De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Ergernissen in het vliegtuig!

tui vliegtuig spotten

Ik vlieg natuurlijk ontzettend veel met mijn dochtertje en soms erger ik me kapot aan mensen in het vliegtuig! Ik heb dus voor vandaag eens een lijstje gemaakt met mijn (onze) ergernissen in het vliegtuig. Wil je weten waar ik mij aan erger?? Lees dan maar gauw even verder! .

Ergernissen in het vliegtuig!

Je herkent het misschien wel. Je verheugd je lekker op je vakantie, je bent helemaal relaxed en je waant je al helemaal in de vakantiesfeer. Het enige wat er nu nog moet gebeuren is de vliegreis ernaar toe.. Ach die paar uurtjes, wat kan er nu in hemelsnaam gebeuren.. Totdat je dus in het vliegtuig aankomt en het je pijnlijk duidelijk wordt dat de reis eigenlijk helemaal niet zo leuk is of gaat worden.. Hieronder mijn top 20 ? met ergernissen in het vliegtuig!

 1. mensen die de hele reis scheetjes laten!
 2. mensen die teveel drank op hebben of tijdens de vlucht teveel drinken
 3. mensen die tijdens de vlucht naast je hun eigen gemaakte broodje salami/ei/of ander stinkbeleg eten..
 4. dat de prijzen van eten en drinken in het vliegtuig steeds maar weer duurder worden
 5. je lekker eten besteld denkt te hebben in het vliegtuig en dit voor geen meter smaakt en waar je dus wel de jackpot voor hebt betaald
 6. van wie is nu eigenlijk welke armleuning? Omg dit is echt zo vervelend!!
 7. mensen die zoveel handbagage meenemen zodat alle bagagebakken vol zitten, waardoor jij je handbagage niet meer kwijt kunt en dit de hele reis noodgedwongen tussen je voeten/benen moet houden. Of nog erger in het bagageruim moet laten plaatsen..
 8. je buurman/vrouw die continu tegen je zit te kletsen en jij hier op dat moment totaal geen zin in hebt. Laat mij met rust en lang leve de koptelefoons!!
 9. de temperatuur, ik krijg hier echt een punthoofd van de ene keer is het ijskoud en de andere keer lijkt het net een sauna..
 10. geluiden van je medepassagiers (mensen die continu boeren, met hun neus snuiven, rochelen en dan doorslikken), onopgevoede jengelende kinderen waar ouders geen gezag op hebben (Ik heb het absoluut niet over huilende baby’s want die kunnen er niks aan doen.. is al zielig genoeg) Lees hier ook mijn tips voor vliegen met een baby/kind.
 11. mensen of kinderen die continu het tafeltje in en uitklappen of met de voeten/knieën tegen je rugleuning aan zitten.

zonsondergang

 

 1. mensen die een vieze toilet achterlaten, kom op dit doe je thuis volgens mij ook niet..
 2. zsm op staan om het vliegtuig te verlaten. Laat hier aub een systeem in komen. Volgens mij wil iedereen even snel het vliegtuig verlaten.
 3. een vertraging pas melden in het vliegtuig en het vliegtuig niet mogen verlaten en ook geen gebruik meer mogen maken van het toilet.. hoe bedoel je onvriendelijk!! Helemaal als je kindje net zindelijk is en geen pamper meer draagt.
 4. mensen die continu aan de airco boven je zitten en deze jou kant op laten blazen..
 5. mensen die nog nooit van persoonlijke hygiëne hebben gehoord lees; stinkadem, stinkvoeten en geen deo gebruiken
 6. mensen die teveel parfum hebben opgespoten waardoor je direct hoofdpijn krijgt en je ook geen aspirine kunt vinden.. thanks a lot!!
 7. mensen die je stoel naar achteren trekken bij het opstaan en daarmee aan je haar trekken en geen sorry kunnen zeggen.
 8. mensen de hun schoenen uittrekken en hun voet op de leuning achter/naast je leggen. Dat als je naast je kijkt blote voeten en tenen met schimmelnagels of sokken ziet en waardoor je ook nog eens die heerlijke zweetlucht ruikt!
 9. mensen die hun stoel helemaal naar achteren gooien en dit niet even vragen/melden en je kopje (hete) thee/koffie lekker over je broek heen gaat. Nog maar te zwijgen over de beenruimte die jij dus nu ook niet meer hebt.. Grrr..
 10. in de handen klappen en juichen/joelen als de piloot geland is..

Nou dit was weer mijn lijstje met ergernissen. Ik ben erg benieuwd of je je hierin herkent en of je nog een aanvulling weet! Laat je het mij weten in de comments?

Misschien vindt je dit ook wel leuk om te lezen; ergernissen in de supermarkt, op het strand, op het strand

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge