De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

De Snack-tag!

snack tag

Af en toe (zo eens per maand) vind ik het leuk om een tag in te vullen. Door het invullen van een tag kom je altijd heel wat te weten over de persoon die de tag invult. Merel van lotuswritings bedacht de onwijs leuke/lekkere snack-tag. Ik ben gek op snacken (gezond en ongezond) dus het leek mij leuk om deze tag voor deze maand in te vullen. Lees en kijk je gezellig met mij mee?

De Snack-tag

febo

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?
De FEBO staat echt met stip op nr. 1. Helaas vindt je die niet in het buitenland, dus ik kijk altijd enorm uit naar een tripje naar NL. Als ik de FEBO bezoek, dan krijg ik ook altijd fijne herinneringen naar vroeger. Als we op vakantie gingen of terugkwamen maakten we altijd een stop bij de FEBO in Amsterdam bij het Stadionplein. Hier aten we dan altijd een grillburger en een kalfsvleeskroketje. Zo leuk om een muntje in de muur te gooien en je snack er dan uit te halen.

Zoet of zoute popcorn?
Zoete popcorn, al kan ik zout zo nu en dan ook wel erg waarderen. Vooral als ik (warme) zoute popcorn maak en er dan M&M’s zonder nootjes over heen gooi. Deze smelten dan over je popcorn en zo heb je echt een waanzinnige smaakexplosie in je mond!

winner taco ijs

Wat is je favoriete ijsje?
Vroeger kon je mij echt wakker maken voor een Winner Taco, nu eet ik heel graag de strawberry cheesecake van de Lidl maar dan wel met verse aardbeitjes en een toefje slagroom om het af te maken.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt
Een Zuidenaartje, dit is een gebakje wat echt iets is van de plaats Apeldoorn. Soms wordt het ook wel een Matenaartje of een eekhoorntje genoemd. Het is een mokka-schuimgebakje en het smelt gewoon weg in je mond.

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
Ik heb het nog nooit gedaan maar ik kies bij deze voor thuisbezorgd.nl. Hier kan je natuurlijk van alles bestellen. Sushi zou dan mijn eerste keus zijn!

Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
Ik ga voor de M&M’s. Alhoewel ik een lekkere brie ook wel kan waarderen maar blauwe kazen, daar gruwel ik echt van!

muntdrop

Wat is je favoriete tussendoortje?
Drop en salmiak! Ik ben echt zo verslaafd hieraan. Gelukkig deel ik deze passie samen met mijn dochtertje (wat ook wel weer heel gevaarlijk is, want dan is de voorraad zo op).

Warme of koude appeltaart?
Geen appeltaart.. Say Whut! Tja sorry, ik vind appeltaart gewoon echt NIET lekker. Datzelfde geldt voor slagroomtaart met jam ertussen en vruchtjes erop.. Gedver!

Wat bestel je het liefst op een terrasje?
Hmm, deze is moeilijk! Ik bestel heel vaak (als ik in Nederland ben) een broodje carpaccio, filet-american, kroket/frikandel of warm vlees (biefstuk met champignons). Ik vind het altijd zo moeilijk kiezen. Dus het ligt dan echt aan mijn mood..

Welke snack ligt er naast je patat?
Een kroket of een frikandel speciaal! Liefst beide, omdat ik nooit kan kiezen haha

Wat is je favoriete chipssmaak?
Hier kan ik ook echt niet kiezen, ik ga voor Lays Paprika of Croky Bolognaise. (Wist je trouwens dat dit ook heel lekker is op een vers pistoletje? Of ben ik nu heel raar😂) Als ik met mijn dochtertje eet dan zijn het altijd Nibbit (Rings). Lekker aan elke vinger een chipje schuiven en dan oppeuzelen. #jeugdsentiment

Omdat ik natuurlijk ook nieuwsgierig ben of andere bloggers ook van die gekke snack gewoonten hebben. Tag ik hierbij: Maaike van Maaikeschrijftop, Marieke van Babybanjo en Stephanie van laviedestephanie

Maar nu wil ik natuurlijk ook heel graag weten wat jouw favoriete (ongezonde) snack is, laat je een berichtje achter bij de comments?

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge