De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Uitstap | The Buddhist Temple (Estupa) – Costa del Sol

buddhist temple

De Buddhist Temple stond al een tijdje op ons lijstje om te bezoeken. Normaal als we ergens zijn en we zien een kerkje dan gaan we altijd even binnenkijken. Nu was het vandaag eindelijk eens tijd om de Boeddhisten tempel te bezoeken. Of het inderdaad zo indrukwekkend is als het eruit ziet, kom je alleen te weten als je verder leest😉..

Uitstap | The Buddhist Temple (Estupa) – Costa del Sol
buddhist temple

Echt waanzinnig om te zien. Wij zijn zelf niet gelovig maar kijken toch altijd wel even in een kerk of in dit geval dus de Boeddhisten Tempel.

buddhist temple

Binnen waren een aantal altaren waar bezoekers wat lekkers hadden achtergelaten.

buddhist temple

Ook was er nog een plek waar je een kaarsje kon branden. Dit doen wij altijd als we een kerk bezoeken, dus vandaag ook eens in een Boeddhisten Tempel.

buddhist temple

Ook zagen we nog een soort mandala gemaakt van zand. Erg mooi om te zien!

Er staat ook een dame die je vraagt of je voor een kleine vergoeding beneden in het museum wilt kijken. Dit hebben wij niet gedaan. Voor een kleintje is dit toch minder interessant dan als je alleen met volwassenen bent. Ook was ik stiekem een beetje bang dat ze misschien iets kostbaars om zou gooien haha..

buddhist temple

Helemaal rondom de tempel zag je dit soort prachtige tekeningen op de grond. Ik weet helaas de betekenis er niet van. Dus mocht je hier meer over weten, ik ben erg benieuwd!

uitzicht

Bij de tempel heb je ook prachtige vergezichten!

estupa

Aan de linkerkant van de tempel heb ik je ook een soort tuin met allerlei ‘oude’ gebouwen.

estupa

De tuin is op zich best mooi om even in te wandelen. Wat ik alleen erg jammer vond is dat hondeneigenaren hier dus niet de uitwerpselen opruimen en laten liggen. Erg smerig om te zien en te ruiken..

estupa


estupa

Voor Zoë was de tuin ook een groot avontuur. ‘Mama, jij moet mij volgen oké’.. ja hoor schatje!

Er is hier ook een gedenkplaats aanwezig. Erg mooi om te zien. Op bepaalde dagen (dit zie je bij de entree van de Boeddhisten tempel hangen) zijn hier ook yogalessen aanwezig.

gruta-de-la-virgen-de-lourdes-benalmadena-espana


fuengirola

Kijk dit uitzicht! Gewoon echt WAUW..

En toen was het alweer tijd om de tuin te verlaten.

Wij vonden het erg bijzonder en interessant om de tempel Buddhist tempel. Heb jij weleens en bezoek gebracht aan een Buddhist Temple? Zoja, wat vond je ervan? Ik ben erg benieuwd en lees het graag in de reacties!

Heerlijk weekend toegewenst.😘

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge