De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Spam je Blog 3-2018

spam je blog

Hoi lieve allemaal!
Het is al weer even geleden dat ik een Spam je blog heb georganiseerd. Dus bij deze! Zeker nu heel veel blogs een zomerstop hebben of gewoonweg minder artikelen online zetten. Lijkt het mij waanzinnig leuk om weer wat nieuw leesvoer te krijgen. (vooral ook omdat Zoë aan het oefenen is op school en ik in die tijd lekker ME-time heb).

Dus mocht je een blog hebben of ken je een blog waarvan je zegt YES, deze moet je echt een keer gelezen hebben. Kom hem dan hieronder even promoten.


Spam je blog!

Ik heb al heel veel mooie, bijzondere, leuke en grappige blogs mogen leren kennen. Toch ben ik van mening dat er nog een heleboel leuke blogs te ontdekken zijn. Dus vandaar dat ik weer een Spam je blog organiseer.

Ook al ken ik je blog al, de overige spammers kennen deze misschien nog niet dus vertel even kort wie je bent en waarover je blogt en laat je link achter. Het zou natuurlijk ook erg leuk zijn als je ook even een bezoekje brengt aan de bloggers die ook hun blog hebben gepromoot!?

Nu allemaal lekker gaan spammen!

Ps volgen jullie mij al op Instagram? Natuurlijk alleen bij echte interesse want ik heb namelijk een hekel aan het spelletje volgen/ ontvolgen.. Binnenkort komen er weer een paar hele leuke winacties aan, dus ik zou zeggen stay tuned!!

VOLG MIJ OOK VIA:

Spam je blog | 5 reacties | 26 juli 2018 |

Comments

 • Ik zal mijn blog is even spammen haha. Ik blog al bijna 5 jaar op mijn blog Beautycurls. Net nog even gekeken wanneer ik hem online heb gezet. Dat is dus al een hele tijd! Ik heb de afgelopen paar maanden een blogpauze gehad vanwege drukte met studie. Nu pak ik de draad weer op en komt er in de week ongeveer 3 artikelen online. Mijn nice was vooral op Beauty gericht maar daar stap ik nu jaren later vanaf. Het gaat vooral over wat ik mee maak, wat ik leuk vind en wat ik graag met anderen wil delen. Af en toe wat hersenspinsels maar ook mijn weg naar minimalisme deel ik op mijn blog. Van alles over mijn leven dus!

 • Wat leuk dat we mogen spammen, dank je wel!

  Ik ben Luna en heb een boekenblog waar ik al zeven jaar op blog. Momenteel ligt mijn focus meer bij de literaire roman. Voor augustus heb ik diverse recensies van boeken uit dit genre al ingepland staan. Maar ik las ook makkelijke weglees-boeken, zoals thrillers en feelgood-romans. Wat je ook zoekt, je zal zeker en vast wel een titel vinden op mijn blog die jou aanspreekt. Er staan namelijk maar liefst 468 recensies op mijn blog!

  Ook schrijf ik af en toe blogposten over bloggen zelf en af en toe filmrecensies. Daarnaast probeer ik ook graag boekgerelateerde diensten en apps uit en bespreek dan of ik de werking fijn vind of niet. Kom gerust eens langs op mijn paarse blog
  Luna onlangs geplaatst…Klaproos van Anne-Fleur van der HeidenMy Profile

 • Hey wat tof! Een blog spam, nog nooit gezien!

  Ik kan je mijn nieuwe blog aanraden, ik houd eigenlijk altijd al van schrijven alleen ga nu is proberen om er wat meer werk van te maken!

  Je zou is kunnen kijken op https://hallogo.nl!

  Groetjes

 • Ik heb een beperking, maar wat zijn nou echt de dingen wat het voor mij vaak lastig maakt, in deze wereld?
  Ik ben een mengelmoesje van verschillende diagnoses, en ik heb een persoonlijk blog om mijn gevoelens van me af te schrijven, neem een kijkje en laat een berichtje achter in mijn gastenboek?

 • Wat gezellig dat we mogen spammen en ik heb ook een weblog.

  groetjes van missynicolekatje
CommentLuv badge