De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Update: persoonlijke & blogdoelen 2017

paperclips etc

Aan het begin van het jaar maakte ik een lijst met doelstellingen die ik dit jaar wil gaan behalen. Nu telt het jaar 2017 nog maar 1,5 maand dus hoe staat het met doelstellingen..

Ga ik mijn voorgenomen doelen voor 2017 halen of moeten jullie mij een zogenoemde virtuele schop onder mijn kont geven of valt het nog steeds allemaal wel mee. Laten we eens gaan kijken hoe het er met de doelen voorstaat:

Persoonlijke doelen

1. Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken
2. Nieuwe kleding voor mezelf kopen
3. 6 boeken lezen
4. Naar de kapper, een heerlijke massage
5. Ehbo cursus voor baby’s en kinderen, Theorie – Praktijk
6. Elke maand twee knutsels of baksels van Pinterest maken met mijn dochtertje
7. Zoë zindelijk maken
8. Zoë opgeven voor de peuterspeelzaal en/of dansles
9. Babyalbum Zoë afmaken

Persoonlijke doelen met uitleg

1.Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken.
Ik wandel nog steeds minimaal 3x per week met Zoë en doe ook nog steeds elke dag trouw de plank oefeningen. Sinds kort ben ik ook met Zoë aan kinderyoga begonnen. We doen dit gewoon thuis via YouTube.. Ontzettend leuk en leerzaam en ik merk ook dat Zoë er rustiger en geconcentreerder door wordt. Ik vind het erg leuk om samen met Zoë lekker actief te zijn.

3. 6 boeken lezen

Marian Keys – The woman who stole my life Gelezen!
Trisha Ashley – A leap of faith Gelezen!
Miranda Dickinson – Take a look at me now Gelezen!
Rudolf Vrba – Ik ontsnapte uit Auschwitz Gelezen!
Annic van Wonderen – Masterclass ondernemen Gelezen!

Boeken lezen gaat ook lekker volgens schema. Ik moet nog één boek lezen maar ik heb eigenlijk nog geen idee welk boek dat moet worden. Dus mocht je nog tips hebben – Let me know!

4. Een heerlijke massage
Helaas heb ik nog steeds geen professionele massage gehad..

ehbo

5. Ehbo cursus voor baby’s en kinderen volgen
Op 1 november heb ik de theorie van de EHBO cursus gehaald Yippie. 24 November heb ik de praktijk les. Dus dit gaat gelukkig allemaal volgens schema.

8. Zoë opgeven voor de peuterspeelzaal en/of dansles
Zoals jullie misschien al gelezen hebben, gaan we midden december verhuizen naar Portugal – de Algarve. Dus helaas heeft het nu nog weinig zin om voor anderhalve maand iets te regelen (we gaan namelijk ook nog op vakantie). Dan is Zoë net ergens aan gewend en dan moet ze alweer afscheid nemen. Dus dit schuift door naar volgend jaar.

Blogdoelen

Ik ben natuurlijk in januari dit jaar met mijn blog begonnen dus ik moet nog veel leren. Dit jaar wil ik me vooral focussen op:
1. Aan mijn grammatica werken
2. WordPress en Google analytics onder de knie krijgen
3. Blogplanning en vooruit schrijven
4. Een nieuwe profiel foto
5. Winacties organiseren
6. Actiever worden op Social Media
7. Eerste video/vlog opnemen – Ik heb besloten dat ik dit jaar niet ga proberen te vloggen. Dit schuif ik door naar volgend jaar.

Blogdoelen met uitleg:

7.  Eerste video/vlog opnemen
Ik heb besloten dat ik dit jaar niet ga proberen te vloggen. Dit schuif ik door naar volgend jaar.

Nog steeds ben ik redelijk bezig met het realiseren van mijn gemaakte doelen. Dus die zogenoemde virtuele schop is wat mij betreft (nog steeds) niet nodig.

Mijn focus voor de maand November. De verjaardag van Zoë, 09 november wordt zij alweer 3 jaar oud. We vieren het dit jaar ook weer 2 keer zowel in Lanzarote als in Nederland met de familie. De vakantie naar Nederland, ik hoop dat ik deze maand nog een boek kan uitlezen (ondanks de drukte) en kan genieten van een heerlijke (al zeg ik het zelf welverdiende) massage. 

Hoe staat het met jullie gemaakte doelen (persoonlijk/blog)? Ik ben erg benieuwd en zie graag de reactie in de comments tegemoet.😘

Dit artikel kan affiliatielinks bevatten, meer weten? Lees dan de disclaimer

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge