De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

De mobiele telefoon tag!

de mobiele telefoon tag

Af en toe (zo eens per maand) vind ik het leuk om een tag in te vullen. Door het invullen kom je altijd heel wat te weten over de persoon die de tag invult. Vandaag heb ik een zelfbedachte tag gemaakt namelijk ‘De mobiele telefoon tag’.

Iedereen zit tegenwoordig maar aan zijn of haar telefoon vastgeplakt. Nu leek het mij wel eens leuk om wat meer over het telefoongebruik en de wensen te weten te komen. Ik heb de tag voor vandaag voor mezelf ingevuld. Ben je benieuwd of ik zonder mijn telefoon kan of hoelang ik per dag op mijn telefoon zit? Lees dan gauw verder!

De mobiele telefoon Tag!

pocketline swing

Wanneer kocht/kreeg je je eerste telefoon en welke telefoon was dit?

Ik kreeg mijn eerste telefoon van ouders toen ik naar de middelbare school ging.. het was een gele pocketline swing!

Hoeveel telefoons heb je inmiddels al versleten?

Globaal denk ik wel een stuk of 10 ik durf het eigenlijk niet eens meer te zeggen.

Ben je team Android of team Apple? Zou je ook bij het andere team kunnen horen?

Team Android, ja ik zou ook bij het andere team kunnen horen. Ik heb alleen het geld niet over voor een Apple telefoon, daarbij ben ik zeer tevreden over mijn Samsung Galaxy A3

samsung a3Welke telefoon heb je op dit moment en hoelang heb je hem al?

Op dit moment heb ik een Samsung Galaxy A3, ik denk dat ik hem nu al ruim 2 jaar in mijn bezit heb.

Welke kleur heeft je telefoon?

Een hele mooie witte kleur (of is wit geen kleur??)

Heb je een abonnement of prepaid?

Op dit moment prepaid maar ik ga waarschijnlijk over naar een abonnement. Aangezien ik het toch wel heel erg fijn vind om buitenshuis ook internet te hebben..

Wat is de hoogte van je abonnement of hoeveel geef je per maand uit als je prepaid hebt?

Op dit moment geef ik 10 euro per maand uit.

Gebruik je telefoon accessoires? bijv hoesje, selfie-stick, extra lenzen, powerbank etc.

Hoesje, selfie-stick, extra lenzen, powerbank, handy-grip. You name it, I got it..?

telefoon en toebehoren

Welke apps heb je allemaal op je telefoon staan (screenshot home) en welke gebruik je het meest? 

Ik heb dit uitgebreid beschreven in het volgende artikel Mijn telefoon en ik..

Welk spel speel je altijd op je telefoon en hoe vaak speel je dit?

Op dit moment heb ik geen spelletjes op mijn telefoon geïnstalleerd. Gewoonweg geen tijd en te druk met andere dingen. Vroeger speelde ik het spel Hay Day heel veel. Ik was gewoon echt verslaafd! Dus toen het de spuigaten uit begon te lopen, heb ik het spel verwijdert.

Hoelang zit je globaal per dag op je telefoon?

Heel slecht, ik denk zeker zo’n 5 uur (als het niet meer is) Ik check in de ochtend alle blogs, tussendoor promoot ik mijn blogartikelen, post ik op instagram, maak ik overal en nergens foto’s van, check ik mijn mail en ik denk nog veel meer..

Wat mis je aan of op je telefoon? (betere camera, extra simkaart, meer geheugen etc.)

Mijn volgende telefoon moet zeker beschikken over twee goede camera’s (zowel voor als achter), het moet een dualsim zijn i.v.m. dat ik ook een Spaans nr heb en er moet een extra geheugenslot inzitten zodat ik het geheugen kan uitbreiden (het interne geheugen is namelijk altijd al zo vol met alle apps die je tegenwoordig moet downloaden)

sd kaart telefoon

Maak je regelmatig een back-up van je bestanden?

JA, sinds mijn geheugenkaart een keertje heel warm is geworden ben ik alle foto’s kwijt van Zoë haar 4e maand (de rest had ik gelukkig al opgeslagen) Hier zaten hele bijzondere foto’s tussen die ik helaas nooit meer terug krijg.. dus JA ik maak elke maand een backup.

Wat gaat er door je heen als je je telefoon kwijt zou zijn of gestolen is?

Een hele dikke Sh*t en F… my life.. Gelukkig heb ik een wachtwoord op mijn telefoon dus niemand kan zomaar bij mijn bestanden of bellen op mijn kosten. Maar ik ben dan geheel onthand, ik doe namelijk (bijna) alles met mijn telefoon.. Erg eigenlijk hé, hoe afhankelijk je van zo’n klein apparaatje kan zijn.

Zou je een dag / week / langer zonder je telefoon kunnen?

Een dag wel, een week denk ik ook wel langer denk ik niet. De telefoon is zo geïntegreerd in de levensstijl van tegenwoordig. Zonder ben je gewoon eigenlijk niks meer..

Welke telefoon staat er op je verlanglijstje?

DE telefoon heb ik nog niet gevonden maar hij moet dus beschikken over wat ik bij de vraag ‘wat mis je aan of op je telefoon’ heb beschreven.. Dus weet jij een telefoon die dit allemaal heeft.. Let me know!

Neem je je telefoon mee naar de wc?

Nee, want mijn dochtertje gaat altijd al mee, dus ik kan helaas niet even rustig m’n telefoon checken haha…

Zo dat was de vragenlijst voor de tag, Mijn telefoon en ik..

Hopelijk vond je het leuk om te lezen. Ik zou het enorm leuk vinden als je de tag ook zou invullen! Geef dan wel even een linkje terug naar mijn blog, ik kom dan zeker een kijkje bij je nemen. Ben erg benieuwd hoe je de tag gaat invullen. Dan nog de vraag van vandaag.. Hoelang zit jij gemiddeld per dag op je telefoon?

 

 

De vragen heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet, dus copy – paste en leef je uit!

Wanneer kocht/kreeg je je eerste telefoon en welke telefoon was dit?
Hoeveel telefoons heb je inmiddels al versleten?
Ben je team Android of team Apple? Zou je ook bij het andere team kunnen horen?
Welke telefoon heb je op dit moment en hoelang heb je hem al?
Welke kleur heeft je telefoon?
Heb je een abonnement of prepaid?
Wat is de hoogte van je abonnement of hoeveel geef je per maand uit als je prepaid hebt?
Gebruik je telefoon accessoires? bijv hoesje, selfie-stick, extra lenzen, powerbank etc.
Welke apps heb je allemaal op je telefoon staan en welke gebruik je het meest?

Welk spel speel je altijd op je telefoon en hoe vaak speel je dit?
Hoelang zit je globaal per dag op je telefoon?
Wat mis je aan of op je telefoon? (betere camera, extra simkaart, meer geheugen etc.)
Maak je regelmatig een back-up van je bestanden?
Wat gaat er door je heen als je, je telefoon kwijt zou zijn of gestolen is?
Zou je een dag / week / langer zonder je telefoon kunnen?
Welke telefoon staat er op je verlanglijstje?
Neem je je telefoon mee naar de wc?

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge