De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Spam je blog 1 – 2019

spam je blog

Hoi lieve allemaal!
Vandaag is het eindelijk weer eens zover, het is de laatste woensdag van de maand. Dus dat betekend Spam je blog tijd! Mocht je een blog hebben en kan je nog wat extra promotie gebruiken? Kom hem dan hier even spammen!

Spam je blog!

Ik heb de afgelopen 2 jaar al heel veel mooie, bijzondere, leuke en grappige blogs (en personen daar achter) mogen leren kennen. Sommige ben ik blijven volgen en bij andere ben ik uiteindelijk toch weer afgehaakt. Ligt niet altijd aan de blog maar natuurlijk ook aan mijn eigen interesses, die veranderen natuurlijk ook weleens. Omdat ik het lezen van “nieuwe” blogs toch weer wil oppakken en ik van mening ben dat er nog een heleboel leuke “nieuwe” blogs te ontdekken zijn. Organiseer ik dit jaar weer de maandelijks Spam je blog!

Dus mocht je een blog hebben of ken je een blog waarvan je zegt YES, deze moet je echt een keer gelezen hebben. Kom hem dan hieronder even promoten.

Ook al ken ik je blog al, de overige spammers kennen deze misschien nog niet dus vertel even kort wie je bent en waarover je blogt en laat je link achter. Het zou natuurlijk ook erg leuk zijn als je ook even een bezoekje brengt aan de bloggers die ook hun blog hebben gepromoot!?

Nu allemaal lekker gaan spammen!😘

Ps. volgen jullie mij al op Social Media ? Natuurlijk alleen bij echte interesse want ik heb namelijk een hekel aan het spelletje volgen/ ontvolgen.. Alovelyadventure op InstagramFacebook

VOLG MIJ OOK VIA:

Spam je blog | 6 reacties | 30 januari 2019 |

Comments
CommentLuv badge