De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Update: persoonlijke & blogdoelen 2017

paperclips etc

Aan het begin van het jaar maakte ik een lijst met doelstellingen die ik dit jaar wil gaan behalen. Nu zitten we inmiddels alweer in de tweede helft van 2017 en de tijd blijft maar vliegensvlug voorbij razen.

Graag wil ik jullie weer een update geven met hoe er het nu voor staat met mijn persoonlijke & blog doelen. Moeten jullie mij een zogenoemde virtuele schop onder mijn kont geven of valt het nog steeds allemaal wel mee. Laten we eens gaan kijken hoe het er met de doelen voorstaat:

Persoonlijke doelen

  1. Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken
  2. Nieuwe kleding voor mezelf kopen
  3. 6 boeken lezen
  4. Naar de kapper, een heerlijke massage
  5. Ehbo cursus voor baby’s en kinderen afmaken
  6. Elke maand twee knutsels of baksels van Pinterest maken met mijn dochtertje
  7. Zoë zindelijk maken
  8. Zoë opgeven voor de peuterspeelzaal en/of dansles
  9. Babyalbum Zoë afmaken

Persoonlijke doelen met uitleg

1.Fit worden en aan mijn lichaamshouding werken.
Aan een woord heb ik genoeg, Fail. Zoals altijd ben ik nog steeds heel veel aan het wandelen dus fit worden gaat redelijk ok. Aan mijn lichaamshouding werken, tja ik probeer wat oefeningen te doen zoals planken.

Het planken gaat nu redelijk ok, ook al heb ik nog steeds af en toe een pijnscheut in mijn rug. Deze maand wil ik weer rustig gaan beginnen met touwtje springen en wat andere simpele oefeningen.

2. Nieuwe kleding
Inmiddels staat de teller op een nieuw sport outfitje (broek en bh), een nieuwe korte spijkerbroekje-shortje en een bikini van de Lidl. (deze is echt van goede kwaliteit en zitten ook nog eens super lekker #nospon)

Aankomende zondag komen mijn nichtje en zus gezellig langs. Dus dan gaan we natuurlijk even ouderwets shoppen. Ik heb al een aantal leuke dingen gezien en op mijn to-do lijstje gezet om te passen. Dus ik ben benieuwd!

Op mijn lijstje staat in ieder geval nog een nieuwe bikini/zwempak (tja ik heb dit gewoon elke dag aan), korte broeken (shortjes) t’shirtjes of andere tops en een paar lange nette broeken. Fingers crossed dat ik ga slagen..nouja ik heb nog een half jaar

bikini

3. 6 boeken lezen
Marian Keys met de titel The woman who stole my life. Gelezen!
Trisha Ashley met de titel A leap of faith. Gelezen!
Miranda Dickinson met de titel, Take a look at me now. Gelezen!

gelezen boekenOp dit moment heb ik het boek ‘Ik ontsnapte uit auschwitz’ gekocht via bol.com. Iedereen heeft het erover om lekker digitaal te lezen dus dat wil ik ook wel eens uitproberen. Ik hoop dat ik deze week nog aan het boek kan gaan beginnen want ik ben erg benieuwd!

Mochten jullie trouwens nog een leuke boekentip hebben, laat het me dan even weten in de reacties. Alvast bedankt! ps ik kan niet tegen thrillers want dan slaap ik niet?. Ik vind chicklits en waargebeurde verhalen erg fijn om te lezen?

4. Een heerlijke massage
Een massage heb ik helaas nog steeds niet gehad.

5. Ehbo cursus voor baby’s en kinderen volgen

Deze maand weer helemaal niks mee gedaan. Dikke Shame on me.

8. Zoë opgeven voor de peuterspeelzaal en/of dansles
We hebben besloten om Zoë na de zomervakantie naar de internationale school te brengen. Dit zal in het begin een ochtendje in de week zijn wat we later ‘als ze het naar haar zin heeft’ uitbreiden naar misschien een dag of anderhalve dag in de week.

Blogdoelen

Ik ben natuurlijk pas net met mijn blog begonnen dus ik moet nog veel leren. Dit jaar wil ik me vooral focussen op:
1. Aan mijn grammatica werken
2. WordPress en Google analytics onder de knie krijgen
3. Blogplanning en vooruit schrijven
4. Een nieuwe profiel foto
5. Winacties organiseren
6. Actiever worden op Social Media
7. Eerste video/vlog opnemen – Ik heb besloten dat ik dit jaar niet ga proberen te vloggen. Dit schuif ik door naar volgend jaar.

Blogdoelen met uitleg

1. Aan mijn grammatica werken
Ik geef het eerlijk toe ik maak nog steeds grammaticale fouten. Ik vind het gewoon heel erg moeilijk, als ik iets niet weet probeer ik het wel op te zoeken. Op de een of andere manier blijft het gewoon niet hangen. Dit blijft gewoon echt een puntje voor mij!

4. Een nieuwe profiel foto
Ik heb eindelijk een nieuwe profielfoto online gezet. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden..

7.  Eerste video/vlog opnemen
Ik heb besloten dat ik dit jaar niet ga proberen te vloggen. Dit schuif ik door naar volgend jaar.


Ik ben nog steeds redelijk bezig met het realiseren van mijn gemaakte doelen. Dus die zogenoemde virtuele schop is wat mij betreft (nog steeds) niet nodig.

Mijn focus voor de maand Juli is om in ieder geval weer één boek uit te lezen, mocht ik nog aan een ander doel toekomen dan is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Hebben jullie ook (blog)doelen voor 2017 gemaakt? Zo ja zijn jullie al bezig met het realiseren hiervan? Ik zie graag de reactie in de comments tegemoet.

Dit artikel kan affiliatielinks bevatten. Meer weten? Lees dan de disclaimer.

Fijne dag allemaal

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge