De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Update: persoonlijke & blogdoelen 2017

paperclips etc

Aan het begin van het jaar maakte ik een lijst met doelstellingen die ik dit jaar wil gaan behalen. Nu zitten we inmiddels alweer ruim in de tweede helft van 2017 en het jaar telt nog maar een kleine 4 maanden.

Ga ik mijn voorgenomen doelen voor 2017 halen of moeten jullie mij een zogenoemde virtuele schop onder mijn kont geven of valt het nog steeds allemaal wel mee. Laten we eens gaan kijken hoe het er met de doelen voorstaat:

Persoonlijke doelen

1. Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken
2. Nieuwe kleding voor mezelf kopen
3. 6 boeken lezen
4. Naar de kapper, een heerlijke massage
5. Ehbo cursus voor baby’s en kinderen afmaken
6. Elke maand twee knutsels of baksels van Pinterest maken met mijn dochtertje
7. Zoë zindelijk maken
8. Zoë opgeven voor de peuterspeelzaal en/of dansles
9. Babyalbum Zoë afmaken

Persoonlijke doelen met uitleg

1.Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken.
Ik wandel nog steeds veel en doe elke dag plank oefeningen. Ook wilde ik heel graag beginnen met touwtje springen. ik heb een poging gedaan echter door de calima’s die wij over het eiland kregen was het veel te warm.

Deze maand ga ik trouw verder met de plankoefeningen en probeer er wat variatie in te krijgen. Touwtjespringen ga ik proberen maar heeft voor mij nog niet de hoogste prioriteit, aangezien ik ook zeker 4x per week een heerlijke wandeling maak.

 

gelezen boeken
3. 6 boeken lezen
Marian Keys met de titel The woman who stole my life. Gelezen!

Trisha Ashley met de titel A leap of faith. Gelezen!

Miranda Dickinson met de titel, Take a look at me now. Gelezen!

Rudolf Vrba met de titel, Ik ontsnapte uit Auschwitz. Gelezen!

Op dit moment heb ik nog geen nieuw boek gevonden wat ik wil/kan lezen. Dus mochten jullie nog een leuke boekentip hebben, laat het me dan even weten in de reacties. Alvast bedankt! ps ik kan niet tegen thrillers want dan slaap ik niet. Ik vind chicklits en waargebeurde verhalen erg fijn om te lezen

4. Een heerlijke massage
Een massage heb ik helaas nog steeds niet gehad. (we gaan dit of volgend weekend een weekendje naar Fuerteventura dus misschien kan ik wel een fijne massage boeken in het in het hotel?)

5. Ehbo cursus voor baby’s en kinderen volgen
Deze maand weer helemaal niks mee gedaan. Dikke Shame on me, ik hoop dat ik het ga redden voor November want dan staat de praktijk training ingepland. Helaas mag je niet deelnemen aan de praktijk training voordat je, je theorie hebt gehaald.. duss tja..

8. Zoë opgeven voor de peuterspeelzaal en/of dansles
Zoals jullie misschien al gelezen hebben, gaan we midden december verhuizen naar een nieuwe bestemming *Wil je weten naar welke bestemming wij gaan? Lees dan dit artikel even.. En de bestemming is..??

Dus dit schuift door naar waarschijnlijk December of zelfs volgend jaar.

Blogdoelen

Ik ben natuurlijk in januari dit jaar met mijn blog begonnen dus ik moet nog veel leren. Dit jaar wil ik me vooral focussen op:

1. Aan mijn grammatica werken
2. WordPress en Google analytics onder de knie krijgen
3. Blogplanning en vooruit schrijven
4. Een nieuwe profiel foto
5. Winacties organiseren
6. Actiever worden op Social Media
7. Eerste video/vlog opnemen – Ik heb besloten dat ik dit jaar niet ga proberen te vloggen. Dit schuif ik door naar volgend jaar.

Blogdoelen met uitleg

7.  Eerste video/vlog opnemen
Ik heb besloten dat ik dit jaar niet ga proberen te vloggen. Dit schuif ik door naar volgend jaar.

Nog steeds ben ik redelijk bezig met het realiseren van mijn gemaakte doelen. Dus die zogenoemde virtuele schop is wat mij betreft (nog steeds) niet nodig.

Mijn focus voor de maand september is om de theorie voor EHBO voor kinderen te halen. Ik heb besloten om deze maand geen boeken te lezen maar om me echt te focussen op de theorie van de EHBO..

Hebben jullie ook (blog)doelen voor 2017 gemaakt? Zo ja zijn jullie al bezig met het realiseren hiervan? Ik zie graag de reactie in de comments tegemoet.

Dit artikel kan affiliatielinks bevatten, meer weten? Lees dan de disclaimer!

VOLG MIJ OOK VIA:

Geen categorie, Persoonlijk | 28 reacties | 6 september 2017 |

Comments
CommentLuv badge