De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Persoonlijk – even bijkletsen

persoonlijk even bijkletsen

Het is alweer even geleden dat ik jullie vertelde over onze ‘vakantie’ naar Nederland en dat wij gaan verhuizen van Lanzarote naar Portugal – de Algarve. Vandaag weer even een kletspraatje met hoe het gaat met de vorderingen en het leed dat verhuizen heet😉

Nederland

Op dit moment ben ik met Richard, Zoë en Muis heerlijk aan het genieten van onze ‘vakantie’ in Nederland! Zoals je misschien ook al wel gemerkt hebt ben ik ook heel weinig online en op social media te vinden. We zijn gewoon enorm aan het genieten! De dagen vliegen ook voorbij want we zijn alweer bijna een week in Nederland. We zijn elke dag wel bij familie op bezoek en daar worden we natuurlijk ook enorm in de watten gelegd.

We hebben aankomende week op het familiebezoek na nog een aantal leuke dingen op de planning staan:

Vandaag (vrijdag 17 nov) gaan we eindelijk naar de Efteling! Hier hebben we enorm naar uitgekeken en ik ben ook erg benieuwd hoe Zoë het gaat vinden. Zaterdag vieren we Zoë haar derde verjaardag in Minnie Mouse thema en maandag willen we nog even een dagje shoppen.. Het blijkt in Portugal zo’n 18 graden te zijn, dus we moeten voor de zekerheid nog wel wat kleding met lange mouwen etc. aanschaffen. Dus Primark Here we come!

Vrijdag moet ik smiddags nog naar de praktijk cursus van EHBO voor kinderen en hopelijk heb ik het certificaat dan in m’n pocket. Zaterdag de 25ste vliegen we alweer terug naar Lanzarote om daar de laatste dingen te regelen voor de verhuizing en om natuurlijk nog even lekker te genieten.

Lanzarote / Fuerteventura

Omdat we nog zo druk zijn met van alles te regelen, willen we (als het lukt) nog 2 dagen naar Fuerteventura. We wonen nu nog zo dicht bij, dus het zou zonde zijn als we daar geen gebruik van maken. Ook zal Richard de eerste maand dat hij aan het werk is weer enorm lange dagen gaan maken. We zullen elkaar dan natuurlijk erg weinig zien, dus we willen voor die tijd nog even lekker van ons gezinnetje genieten!

Portugal

Over precies een maand moeten we al verhuizen naar Portugal. Het gaat allemaal ontzettend snel en er moet nog een heleboel geregeld worden. We weten inmiddels dat Richard per 1 januari 2018 gaat beginnen dus we hebben nog een klein beetje speling om alles te regelen.

De bedoeling is dat we in Albufeira gaan wonen, echter hebben we nog steeds geen huisje. Via diverse Facebook groepen hebben we al wel een aantal leuke huisjes (bungalows) gezien. Maar een foto zegt natuurlijk niet alles. We willen dan ook midden december naar Sevilla vliegen (er is geen rechtstreekse vlucht vanuit Lanzarote) en daar gaan we voor één nacht een huisje huren zodat we de volgende dag op ons gemak naar Albufeira kunnen rijden. In Albufeira willen we dan voor twee weken een soort van vakantiehuisje huren en hopelijk kunnen we in deze twee weken een aantal huisjes (bungalows) bezichtigen. Daaruit moeten we dan een keuze gaan maken waar we dan uiteindelijk kunnen gaan wonen.

Natuurlijk hoop ik dat we in deze twee weken ook nog wat tijd hebben om alvast wat mooie uitstapjes in Portugal te maken. Zoals je kan lezen moeten we nog een heleboel doen en regelen maar tussendoor proberen we ook lekker te genieten.

Ik ga het kletspraatje bij deze ook weer afsluiten. Ga mij weer heerlijk op de bank nestelen met een dekentje, een kopje warme chocomelk met slagroom en pepernoten! Tot snel weer!

Alvast een heerlijk weekend voor jullie allemaal gewenst!😘

1 love
VOLG MIJ OOK VIA:

Geen categorie, Persoonlijk | 13 reacties | 17 november 2017 | 1 love

Comments
CommentLuv badge