De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

De verjaardag tag

verjaardag

Voor deze maand staat er een speciale tag ingepland en wel De verjaardag tag. Dit aangezien ik afgelopen (gisteren) dinsdag 12 december jarig ben geweest. Vindt je het leuk om weer wat meer over mij te weten te komen? Lees dan snel verder!

De verjaardag tag

Wanneer is je verjaardag?
12 december 1983.

Hoe oud ben je geworden?
Ik ben gisteren (dinsdag) alweer 34 jaar oud geworden!!

Welk sterrenbeeld heb je dankzij jouw verjaardag?
Ik ben een Boogschutter en dit zegt horoscooptarot ervoer: Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter hebben een positieve kijk op het leven en zijn levenslustig, energiek, veelzijdig en avontuurlijk. Ze zijn dol op reizen, voornamelijk omdat hun geest altijd open staat om nieuwe zienswijzen te ontdekken. Ze zijn in wezen ambitieus en optimistisch en blijven dat ook – zelfs wanneer hun hoop in de kiem is gesmoord.

Klopt aardig want ik ben dol op reizen haha

En wat is jouw chinees sterrenbeeld?
Een varkentje en dit zegt Wikipedia erover: In de Chinese cultuur worden de volgende karaktereigenschappen toegekend aan mensen die in het jaar van het varken geboren zijn: tolerant en begrijpend, sensueel, geestdriftig, aardig, sympathiek en waarheidsgetrouw, gesteld op gezelligheid en lekker eten, goedgelovig en naïef. Goede relaties zijn mogelijk met de hond, de geit en de draak, slechte relaties met de tijger en de slang.

Klopt ook aardig want zoals je straks ook kan lezen, ben ik dol op eten!

Op wat voor dag ben je geboren?
Ik ben geboren op een maandag om 16:31

Welk liedje stond op nummer 1 toen je geboren werd?
Op 10 december stonden The Rock Steady Crew op nr 1. met de hit (Hey you). Ik kende het liedje niet, dus heb het even gegoogeld en tja.. ik moet zeggen niet echt mijn muziek haha.

Wat voor weer was het toen je geboren werd?
De temperatuur was tussen de -6 en -0,8 en het was gemiddeld -2,4 graden Celsius. Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 BFT (zwakke wind) en kwam overheersend uit het Zuidoosten (bron: knmi weerstation)

Wat is je favoriete verjaardagscadeau dat je ooit gekregen hebt?
Ik heb eigenlijk niet echt een favoriet verjaardagscadeau. Ik ben altijd blij met alle cadeautjes die ik krijg?

sushi

Geef je een feestje dit jaar? En zo ja: wat ga je doen?
Eigenlijk vier ik mijn verjaardag al heel lang niet meer. Meestal gaan we gewoon ergens een hapje eten, zo ook dit jaar. We gaan heerlijk bij het all you can eat (wok restaurant) eten. In de avond een leuke film kijken met wat lekkere hapjes en dan ben ik al dik tevreden.

Hoe vier je je normaal gesproken je verjaardag?
Omdat we in het buitenland wonen, vier ik mijn verjaardag dus eigenlijk niet. Dus zie ook de vraag hierboven, we gaan gewoon ergens een hapje eten.

Als je geen budget en alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen voor je verjaardag?
Oeh ik zou heel graag met de familie naar een ver exotisch vakantie (ei) land gaan. Daar heerlijk eten (tja, eten doe ik gewoon graag haha) en dan gewoon intens genieten.

Wat is je verlanglijstje dit jaar?
Ik heb wel een verlanglijstje – Lees: Wishlist voor mijn (blog) verjaardag. Echter hier staan zulke dure cadeaus op dat dit gewoon niet haalbaar is.. Je mag altijd dromen toch? Wat wel haalbaar is en waar ik ook enorm blij van word is een mooie tekening/knutsel met een dikke kus en knuffel van mijn dochtertje. Die ik dus in de ochtend met een heel mooi liedje erbij heb gekregen!

Als je nog maar één verjaardag had, wat zou je dan doen voor je verjaardag?
Jeetje wat een deprimerende vraag! Uhm.. gewoon heel erg genieten van de mensen om mij heen!

Heb je speciale verjaardagstradities?
Ja, uiteten gaan! Haha

Wat is het favoriete gedeelte van je verjaardag?
Een cake of taart eten en het uit-eten gaan.

Noem één ding dat drastisch is veranderd sinds je vorige verjaardag.
Uhm.. jeetje. Ik krijg overal rimpels en ik moet oppassen met wat ik eet (elk pondje, gaat door je mondje en blijft een jaar lang, of langer aan je kontje) ??

lekker snacken

Wat is je lievelingstaart en welke hapjes horen bij jouw verjaardag?
Ik heb ooit op Gran Canaria een Daim taart gegeten en die was ZO lekker.. die van de Ikea haalt het daar echt niet bij! Daarnaast eet ik graag toastjes, nootjes, bittergarnituur en hartige hapjes

Welke celebrity’s zijn er jarig op jouw verjaardag?
Een hele lijst maar ik ken alleen de namen: Douwe Bob, Jennifer Connelly, Liesbeth List, Dionne Warwick, Sophie Kinsella en Frank Sinatra

Iets minder leuk, maar zijn er ook beroemdheden gestorven op jouw verjaardag?
Wederom een hele lijst maar ik ken van naam alleen, Ike Turner

Valt er op jouw verjaardag een feestdag? Zo ja, welke?
Dit jaar vallen de volgende feestdagen op 12 december:
Nuestra Señora de Guadalupe – Mexico
Internationale Dag van de Neutraliteit
Onafhankelijkheidsdag – Kenia
Sterfdag Tsongkhapa – Tibet
Dag van de Neutraliteit – Turkmenistan

Dat waren alweer mijn antwoorden op de verjaardagstag! Deze tag heb ik trouwens gevonden op de blog van reviewsandroses. Hopelijk vond je het ook leuk om te lezen. Nu de vraag van vandaag.. Wat eet jij het liefst op je verjaardag? Lees het graag in de comments!?

VOLG MIJ OOK VIA:

Persoonlijk | 5 reacties | 13 december 2017 |

Comments
CommentLuv badge