De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

De laatste keer..

 

Hoi allemaal,

Van de week had ik even tijd over en was ik zoals gewoonlijk weer even in een andere wereld. De wereld van Pinterest wel te verstaan. Heerlijk om zo even met ‘niks’ bezig te zijn. Ik kwam toevallig echt een super mooie tekst (wel in het Engels) tegen waar ik tranen van in mijn ogen kreeg. Boem ik was weer even terug in de realiteit. De tekst is zo ontzettend waar. Het gaat over alle allerlaatste keren/gebeurtenissen van je baby, dreumes, peuter, kleuter, kind.

De laatste keer..

Meestal kijk je reikhalzend uit naar alle allereerste keren van je kindje en kan het je niet snel genoeg gaan. De eerste keer doorslapen, dat je kindje mama zegt, eerste hapje eten, eerste stapjes, zindelijk zijn en ga zo maar door.

Helaas moet je dan ook van heel veel mooie momenten afscheid nemen die nooit meer terug komen. Geen nachtelijke één op één momentjes meer met je baby, niet meer in je armen in slaap wiegen, continu mama horen totdat je er gek van word, geen flesje/borstvoeding meer, dat lieve pamperkontje. Zo kan ik nog wel even doorgaan..

Meestal besef je pas te laat dat deze mooie momenten of gebeurtenissen nooit meer terug zullen komen.

Dus vanavond is het tijd voor een extra lange knuffelsessie, zing je een extra liedje of lees je een extra verhaaltje. Je weet maar nooit wanneer dit de laatste keer kan zijn. Deze mooie momenten zal je helaas nooit meer terugkrijgen. Het welbekende gezegde klopt als een bus. Geniet er maar van, voor je het weet zijn ze groot.

de laatste keer

Welk mooie moment zou jij nog een keer willen beleven en welke absoluut niet?

Ik zie graag jullie reactie hieronder!

Fijne dag allemaal gewenst!

VOLG MIJ OOK VIA:

Geen categorie, Lifestyle, Mama | 5 reacties | 11 januari 2017 |

Comments
CommentLuv badge