De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

De zomerbloghop – Welkom op Alovelyadventure met winactie!* (gesloten)


zomerbloghop

Ik heb al heel veel mooie, bijzondere, leuke en grappige blogs mogen leren kennen. Toch ben ik van mening dat er nog een heleboel leuke blogs te ontdekken zijn. Nu vooral in de zomer hebben veel blogs een zomerrooster waardoor ik (en waarschijnlijk jij ook) weer wat ruimte heb om nieuwe blogs te ontdekken. Vandaar dat ik ook vandaag gezellig mee doe met de Zomerbloghop! Dus wil je weten wie erachter Alovelyadventure zit? Lees dan maar snel verder..

Zomerbloghop

Vandaag is het de allereerste keer dat ik meedoe aan een bloghop en wel heel toepasselijk de Zomerbloghop. Tineke van de blog totaandemaanenterug heeft deze leuke zomerbloghop bedacht en georganiseerd.

Omdat ik zelf even moest googelen wat een bloghop nu precies inhoud. Heb ik ook voor jullie even een korte uitleg.
Bij een bloghop maak je kennis met diverse blogs die deelnemen aan de bloghop (in dit geval zijn het er 11) Elke blog die meedoet, neemt een link op naar de blog die voor en achter haar op de lijst staat. Op deze manier kan je dus kennismaken met allerlei nieuwe blogs door middel van het ‘hoppen’ van de ene naar de andere blog. Om het allemaal wat interessanter te maken kan je bij iedereen wat leuks winnen. Dat betekent dus dat je 11 keer mee kunt doen aan een winactie. Hoe tof is dat!

Als je niet op mijn blog gestart bent met de bloghop, dan kom je hier waarschijnlijk via Emmy van Webkonijn terecht. Mocht je niet via Emmy hier komen dan raad ik je zeker aan om ook daar even langs te gaan en niet alleen voor de winactie?.

Want Emmy ontdekte de helende kracht van schrijven toen ze na haar bevalling een moeilijke periode heeft doorgemaakt. Ze begon met versjes maar omdat ze daar niet alles in kwijt kon en ontdekte dat er zoveel meer mogelijkheden waren, begon ze met bloggen over mama zijn.

Welkom op alovelyadventure!

alovelyadventure.nl

Als je hier vandaag voor het eerst komt, dan zeg ik Bienvenidos oftewel welkom! (Overigens ook welkom aan mijn vaste lezers natuurlijk?!)

Ik zal mij natuurlijk ook even voorstellen. Ik ben Sylvia, samen met mijn vriend Richard ons dochtertje Zoë (2014) en kat Muis verblijven wij om en om aan de Costa del Sol & Nederland. Graag neem ik je via mijn blog mee op reis door het moederschap en het deels wonen in het buitenland met alle avonturen die daar bij komen kijken..

Smeren, smeren, smeren.. of..

Aangezien wij dus deel in de zon wonen (en het nu ook zomer is in Nederland) moet er ook heel veel gesmeerd worden met zonnecrème. Volgens de richtlijnen moet je, je om de 2 uur insmeren en ook nog eens extra als je uit het water komt met een minimale factor van 15 maar het liefst factor 30. Een flesje zonnecrème kost gemiddeld 15 euro.. Dus je snapt misschien wel dat zonnecrème een enorm hoge kostenpost is in ons huishouden. Nu ben ik vorig jaar een UV-Shirt van Snapper Rock gaan gebruiken voor Zoë, die ze over haar bikini of zwempak aantrekt voor wat extra bescherming.

Ik ben echt superblij dat ik dit ben gaan gebruiken want er zitten een aantal hele fijne voordelen aan UV-kleding.

 • Het beschermt met een factor van 50+ UPF, dat is ongeveer 98 % UV bescherming! Dus je hoeft bepaalde delen van het lichaam niet perse om de 2 uur in te smeren met zonnecrème. Dus als je het vaak en snel vergeet dan is dit verrekte handig! (daarbij houden de meeste kindjes niet van insmeren, dus dikke win-win situatie)
 • De stof die ze gebruiken is 80% nylon en 20% elastine wat er voor zorgt dat de kleding lekker luchtig is, heerlijk mee rekt en daarnaast zeer snel droogt.
 • Ook is de UV-kleding van Snapper Rock ontworpen in Nieuw Zeeland door experts in zonbescherming. (de ozonlaag is het dunst boven Nieuw Zeeland, dus ook het meest gevaarlijk)
 • De kwaliteit van de kleding (mits je het netjes via de voorschriften doet) blijft zeer goed.

zoe in uv fashion shirt

 • Daarnaast zijn de shirtjes tegenwoordig zo leuk dat je ze ook gewoon als kleding kunt dragen..

uvfashion

Bovenstaande badpak is een setje (met UV-shirt, wat Zoë op de foto hierboven aanheeft) dit setje is te verkrijgen bij uv-fashions en kost 69,99 euro, klik hier voor de link Badpak en UV shirt hartjes

uvfashion

Even een vergelijking; gele Snapper Rock shirt is van vorig jaar en gestreepte Snapper Rock shirt is van dit jaar. Je ziet dat de kwaliteit nagenoeg nog perfect is.

uvfashion

Omdat ik de uv-kleding zo fijn vindt heb ik voor dit jaar nog een extra bikini setje besteld. Dit is toch gewoon te schattig! Bovenstaande bikini heb ik ook besteld bij UV-fashions maar kan ik helaas niet meer terug vinden op de site.

Winactie!

Wil jij ook zo’n heerlijk UV-shirt van Snapper Rock t.w.v. 39,99 euro voor je zoon of dochter winnen? Doe dan nu mee met mijn winactie!

Wat moet je doen om te winnen..

 • Laat een reactie op dit artikel achter in de comments waarin je aangeeft mee te willen doen met een geldig e-mailadres. Geef ook aan welke stappen je hebt ondernomen voor de extra winkans.
 • Volg mij op Facebook en Instagram
 • Volg UV-Fashions op Instagram
 • Extra winkans, deze winactie mag gedeeld worden op social media (je kunt dit bericht ook vinden op mijn Facebook en Instagram).
  Meedoen kan t/m 25 juli. De winnaar wordt geselecteerd doormiddel van een loting en krijgt uiterlijk op 27 juli bericht via e-mail. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

PS: Doe jij al mee met de winactie voor het familie vakantiedagboek? Nee, klik dan HIER

(H)op naar de volgende blog!

En dan is het nu tijd om je te verwijzen naar de volgende blog en dit is de blog van Bregje. Bregje is een supertoffe vrouw die samen met haar roodharige hunk en lieve zoontje Laurens in het Zuiden des land woont. Zij schrijft niet alleen hilarische, maar ook serieuze verhalen die je tot op het bot ontroeren. Onlangs ging de roodharige hunk door zijn knieën en beleven ze nu het avontuur, wat op weg naar een bruiloft heet. Zal ze zich ontpoppen tot een heuse bridezilla of.. Lees het maar snel op BregBlogt

Bregje wijst je op haar beurt ook weer door naar de volgende blogger en uiteindelijk kom je weer bij de eerste uit waar je bent begonnen.

Ik wens jullie allemaal heel veel plezier met hoppen en natuurlijk succes met alle winacties. Hopelijk komen jullie nog eens gezellig langs op mijn blog!

Heerlijke week gewenst?

De UV-kleding heb ik cadeau gekregen, aangezien het een samenwerking betreft. Desondanks heb ik mijn eerlijke mening gegeven. Alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt. Meer info? Klik HIER

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments

 • Linda Raaijmakers

  Ik zou graag een mooi shirt uit zoeken voor ons neefje Sem of nichtje Tess 😀 #trotsetante

 • Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor Aiden! Geen strand voor ons deze zomer maar als je elke dag met de waterboor speelt in de volle zon kan je ook wel wat bescherming gebruiken ?.
  essma onlangs geplaatst…Aluminiumvrije deodorants | Zijn die wel effectief?My Profile

 • Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon. Voor de jongste heb ik nog wat liggen, maar voor hem niet en dat is niet handig.

 • Ik zou graag een uv shirt willen voor mijn zoon van 4. Met zijn rode haar en witte huid en veel zin om te spelen, zou dit hem veel vrijheid geven

 • Annabel de Ruiter

  Ik zou graag een mooi UV shirt bestellen voor onze dochter. In de vakantie bleek dat ze toch wat meer moeite heeft met de warmte.

  Ik volg je op fb en instagram (annabel.a.lovely.day).
  Ik volg ook UV fashion op instagram.
  Bericht gedeeld via Facebook

 • Ah super leuk en fijn voor onze dochter van 2,5. Ik waag graag een gokje, heb de facebook en beide Instagrams geliked.

 • Patricia Lubbertje (-boutje)

  Ik maak erg graag kans. Lijjt me super handig en leuk voor onze zoon. Ik deel je post op insta en op fb

 • Jeanine van der Meij

  Heerlijk aan het bloghoppen. Wat bijzonder dat jullie op twee plekken leven zeg!

  Hier een zoontje van 10 weken een papa die op een schip werkt (waar wij mogen logeren) en we hebben ook nog een plezier bootje voor de vakanties. Genoeg bij het water dus en ook altijd aan het smeren. Daarom zou ik graag kans willen maken op een mooi uv shirtje voor onze kleine Stef!

  Volgen en delen op Facebook is gelukt. Ben zelf geen insta gebruiker 😉

 • Slimme winactie! Ggoede bescherming is natuurlijk een must. Voor mijn zoontje zou ik graag een kansje willen maken op een UV shirt.

  Ik like je facebookpagina en instagram en heb op facebook het bericht gedeeld. Nu duimen draaien 🙂

 • Ik loot heel graag mee voor een uv shirt voor mijn zoon. Het shirtje wat hij nu heeft wordt hem echt te klein!

 • Helemaal leuk
  Daar zou ik ons meisje zeker mee willen beschermen met de zon dus ik doe zeker mee ook leuk om met jullie kennis te maken

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Heerlijk weer een bloghop. Ik doe graag mee voor mijn nichtje die als roodharige heel vaak ingesmeerd moet worden, want ze verbrand ontzettend snel. Zo’n shirtje zou voor haar echt ideaal zijn deze zomer.

 • marion poeste thomas

  ohhhh wat ideaal. ik maak graag kans voor ons meisje. we wonen aan de kust en zijn vorige week voor het 1st naar het strand geweest en er zullen nog vele keren volgen. ik volg beide op fb en insta. en heb het bericht gedeeld.

 • Voor onze kleuterdochter zou ik graag mee willen doen. Ik volg je nu via fb en ig en deel het bericht.

 • Superhandig met de vakantie in het vooruitzicht en die witte huidjes van onze kinderen. ik doe graag mee voor onze elise. ik volg via fb. liefs melissa

 • Leuk zo’n Zomerbloghop.
  Ik doe altijd mee met een bloghop, kom je zoveel leuke blogs tegen.
  Kom voor het eerst op je blog en zou graag meedoen voor mijn kleinzoon.
  Heb alleen geen facebook en Instagram, maar volg nu op Bloglovin.
  Hopelijk kan ik ondanks dat ook meedoen.

 • kempenaers anita

  leuk, doe graag mee voor mijn kleinzoontje
  facebook en gedeeld, instagram
  facebook uv fashions

 • Weer een leuk blog ontdekt. Handig en altijd welkom zo’n uv-shirt! Ik heb een dochter en zoon, moeilijk kiezen 😉 Ga dan toch voor mijn zoontje omdat hij heel blond (wit) is en een lichte huid heeft. Ik heb het gedeeld op G+ en Ik volg je nu op Blogovin, hier ook loved&saved.

 • Adriana de Ruiter

  Ik doe supergraag mee voor ons pleegdochtertje, zij heeft een enorm gevoelige huid en kan dus alle bescherming tegen UV straling goed gebruiken! 😀

  Ik volg je op Instagram én FAcebook vanaf vandaag, dus ik hoop op veel leuke blogs! 😀

  fijne zomer!!

 • Claudia Diependaal

  Ik volg je op Instagram en Facebook, ik heb daar geliked en gedeeld op Facebook! Nu maar duimen! Ze zijn zo leuk! Ook like ik UV-fashions. Ik duim!

  Groetjes Claudia!

 • doe graag mee voor mijn kleinzoontje
  volg je op instagram, facebook geliked en gedeeld
  ook uv fashions gevold op instagram

 • Heel jammer dat ik niet had mee kunnen doen aan de winactie van deze zomerbloghop. De items zien er leuk uit. Mijn kleindochter praat altijd over de uv werende kleding. Ik zou graag willen meedoen aan zo’n winactie, zodat ik een prijsje voor haar kan winnen. Wordt er binnenkort weer zo’n winactie gehouden?
CommentLuv badge