De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Update: Persoonlijke & Blogdoelen 2018

update persoonlijke en blogdoelen 2018

Aan het begin van het jaar maakte ik een lijst met doelstellingen die ik dit jaar wil gaan behalen. We zitten alweer aan het eind van de maand Juli dus ga ik vandaag weer eens met mijn digitale billen bloot..

Ga ik mijn voorgenomen doelen voor 2018 halen of moeten jullie mij een zogenoemde virtuele schop onder mijn kont geven.. Laten we eens gaan kijken hoe het er met de doelen voorstaat:

Update: Persoonlijke & Blogdoelen 2018

Persoonlijke doelen

Een goede balans vinden tussen online en offline
Helaas moet ik zeggen dat ik nog steeds geen goede balans heb gevonden voor het on en offline leven. Wel denk ik dat hier over zo’n kleine 2 weken verandering in gaat komen. Sinds afgelopen dinsdag gaat Zoë, 2 halve dagen in de week naar school. Tijdens deze uren kan ik natuurlijk straks heel veel aan mijn blog werken, waardoor ik het thuis hopelijk wat minder druk krijg en dus een betere balans zal hebben tussen het on en offline leven.

Een weekendje weg /stedentrip met Richard en Zoë maken
Helaas nog niet gelukt maar staat nog wel steeds op de planning. Als het goed is gaan we in November weer met z’n viertjes (incl. Muis) naar Nederland en hopelijk kunnen we dan ook ergens een lang weekend met z’n drietjes naartoe (Muis gaat dan bij familie logeren). Ik kijk er echt naar uit om even lekker wat familytime te hebben met ons eigen gezinnetje

Een nieuwe telefoon kopen/krijgen?
Ja! Deze kan ik gelukkig al afstrepen. Van Richard heb ik een hele mooie Samsung A5 telefoon gekregen. Heel fijn met dual sim (voor mijn Spaanse en Nederlandse nummer) en een extra geheugenslotje. De telefoon maakt prachtige foto’s dus ik ben oprecht heel erg blij met mijn nieuwe gadget!

Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken
Tja, helaas heb ik mij nog steeds niet kunnen inschrijven bij een sportschool. Iets met een NIE nr wat nog steeds niet is gelukt. De laatste paar weken heb ik ook gewoonweg te weinig energie dus ik haal de 10000 stappen meestal ook niet eens. Mijn lichaamshouding is ook nog steeds te vergelijken met die van een zak aardappelen dusss… Ik heb gewoon echt een stok achter de deur nodig. Dikke FAIL!!

Een make-over
Een make-over? Ja, je leest het goed. Ik zou heel graag eens door een professioneel iemand onder handen genomen willen worden. Denk aan haartjes, make-up, kleding advies.. gewoon de hele reutemeteut..
Ik heb mij opgegeven bij een aantal tijdschriften voor een make-over, maar helaas ben ik (nog) niet uitgekozen haha.. Dus nee, ook hier moet ik nog even flink voor aan de bak.

Tatoeage laten zetten
Ik heb een aantal mooie ontwerpen gezien maar het is het net niet.. Omdat een tattoo natuurlijk voor eeuwig (nu tegenwoordig niet meer met laseren) op je lijf staat. Wil ik wel echt een ontwerp waar ik zelf ook heel erg blij mee ben. (want ik ben namelijk niet van plan om het te laten laseren, in verband met de speciale betekenis). Eigenlijk zou ik eens bij een goede tattoo artist moeten binnenstappen en wellicht iets moeten laten tekenen met de ontwerpen die ik al heb liggen. Staat dus nog hoog op mijn lijstje maar helaas nog niet veel mee gedaan.

Binnenkort zal ik een artikeltje wijden aan mijn voorkeur qua tattoos, wellicht dat jullie een leuk idee hebben. Who knows!!

Blogdoelen

Professionele photoshoot voor blog (profielfoto ed.)
Ja, deze mag ik afstrepen. Ik heb onwijs veel leuke foto’s laten maken door Essma van Little-Origin. Het is niet mijn profielfoto geworden maar de foto’s gaan wel gebruikt worden voor mijn nieuwsbrief en nog wat andere zaken.

Aan mijn eigen foto skills werken
Helaas is mijn camera er vorige week mee opgehouden dus ik ben echt heel hard aan het sparen voor een nieuwe camera. Op mijn verlanglijstje staat de Canon G7X, aangezien iedereen hier lyrisch over is. Aangezien ik er zelf weinig verstand van heb, ga ik dit keer gewoon met de meute mee. Dus tja.. voor nu alleen foto’s met mijn mobiel.

Beginnen met vloggen
Nou heel kort, dit gaat voorlopig nog niet gebeuren haha.

Uitbreiden naar 4 geschreven artikelen en één vlog per week
Zoals ik al had aangegeven gaat Zoë sinds kort 2 halve dagen naar school. Tijdens deze uren kan ik (hopelijk) veel werk verrichten voor mijn blog. Allereerst wil ik achter de schermen het een en ander veranderen en optimaliseren, daarna beginnen met (vooruit) schrijven en hopelijk kan ik dan uitbreiden naar een extra blog in de week.

Blogger by Nature event bijwonen op 2 juni
Yes! Wat was dit een leuk en goed georganiseerd event. Mijn to-do lijst puilt nog steeds enorm uit. Maar gelukkig kan ik straks hopelijk wat dingen gaan afstrepen. Omdat ik echt zoveel geleerd heb, heb ik al gelijk een ticket besteld voor volgend jaar. Nu al zin in haha. Ps. Als je ook gaat, laat het mij even weten. Misschien kunnen we een leuk etentje erachter aan plannen. Want helaas is het van kletsen niet veel gekomen..☹

Verhogen van mijn PA / DA
De eerste maanden van het jaar heb ik blijkbaar toch iets goeds gedaan want mijn PA en DA zijn mooi gestegen. Ik heb inmiddels ook al een hele waslijst met bedrijven en merken waar ik mee mocht en ga samenwerken. Zo leuk, dat je toch een soort erkenning krijgt. Toch wil ik proberen om mijn PA en DA nog hoger te krijgen. Dus er valt nog veel te doen en te leren.

Meer persoonlijk gaan bloggen
Komen binnenkort een aantal leuke artikelen aan!

Ik heb nog een lange weg te gaan om al mijn doelen voor dit jaar te bereiken. (het is natuurlijk ook geen ramp als het niet lukt) Maar het voelt gewoon heel goed als je bepaalde punten mag en kan doorstrepen. Hoe staat het met jullie doelen? Heb je ze überhaupt gemaakt en mag je al wat afstrepen? Ik ben erg benieuwd en lees het heel graag in de comments.

Heerlijke dag gewenst!?

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments

 • Je bent hartstikke goed bezig! Mooi om te zien hoe hard je aan je doelen werkt! Ik vond het zo leuk om Zoë en jou vast te leggen! Moest zo lachen om dat leuke kind van je! ? Ik heb nog steeds het doel om te vloggen maar hoe ik dat wil ben ik hard over aan het brainstormen. Ik denk dat ik een afwisseling doe tussen clips (omdat ik die heel leuk vind om te maken?) en gesproken vlogs over het leven in Frankfurt. De Canon is idd een veelbesproken camera maar na het lezen van verschillende recensies schijnt de Nikon nog beter te zijn qua beeld en geluid met alleen als nadeel dat het geen omkeerbaar klepje heeft. Ik zit qua camera dus nog even in de oriëntatiefase. Wordt vervolgd ? Verder ben ik bezig met een moodboard. Werkt voor mij uitstekend! Deed ik ook met ons huwelijk en kinderkamers. ?
  Essma onlangs geplaatst…Plog | Aidens tweede verjaardagMy Profile

 • Ik vind dat je goed bezig bent hoor! Ik heb al mijn doelen helemaal losgelaten. Een kleine 4 maanden geleden is onze tweede geboren. Dus niets anders meer had prioriteit ;). Maar ik begin er nu ook wel weer aan toe te zijn om aan doelen te gaan werken. Geen zomerdoelen, zoals andere jaren. Maar levensdoelen, denk ik. Ik ga ook maar weer eens een lijstje maken.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Favoriete kinderboeken – TAGMy Profile

 • Mooie doelen en ik kan mij met een paar helemaal vinden. Ik ben ook dol op metamorfoses maar ik vergeet mij altijd op te geven. Mooie profielfoto’s voor mijn blog wil ik ook maken en de header updaten.
  Eigenlijk kijk ik nauwelijks vlogs (tijdgebrek) wel tutorials als ik bv. iets wil weten over een nieuw (make-up) product.
  Maar ik denk dat als jij met de camera in een dierentuin gaat filmen ik het wel heel erg leuk zal vinden!
  Babs onlangs geplaatst…3 Tips om je interieur te verfrissen- Gordijnen op maat, een leuk vloerkleed of maak je muren helemaal hip!My Profile

 • Wat fijn dat je veel samenwerkingen hebt. (Ik had het al gemerkt ?).
  Ook je PA en DA gestegen, super.

  Ik wil ook een tattoo. Ben er ondertussen uit wat het gaat worden.

  En geweldig dat ik je kon zien bij het event.
CommentLuv badge