De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Spam je blog!

bloemen, notitieblokje spam je blog

Hoi lieve volgers en natuurlijk iedereen die me vanaf nu gaat volgen ?

Vandaag is het weer zover! Je mag van mij weer lekker je eigen blog of een blog die je aanbeveelt promoten bij de comments.

Spam je blog!

Omdat ik echt onwijs nieuwsgierig  ben naar nieuwe (voor mij onbekende) blogs. Mogen jullie vandaag jullie eigen blog promoten. Ook als ik je blog al ken mag je natuurlijk lekker gaan spammen? Ik probeer iedereen weer te bezoeken en een reactie achter te laten.

Ik zou het wel op prijs stellen als je even kort laat weten wie je bent en waarover je blogt en niet alleen je link achterlaat!

Zullen we elkaar dan ook maar gelijk volgen op: Instagram, Twitter, Facebook of natuurlijk Bloglovin. Natuurlijk alleen bij echte interesse.. ik heb geen zin in het spelletje volgen/ontvolgen als je snapt wat ik bedoel?

Nu allemaal lekker gaan spammen.

Fijne dag allemaal!

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge