De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Spam je blog!

bloemen, notitieblokje spam je blog

Hoi lieve volgers en natuurlijk iedereen die me vanaf nu gaat volgen 😉

Al voordat ik zelf begon met bloggen was ik al helemaal weg van Bloglovin. Ik zit namelijk dagelijks op Bloglovin om mijn favoriete blogs te lezen maar natuurlijk ook om een beetje inspiratie op te doen. Gewoon ontzettend fijn dat er een centrale plek is waar je al je blogs kunt lezen, zonder dat je iets hoeft te missen.

Spam je blog!

Omdat ik echt onwijs nieuwsgierig  ben naar nieuwe (voor mij onbekende) blogs. Mogen jullie vandaag jullie eigen blog promoten. Natuurlijk probeer ik iedereen te bezoeken en een reactie achter te laten.

Wat moet je doen om je blog te mogen promoten:

 • Laat even kort weten wie je bent en waarover je blogt.
 • Ook ben ik benieuwd waarom je nu bent begonnen met bloggen.

Ik zou het leuk vinden als je mij ook toe zou voegen op Instagram, Twitter, Facebook of natuurlijk Bloglovin. Niet verplicht maar ik zou het reuze waarderen.

Nu allemaal lekker gaan spammen.

Fijne dag allemaal!

 

1 love
VOLG MIJ OOK VIA:

Comments

 • Hi ! wat leuk dat dit mag. Mijn naam is Rachel Kromdijk 24 jaar, blogger, vlogger en youtuber. Benieuwd naar shoplogs, bloopers, persoonlijke artikelen en beauty? ga dan snel naar mijn blog http://www.Rachelkromdijk.nl inmiddels heb ik op bloglovin al bijna de 1000 volgers dus die wil ik in 2017 wel gaan halen! Verder heb ik op youtube alweer bijna de 7 duizend aangetikt.

 • Hoi, wat leuk! Ik ben pas net nieuw op je blog en ga je zeker volgen. Zelf blog ik in het Nederlands op http://astridvanwoerkom.com/ over mijn leven met meerdere beperkingen (o.a. psychische), mijn hobby’s, lifestyle en verzorgingsproducten. Ik blog al vanaf 2007 (of 2002 als je mijn dagboek-turned-blog meetelt) maar vooral heel lang in het Engels. Ik wilde echter ook graag in mijn eigen taal uiting geven aan wat me bezighoudt. Dit is alweer mijn zoveelste poging tot bloggen maar ik houd het nu aardig lang vol. Ik blog helaas niet met een vaste regelmaat.
  Astrid onlangs geplaatst…Terugblik #6: feestdagen, nieuwe dagbesteding en leuke aankopenMy Profile

  • Hoi, jeetje wat blog je al lang zeg😃. Ik zal straks even een kijkje komen nemen. Wat goed dat je een lange tijd in het Engels hebt geschreven. Maar gevoelens/uitingen komen meestal het meeste tot zn recht in de oorspronkelijke taal. Ben erg benieuwd😃

 • Hé wat leuk! Ik was eigenlijk net als jou. Elke dag mijn favoriete blogjes lezen via Bloglovin’. En bij mij kriebelde het echt al een hele tijd om zelf ook te beginnen maar ik durfde nooit. Ongeveer eind september vorig jaar heb ik dan e i n d e l i j k de stap gezet. Ik vind het heel fijn om te schrijven én om dingen te delen. Hihi.
  Ik blog eigenlijk heel persoonlijk. Over mijn leven en dingen die ik meemaak / leuk vind / uittest. Gewoon alles waarover ik wil schrijven eigenlijk 🙂
  Irene onlangs geplaatst…Tip voor de knutselaars onder ons • Mooi papierMy Profile

 • Ik ben eigenlijk gaan bloggen doordat mijn dochtertje mijn haar afknipte… Dat klinkt apart maar ik voelde me zo rot en het enige wat ik kon bedenken was “na ja, misschien een leuk verhaal voor later” Ik had al wel eerder geblogd, maar op de gratis platforms… Nu besloot ik echt een eigen domein te nemen om al die “leuke verhalen voor later” op te kunnen delen.
  Daisy Dingen onlangs geplaatst…Het smsjeMy Profile

 • Wat leuk zeg! Hoewel je mijn blog al kent, toch een korte introductie 😉 Ik ben mijn blog Vaker Vrolijk begonnen omdat ik op zoek was naar een manier om meer positiviteit en vrolijkheid in mijn leven te krijgen. Elke dag blog ik over iets waar ik blij van word. Dat kunnen artikelen zijn over persoonlijke groei of positiviteit, maar ook onderwerpen als beauty, fashion of gewoon iets wat mij persoonlijk bezighoudt.
  Romy onlangs geplaatst…Een positieve mindset? 8 tips om dat te bereiken!My Profile

 • Hoi, mijn naam is Elouise en sinds ongeveer een jaar ben ik aan het bloggen op http://www.vleugjeflair.nl Op een één of andere manier durfde ik steeds niet, en dus bleef ik de officiële publicatie maar voor me uit schuiven. Totdat VROUW (telegraaf) half december ’16 plotseling een groot artikel aan ons gezin wijdde incl. een linkje naar mijn blog. Sindsdien zijn we in sneltreinvaart gegaan en probeer ik zo’n 4x per week een nieuw artikel te schrijven.
  Ik schrijf over alles dat het leven leuker maakt, mijn jonge gezin en het leven op onze boerderij.

  Ik volg jouw blog nog niet zolang maar vind hem erg leuk!

  Liefs, Elouise
  Elouise onlangs geplaatst…MAMA: Waarom ik ‘de snoeplade’ heb ingevoerdMy Profile

 • Leuk, ik heb toevallig gisteren ook een spam je blog artikel online gezet. Dus kom vooral eens langs.
  Ik heb je bij deze toegevoegd @ bloglovin’

  Zelf heb ik een persoonlijk blog, waar ik blog over de leuke dingen in het leven.
  Je vind mijn blog @ http://saskiadenkers.nl

 • Wat leuk!
  Ik ben Veronique en ik blog op Veronique’s Boekenhoekje over boeken, schrijvers, lezen en taal en alles met een persoonlijk tintje. Ik ben gek op lezen en iedereen kwam altijd naar mij toe voor boekentips. Daarom ben ik gaan schrijven op Veronique’s Boekenhoekje. 🙂

  Neem je een kijkje? Lijkt me leuk!
CommentLuv badge