De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Ergernissen op het strand!

papagayo

Zoals jullie misschien wel weten, wonen wij op een kleine 5 minuutjes wandelen van het strand. Omdat we zo dichtbij wonen zijn Zoë en ik er ook redelijk vaak te vinden. Elke dag gaan we wel even kijken, we kunnen hier echt enorm van genieten maar er zijn ook wel dingen waar ik me soms groen en geel aan erger. Neem dit artikel alsjeblieft met een klein korreltje zand ehm zout, want het valt natuurlijk allemaal best wel mee.. ? Ik ben benieuwd of je ook punten herkent waar jij je aan ergert haha.

Ergernissen op het strand!

 1. Als mensen hun rotzooi niet netjes in de prullenbank gooien. Wat dacht je ook van die vieze uitgedrukte sigarettenpeuken nog in het zand? Of nog erger stukken glas van bierflesjes!
 2. Als je het water in wilt gaan maar je nog niet helemaal |door| bent en iemand splatscht je nat brrrr kouudd.
 3. Een bal of frisbee tegen je hoofd aankrijgen omdat mensen het leuk vinden om net naast je handdoek een spel te spelen.
 4. Geen douches of kraantjes. Om na een stranddag het meeste zand even van je af te spoelen. Zodat je het halve strand mee naar huis moet nemen.
 5. Mensen die in de zee plassen of nog erger poepen. Terwijl er gewoon openbare toiletten aanwezig zijn.
 6. Dat hete zand, altijd en eeuwig dat gehink stap sprong van schaduw naar schaduw, of keihard rennen naar de kustlijn wat er natuurlijk ook erg charmant uitziet.
 7. Mensen die echt pal naast je handdoek gaan liggen, terwijl er nog genoeg ruimte is. Personal space people!
 8. Schelpjes, begrijp me niet verkeerd ik vind het heerlijk om schelpjes te zoeken en mooie exemplaren mee naar huis te nemen. Maar als ik de zee inloop en eerst door heel veel schelpjes heen moet lopen ..  tja dikke vette auw dat doet zeer aan mijn poezelige voetjes.. (zelfde geldt natuurlijk ook voor stenen hé)
 9. Zeewater, Als je het zeewater inloopt en het ineens pijnlijk duidelijk wordt dat je je vanochtend hebt geschoren in plaats van gisteravond. En dan nog niet eens te spreken over de rode bultjes die dan overal op je lichaam tevoorschijn komen, of wat dacht je van zeewater in je oog krijgen!
 10. Mensen die keihard de muziek aan hebben. Tuurlijk een muziekje moet kunnen en dat vind ik ook altijd heel gezellig maar geen happy hardcore op standje 10 alsjeblieft.

 

strand

 

 1. Mensen die zich ongegeneerd omkleden op het strand. Nee mevrouw uw punani hoef ik echt niet te zien hoor!
 2. De wind, op zich heerlijk natuurlijk je voelt de zon dan niet zo branden. Maar wat dacht je van niet normaal je handdoek kunnen neerleggen. Binnen een uur al kreeftrood te zijn, ondanks dat je je zo goed hebt ingesmeerd of wegwaaiende parasols wat ook nog eens levensgevaarlijk is en wat dacht je van deze, als je net je zonnecrème aangebracht hebt en er komt een stevige windvlaag aan wat al het zand over je lichaam stuift! Heerlijk je lijkt gelijk op een gepaneerde schnitzel.
 3. Mensen die onnodig veel alcohol drinken en daardoor luidruchtig en vervelend worden.
 4. Mensen die niet van elkaar af kunnen blijven, please people get a room!
 5. Golven, golfje springen vindt ik echt hartstikke leuk om te doen. Hoe hoger de golf hoe beter maar qua kracht verrassen deze krengen je altijd. Waardoor je bikinitop onderaan je kin zit en je broekje op je enkels hangt.
 6. Mensen die pal naast je gaan roken en al die vieze rook in je gezicht blazen.
 7. Zandhappen in twee vormen, mensen die hun handdoek uitkloppen waardoor jij een lading zand over je heen krijgt of wat dacht je van mensen die met slippers aan langs je handdoek lopen waardoor al het zand omhoog stuift en jij dit in je gezicht krijgt. ZO genieten hé

Het is nog best een lange lijst geworden haha, het lijkt net of dat ik niet van het strand hou. Wat vindt jij nou het vervelendste aan een dagje lekker aan het strand? Ik ben erg benieuwd naar je reactie, laat hem achter bij de comments?

Misschien vindt je dit ook wel leuk om te lezen; Ergernissen in de supermarkt, tijdens het (online) shoppen, in het vliegtuig

Fijne dag weer gewenst😘

VOLG MIJ OOK VIA:

Persoonlijk, Reizen | 30 reacties | 12 april 2017 |

Comments
CommentLuv badge