De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Spam je blog!

bloemen, notitieblokje spam je blog

Hoi lieve volgers en natuurlijk iedereen die me vanaf nu gaat volgen ?

Vandaag is het weer zover! Je mag van mij weer lekker je eigen blog of een blog die je aanbeveelt promoten bij de comments.

Spam je blog!

Omdat ik echt onwijs nieuwsgierig  ben naar nieuwe (voor mij onbekende) blogs. Mogen jullie vandaag jullie eigen blog promoten. Ook als ik je blog al ken mag je natuurlijk lekker gaan spammen? Ik probeer iedereen weer te bezoeken en een reactie achter te laten.

Ik zou het wel op prijs stellen als je even kort laat weten wie je bent en waarover je blogt en niet alleen je link achterlaat!

Ook zou ik het leuk vinden als je mij toe zou voegen op Instagram, Twitter, Facebook of natuurlijk Bloglovin. Niet verplicht maar ik zou het reuze waarderen.

Nu allemaal lekker gaan spammen.

Fijne dag allemaal!

VOLG MIJ OOK VIA:

Geen categorie, Spam je blog | 18 reacties | 24 februari 2017 |

Comments

 • Mij ken je al 😀
  Ik ben Marileen en blog op MamaIssues.nl over alles wat ik mee maak met mijn 3 kids
  Ook geef ik tips over verschillende onderwerpen etc

  Ik hou je blog vandaag even in de gaten 🙂 kijken of ik nog leuke nieuwe bloggers kan ontdekken, vind ik altijd leuk!!
  MamaIssues onlangs geplaatst…Persoonlijke en mooie wanddecoratie.My Profile

 • Hoi!
  Mij ken je denk ik (nog) niet….? Mijn naam is Irma, ik ben 25 jaar, getrouwd en we hebben een dochtertje Nina van bijna 2. Ik blog sinds september, en heb er nog steeds veel plezier in! Op mijn site kom je van alles tegen wat ik leuk vind (en dat is best wel veel…)
  Onder andere persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle etc!

  Ik zet je blog op mijn lijstje! 🙂

 • Hoi Sylvia,

  Dit jaar ben ik begonnen met mijn blog over een gezonde gelukkige leefstijl 🙂 Ik geef hier informatie, adviezen etc. om stappen richting een gezonde gelukkige leefstijl te zetten.

  Je zult hier o.a. artikelen en foto’s tegen komen over voeding, sport, psychologie, gedrag, motivatie en mindset.

  Ik vind het leuk als je even een kijkje neemt als je interesse hebt & eventuele tips zijn ook altijd welkom 🙂

  Liefs,
  Christa

 • Hoi Sylvia,

  Mij ken je al en ik doe graag mee!

  Ivette’s life gaat, hoe kan het ook anders, over mijn leven. Over het moederschap en 2 kindjes van 20 en 6 maanden oud. Maar ook lekker eten, diy projecten, en nog veel meer. Wekelijks komen er zo’n 5 artikelen online met als vaste onderdeel de weekly update op maandagavond.

  Heb je vragen, of wil je een bepaald onderwerp zien? Dan hoor ik het graag!

  Jouw blog, Sylvia, staat al op mijn lijst!

  Liefs van Ivette

 • Altijd tof !
  Ik ben Daniëlle van http://www.theloveforpink.nl
  Ik schrijf vooral over beauty, maar zo nu en dan ook lifestyle artikelen en dingen die ik even kwijt wil. Voor iedereen wel iets leuks te lezen 🙂
  Neem voor een kijkje !

  Liefs Danielle

 • Leuk! Ik schrijf over zakelijke mode en uiterlijke verzorging voor dames en heren. Voor iedereen die er op het werk (of tijdens een sollicitatie gesprek) representatief uit wilt zien. En dat doe ik op Prettybusiness.nl 🙂

 • Wat lief dat we mogen spammen!
  Heb net je site gekeken, en jou ga ik zeker zo volgen op Bloglovin!

  Nu even terug naar mijn site ?.
  Ik ben Jill, 26 jaar en ik ben een halfjaar geleden geëmigreerd naar Curaçao met mijn vriend. Ik ben eigenaar van http://www.jillopcuracao.nl en blog over mijn leven op Curaçao. Verder vind je er nog leuke informatie en bezienswaardigheden waar je naar toe zou moeten als je op Curaçao komt.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt in mijn leven!

  Fijn weekend ?
  Jill onlangs geplaatst…Valentijnsdag op CuracaoMy Profile

 • Ik doe mee! Mijn naam is Vivian, en ik deel mijn recepten en alles wat met eten te maken heeft op http://www.stayaliveandcooking.com. Toen ik als 16 jarig studentje op mezelf ging wonen was het vooral koken met pakjes en zakjes, maar ik ben inmiddels zo gegroeid! Ik leer elke dag bij, en dat deel ik graag via mijn Blog en sociale media ? groetjes!

 • Hoi! Ik ben Jessica van Lifebyjess.nl mijn persoonlijke lifestyle blog waar je 3x per week een nieuw artikel vind. Dit kan gaan over wat ik mee maak maar ook een diy of een inspiratie artikel. Ik zou het leuk vinden als je eens langs komt!

 • Ik ben in januari gestart als mamablogger en nog van alles aan het uitzoeken! Zo leuk om mijn verhalen te delen op http://www.babybanjo.nl/start/
CommentLuv badge