De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

De leukste badkleding zomer 2018

badkleding 2018

De zomer komt er weer aan en dat betekend dat we weer massaal badkleding stress hebben. Helemaal niet nodig want ik heb de leukste badpakken, bikini’s en tankini’s voor je uitgezocht. Kom je ook een kijkje nemen?

Badkleding zomer 2018

Aangezien ik het hele jaar door bijna dagelijks badkleding draag en ik best een actieve mama ben op het strand (lees, ik speel, ren, bouw zandkastelen en spring in het water). Heb ik wel wat eisen voor goede, leuke en degelijke badkleding. Belangrijke criteria voor mij zijn, het moet lekker zitten (niet te strak en niet te los), ik moet mij er goed in voelen (want ook ik heb mijn onzekere momentjes zoals mijn heerlijk zachte flubber buikje en gezellige borsten die meebewegen) en het moet mommy proof zijn maar niet oudbollig.

Ik ben dus op zoek gegaan naar de allerfijnste badkleding die aan bovenstaande criteria voldoen. Ik begin met mijn selectie aan badpakken.

Badpakken

Badpakken zijn altijd een goede keuze. Je kan er namelijk alle kanten mee op. Ik heb hieronder een selectie gemaakt van leuke en mommy-proof badpakken. Het fijne van deze badpakken is ook dat je ze heel goed met een leuke rok kan combineren.

badpakken 2018

 

 1. Badpak van Lascana – Dit badpak verdoezelt een eventueel buikje met gemak, meerdere kleuren beschikbaar maar zwart blijft toch wel mijn favoriet. Geeft tevens voldoende steun aan de borsten. Het badpak is simpel maar geeft je toch een vavavoom gevoel.
 2. Badpak van Jette Joop – Dit badpak is toch wel echt een favoriet van mij. Een geweldig badpak, door de verschillende lagen streepjes valt een eventueel buikje ook niet op. Het badpak is speels afgewerkt met een ronde haltersluiting..
 3. Beugel badpak van Lascana in retro look – Een heerlijk badpak waar je fijn met je kind(eren) in kan spelen maar je tevens ook een sexy uitstraling geeft. De bandjes zijn verwijderbaar zodat je ook nog lekker aan je kleurtje kan werken.
 4. Badpak van Lascana met sluiting in de nek – Dit badpak is ook een meester in verdoezelen. Heerlijk dat deze technieken nu bestaan. Ik vind het zelf een leuk badpak aangezien het net lijkt of dat je een tankini aanhebt maar stiekem toch niet..
 5. Badpak van Lascana in retro look – Dit badpak is ook weer in meerdere kleuren beschikbaar. Het is een simpel badpak maar door de streep vanaf de borst naar de navel krijg je toch wel een sexy gevoel.

Bikini’s

Bikini’s zijn echt mijn favoriete badkleding. Ik heb hier dan ook echt een hele lade van vol liggen. Het fijne van een bikini is, dat je er alle kanten mee op kan. Heerlijk mixen en matchen.. Aangezien je nooit genoeg bikini’s kan hebben neem ik je graag mee naar mijn keuzes!

bikinis 2018

 

 1. Beugelbikini in Bandeau model van Lascana – Een prachtige simpele bikini die door de streep toch wel weer wat afleid van een eventueel buikje of grote borstpartij. De bikini blijft goed op zijn plaats zitten en mocht je wat aan je kleurtje willen werken, de bandjes kan je verwijderen.
 2. Beugelbikini Bandeau model van Venice Beach – Even een heerlijke knalkleur bikini ertussen door. Deze bikini staat al vanaf vorig jaar op mijn verlanglijstje. Wat ik altijd zo fijn vind aan knalkleuren? Je lijkt er altijd, al heel snel heel bruin door..
 3. Triangelbikini van Jette Joop -Ik kende het merk Jette Joop nog niet maar ben echt blij verrast. Wat een leuke badkleding heeft dit merk. Triangelbikini’s zijn ook echt een favoriet bij mij. Ik wissel deze dus graag af met een bandeau model.
 4. Beugelbikini Bandeau model Buffalo – Deze bikini had ik afgelopen jaar (zie bovenstaande foto). Heb hem er voor dit jaar ook weer tussen gezet. Want hij zit goed en het ontwerp is gewoon tijdloos.
 5. Bandeau bikini van Kangaroos – Tja weer een bandeau bikini.. Ik ben gewoon fan!
 6. Bustier Bikini van Jette Joop – Ik heb werkelijk waar nog nooit een bustier bikini gedragen maar ik vind het er zo waanzinnig leuk uitzien. Dat ik hem voor dit jaar ook op het lijstje heb gezet.

Tankini’s

Tja voor de dagen dat je, je even wat minder op je gemak voelt zijn tankini’s echt een super-oplossing. Het zijn gewoon een soort hemdjes die je als zwemkleding kan dragen.

tankinis 2018

 1. Tankini van Venice Beach – Een waanzinnig leuk model die je eventueel ook nog als normaal hemdje aan kan. Scheelt weer bagage in je koffer!
 2. Beugeltankini van Sunseeker – Een simpel maar zeker doeltreffend modelletje. Ik heb even voor een zwarte top gekozen aangezien je deze ook weer heel makkelijk kan combineren met eventueel een ander kleur broekje.

 

Zo dit was mijn enorme lijst aan leuke badpakken, bikini’s en tankini’s. Nu ben ik enorm benieuwd naar wat jullie altijd als badkleding dragen. Zijn jullie team badpak, bikini of tankini? Ik lees het graag hieronder bij de reacties! 

 

in samenwerking met otto

 

 

VOLG MIJ OOK VIA:

Mama, Reizen, Reviews, Wishlist | 15 reacties | 14 maart 2018 |

Comments
CommentLuv badge