De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Spam je blog 2-2018

spam je blog

Hoi lieve allemaal!
Vandaag is het weer zover, het is weer de laatste vrijdag van de maand. Het is dus weer Spam je blog tijd! Mocht je een blog hebben en kan je nog wat extra promotie gebruiken? Kom hem dan hier even spammen!

Spam je blog!

Ik heb al heel veel mooie, bijzondere, leuke en grappige blogs mogen leren kennen. Toch ben ik van mening dat er nog een heleboel leuke blogs te ontdekken zijn. Dus vandaar dat ik weer een Spam je blog organiseer.

Dus mocht je een blog hebben of ken je een blog waarvan je zegt YES, deze moet je echt een keer gelezen hebben. Kom hem dan hieronder even promoten.

Ook al ken ik je blog al, de overige spammers kennen deze misschien nog niet dus vertel even kort wie je bent en waarover je blogt en laat je link achter. Het zou natuurlijk ook erg leuk zijn als je ook even een bezoekje brengt aan de bloggers die ook hun blog hebben gepromoot!?

Nu allemaal lekker gaan spammen!

Ps volgen jullie mij al op Social Media? Natuurlijk alleen bij echte interesse want ik heb namelijk een hekel aan het spelletje volgen/ ontvolgen..

VOLG MIJ OOK VIA:

Spam je blog | 8 reacties | 16 mei 2018 |

Comments
CommentLuv badge