De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Spam je blog!

bloemen, notitieblokje spam je blog

Hoi lieve allemaal!

Vandaag is het weer zover, het is weer het midden van de maand en dat betekent dat je van mij weer lekker je eigen blog of een blog die je aanbeveelt mag promoten bij de comments.

Spam je blog!

Omdat ik echt nog steeds onwijs nieuwsgierig ben naar nieuwe (voor mij onbekende) blogs. Mogen jullie vandaag jullie eigen blog promoten. Ook als ik je blog al ken mag je natuurlijk lekker gaan spammen! Ik probeer alle nieuwe blogs natuurlijk weer te bezoeken en een reactie achter te laten.

Ik zou het wel op prijs stellen als je even kort laat weten wie je bent en waarover je blogt en niet alleen je link achterlaat!

Nu allemaal lekker gaan spammen.

Ps: Ik zou het onwijs leuk vinden als jullie mij ook toevoegen op Social Media (zie de links in de sidebar). Natuurlijk alleen bij echte interesse, ik heb namelijk een hekel aan het spelletje volgen/ ontvolgen..

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge