tekenen met de ontwerpen die ik al heb liggen. Staat dus nog hoog op mijn lijstje maar helaas nog niet veel mee gedaan.

Blogdoelen

Professionele photoshoot voor blog (profielfoto ed.)
Ik zou heel graag wat leuke maar ook mooie foto’s voor mijn blog willen hebben. Aangezien ik binnenkort weer in Nederland ben wil ik dit misschien wel door iemand laten doen. Dus mocht je iemand weten of kennen in de buurt van Gelderland (Apeldoorn). Dan ben ik reuze geïnteresseerd. (mits het voor een schappelijke prijs is, haha)

Aan mijn eigen foto skills werken
Ik vind het onwijs leuk om foto’s te maken. Op dit moment maak ik erg veel foto’s met mijn telefoon maar probeer ook veel foto’s te maken met mijn camera (Sony DSC-WX350 al een oudje, maar werkt op dit moment prima)

Beginnen met vloggen
Nou heel kort, dit gaat voorlopig nog niet gebeuren. Ten eerste moet je daar internet voor hebben (om het te bewerken) en ten tweede heb ik nog geen enkele handleiding of tutorial gelezen/gezien. Dus nee, helaas staat dit plan nog even in de koelkast.

Uitbreiden naar 4 geschreven artikelen en één vlog per week
Aangezien we nog geen NIE nummer hebben kan Zoë ook nog niet ingeschreven worden op een schooltje. Omdat Zoë niet naar school kan (halve of hele dag in de week) ben ik voorlopig dus niet in de gelegenheid om meer uren te maken. Dit aangezien Richarf fulltime werkt en we geen oppas hebben. Daarnaast komt het puntje internet ook weer terug. Ik zit enorm te balen want ik heb zoveel leuks te vertellen en ik heb enorm veel leuke ideeën. Nouja het loopt niet weg, ik moet alleen wat meer geduld hebben.

Blogger by Nature event bijwonen op 2 juni
Ja, een puntje wat ik bijna kan afstrepen! Het is al bijna zover. De tickets voor het event zijn geboekt evenals mijn vliegtickets naar Nederland. Ik kan echt niet wachten totdat het zover is. Wel vind ik het rete-spannend om helemaal alleen naar zo’n event te gaan maar online heb ik al zulke lieve en leuke vrouwen leren kennen. Dat ik denk dat het allemaal wel losloopt.

Verhogen van mijn PA / DA
De eerste maanden van het jaar heb ik blijkbaar toch iets goeds gedaan want mijn PA en DA zijn mooi gestegen. Ik heb inmiddels ook al een hele waslijst met bedrijven en merken waar ik mee kan en ga samenwerken. Zo leuk, dat je toch een soort erkenning krijgt. Toch wil ik proberen om mijn PA en DA nog hoger te krijgen. Dus er valt nog veel te doen en te leren.

Meer persoonlijk gaan bloggen
Vaker een kletspraatje is er nog niet van gekomen, weer het puntje “geen internet’, maar gaat er zeker wel komen. Ik wil jullie zodra we weer internet hebben echt gaan meenemen in ons of mijn avontuur als thuisblijfmama in het buitenland. Denk aan inschrijven school Zoë, contacten leggen in het buitenland, dromen over onze toekomst en nog heel veel meer.

Ik heb nog een lange weg te gaan om al mijn doelen voor dit jaar te bereiken. (het is natuurlijk ook geen ramp als het niet lukt) Maar het voelt gewoon heel goed als je bepaalde punten mag en kan doorstrepen. Hoe staat het met jullie doelen? Heb je ze überhaupt gemaakt en mag je al wat afstrepen? Ik ben erg benieuwd en lees het heel graag in de comments. 

Heerlijke dag gewenst!?

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge