De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Top 5 meest originele cadeau’s voor vaderdag

Het is binnenkort weer vaderdag in Nederland en dat betekend dat de vaders natuurlijk even in het zonnetje gezet moeten worden. De (nog steeds) meest gegeven cadeaus op vaderdag zijn een stropdas en/of een lekker geurtje. Maar als je nu eens een keer iets speciaals wilt geven dan zou ik zeggen lees en kijk snel verder..

Originele cadeau’s voor vaderdag

Bucketlist boek voor vaders en/of opa’s

bucketlist boek opa en vader

Met stip op nummer 1 vind ik dit jaar het bucketlistboek voor vaders of opa’s. Sowieso vind ik de bucketlist boeken ontzettend leuk en ik kwam er onlangs achter dat er dus gepersonaliseerde bucketlist boeken bestaan voor speciale gelegenheden. Ik denk dat dit een waanzinnig leuk cadeau zal zijn voor zowel vaderdag of opadag. Er staan ontzettend veel leuke opdrachten in die je samen met je vader of je kindje met zijn/haar vader of opa kan gaan doen. Ik denk ook dat als je dit boek met zorg invult, de opdrachten uitvoert en hiervan mooie foto’s maakt en in een speciaal doosje bewaard dat het een heel waardevol iets kan zijn voor in de toekomst.

Bucketlist boek voor vaders, bucketlist boek voor opa’s   prijs varieert tussen 16,95 en 19,95 euro

Soxs – echte wollen sokken zonder kriebel en zweetluchtjes

soxs sokken

Ik ben ontzettend fan van de wollen sokken van Soxs. Ik draag ze zelf altijd in het vliegtuig, lekker warm maar toch luchtig (je zult er totaal geen zweetvoeten in krijgen). Ze zien er ook nog eens super stylish uit, wat ik normaal niet vind bij wollen sokken. (ik heb zelf de lichtroze). Omdat ik mijn vader dit heerlijk warme gevoel ook wil gunnen ga ik heel grappig dit jaar voor de wollen sokken. Wat ik heel leuk vind is dat je het doosje erom heen helemaal zelf kan personaliseren met een mooie foto en aan de binnenkant een lieve boodschap kan schrijven. Dit maakt het geven van sokken toch wel een heel stuk specialer!

Soxs met gepersonaliseerde giftbox 24,95 euro

Een gepersonaliseerd bierpakket

bierpakket

De meeste mannen die ik ken zijn toch wel echte bierliefhebbers. Een uniek cadeau om te geven is dan toch wel een biertje met je eigen naam erop. Je kan op onderstaande link een speciaal pakket met diverse bieren bestellen met een gepersonaliseerd etiket. Je kunt dit eventueel samen geven met onderzetters met eigen foto’s of een bierglas / pul met daarop een leuke tekst of naam gegraveerd. Ik denk dat dit cadeau voor vaderdag ontzettend in de smaak zal vallen.

Gepersonaliseerd bierpakket, prijs varieert tussen 19,95 en 29,95 euro.

Leren armband

leren armbanden man

Vaak worden sieraden nog steeds alleen aan vrouwen of moeders gegeven. Maar bij deze stoere armbanden denk ik dat het een geweldig cadeau zal zijn voor vaderdag. De armband is verkrijgbaar in de kleur zwart en bruin en is gemaakt van plantaardig gelooid buffelleer. Dit maakt de armband niet alleen supersterk maar geeft het ook de unieke leren uitstraling. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over welke maat armband je moet kopen want de armband zal iedereen passen want door de hanige sluitgaatjes. Je kan de armband dus zo groot of klein maken als je zelf wilt. Om de persoonlijke touch aan de armband te geven kan je hem ook nog eens laten graveren met een speciale tekst of naam.

Leren armband 13,95 euro 

Een cadeau vanuit het (chocolade) hart

chocolade

Mij persoonlijk maak je het meest blij met een cadeau vanuit het hart. Ik denk dat vele moeders en vaders het hiermee eens zullen zijn. Want hoe leuk is het om verast te worden door een met liefde gemaakte knutsel of tekening te krijgen van je kleintje(s). Om het helemaal feestelijk te maken is het een leuke/lekkere verassing om er een doosje chocolade bij te geven. Tegenwoordig kan je allerlei chocolade zelf personaliseren, je kan denken aan lolly’s met een foto erop, een chocoladepuzzel, een chocolade telegram of een speciale giftbox..

Als je HIER klikt, vindt je alle soorten verschillende gepersonaliseerde chocolade verassingen. De prijzen zijn vanaf 9,95 tot wel 99,95 euro..

Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd wat er bij jullie gegeven word op vaderdag. 

 

Ik heb dit artikel geschreven in opdracht van yoursuprise.nl. Voor het schrijven van dit artikel heb ik een leuk vader/opa dag cadeau gekregen. Meer weten? Lees dan de disclaimer!

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge