De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Get to know me tag..!

bron foto

Af en toe (zo eens per maand) vind ik het leuk om een tag in te vullen. Door het invullen kom je altijd heel wat weten over de persoon die de tag invult. Dit keer heb ik weer een hele leuke gevonden op de site van Teske. De Get to Know me tag. Dus mocht je mij beter willen leren kennen? Lees dan maar snel verder.

Naam Sylvia

Geboortejaar: 1983, om precies te zijn 12 december 1983.. met een snel rekensommetje ben ik dan dus al echt 34 jaar oud.

Hoe lang ben je? Ik ben 1.68 cm lang.

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd? Neeee, ik wil nog even blijven liggen. Zoë mijn dochtertje heeft namelijk de gewoonte om rond 06.00 wakker te worden en wil dan niet meer slapen en tja dan moet ik er natuurlijk ook uit.

Waar ben je op dit moment? In de huiskamer. Ik zit aan de eettafel achter mijn pc deze tag in te vullen.

Single/Relatie? Relatie, met een onwijs leuke kerel.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Meisjesachtig, wil veel te veel en heeft te weinig tijd.

Wat zou je op dit moment graag willen? Wat ik nu ook ben, gezond en gelukkig. En natuurlijk dat mijn blog aanslaat.

Wat is je doel van het leven? Mezelf en mijn gezin gelukkig en gezond zien.

Heb je je rijbewijs? Ja, gelijk op mijn 18e gehaald en direct een tweedehands auto gekocht toen ik geslaagd was. Waar ik natuurlijk zelf heel hard voor gespaard had.

Nagellak of lipstick? Nagellak. Ik word vrolijk als mijn teennagels een gezellig kleurtje hebben.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? De zomer! Gelukkig is het bij ons in Lanzarote bijna elke dag zomer. Ik mag in mijn handjes knijpen. Heerlijk.

Ben je een healthy-freak? Nee, absoluut niet. Ik hou teveel van lekker eten. Tuurlijk moet ik wel opletten wat ik eet maar ik ga niet perse heel gezond eten en al het lekkers laten staan.

sylvia

Wat voor kleur haar/lengte heb je? Donkerblond, iets over de schouders. Ik moet echt heel nodig weer naar de kapper.

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Ik heb afgelopen jaar eindelijk voor het eerst weer eens wat kleding voor mezelf gekocht. Op dit moment zou ik mijn kleding kast nog wat meer willen vullen met basic kleding.

Heb je tattoos/piercings? Ja, Gaatjes in mijn oren een piercing in mijn navel en een tattoo op mijn linkerpols (een klein sterretje).. Ik zou heel graag nog een tattoo onder mijn schouderblad willen laten zetten.

Draag je een bril? Nee, nouja wel een zonnebril..?

Wat is jouw perfecte pizza? Iets met veel vlees.

Wat is je favoriete eten/drinken? Ik heb echt zo zin in een lekkere FEBO-burger. Helaas kan je die hier in Lanzarote niet halen. Zodra we weer voet op Nederlandse bodem zetten. Gaan we hopelijk weer snel naar de FEBO toe. Hmmmmm

Wat is je favoriete parfum? Verschillende, Diamonds van Emporio Armani en van Hugo Hoss Mavie. Eigenlijk vind ik de gehele lijn van Hugo Boss ontzettend lekker ruiken.

Wat is het laatste wat je kocht?  Pantoffels want ik had koude voeten en een nieuwe winterjas (degene die ik had, droeg ik al ruim 10 jaar)

Wat deed je vanochtend om 8:00? Toen was ik mijn werklijstje aan het afvinken. Voor 09.00 wil/moet ik van mezelf namelijk de bedden hebben opgemaakt, afgewassen hebben en moet de vuilnis buiten gezet worden.

Favoriete ijsje? Hmm. Moeilijk ik twijfel tussen een perenijsje van Festina of een bolletje pistache ijs. Oh en ik vind de strawberry cheesecake van de Lidl ook errug lekker.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Vroeg. Normaal om half 7, 7 uur. Maar nu met Zoë elke ochtend dus rond 6 uur.

Wat zijn je plannen voor 2018? Dit kan je lezen in mijn Persoonlijke & Blogdoelen lijst voor dit jaar.

Met hoeveel kussens slaap jij? Eentje

Ben je een ochtend of een avond persoon? Ochtend. Tenminste als ik niet al te vroeg mijn bed uit moet.

Ben je geordend of rommelig? Geordend. Niet dat alles supernetjes is, zeg maar gezellig geordend.

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben? Hopelijk slaat mijn blog aan, willen we toch wel ons eigen huisje hebben gekocht. Waar dat zal zijn is nog een verassing en heeft Zoë een heel leuk leven met veel vriendjes en vriendinnetjes.

Ben je verlegen? Als je me kent niet meer maar in het begin kijk ik wel de kat uit de boom.

Heb je een accent? Nee

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit? Dat verschilt zo enorm! Globaal gezien.

In de ochtend, vroeg wakker, huishoudelijke taken afwerken, wandelen, daarna lekker naar de speeltuin of het strand met Zoë, social media bijhouden, spelen met Zoë, in de avond eten maken, aan mijn blog werken, klein beetje tv kijken en dan rond 22 uur naar bed.

Jeetjemina wat waren dit een hoop vragen. Wel heel leuk om allemaal in te vullen. Hopelijk vonden jullie het ook leuk om te lezen. Wil je nog meer over mij te weten komen, kijk dan ook eens op de Over mij.. pagina.

Mocht je zelf nog een leuke vraag weten, stel hem dan hieronder bij de reacties!

Heerlijke dag gewenst!?

VOLG MIJ OOK VIA:

Persoonlijk, Tags | 10 reacties | 17 januari 2018 |

Comments
CommentLuv badge