De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Spam je blog!

bloemen, notitieblokje spam je blog

Hoi lieve allemaal!

Vandaag is het weer zover, het is weer spam je blog tijd. Afgelopen maand is dit artikel zo goed ontvangen door jullie en heb ik zelf ook ontzettend veel nieuwe en leuke blogs mogen leren kennen. Daarom dacht ik laat ik hem deze maand ook nog maar eens inplannen. Dit betekent dat je van mij weer lekker je eigen blog of een blog die je aanbeveelt mag promoten bij de comments.

Spam je blog!

Omdat ik echt nog steeds onwijs nieuwsgierig  ben naar nieuwe (voor mij onbekende) blogs. Mogen jullie vandaag jullie eigen blog promoten. Ook als ik je blog al ken mag je natuurlijk lekker gaan spammen! Ik probeer alle nieuwe blogs weer te bezoeken en een reactie achter te laten.

Wel zou ik het op prijs stellen als je even kort laat weten wie je bent en waarover je blogt en niet alleen je link achterlaat!

Nu allemaal lekker gaan spammen.

Ps ik zou het leuk vinden als jullie mij ook toevoegen op Social Media. Natuurlijk alleen bij echte interesse, ik heb namelijk een hekel aan het spelletje volgen/ ontvolgen..

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge