De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Daar ben ik dan, eindelijk online!

 

Welkom op mijn blog hartstikke leuk dat je een kijkje komt nemen.

Ik ben Sylvia, 33 jaar en de oprichtster van deze blog. Vriendin van een onwijs leuke vent, trotse moeder van een lief klein meisje en baasje van een ontzettend luie en eigenwijze kat genaamd Muis.

Wil je meer over mij te weten komen kijk dan op de about me.. pagina.

Tja hoe begin je nu je eerste blogpost..

Daar ben ik dan, eindelijk online!  Klaar ben ik nog lang niet, maar ja, wanneer ben je dat wel. Vandaar dat ik deze week eindelijk heb besloten dat het tijd is geworden om vandaag op 10.08.2016 online te gaan. En laten we eerlijk zijn dat is best een mooie begindatum.

Waarom starten met een blog?

Na veel wikken en wegen of ik nu wel of niet wilde gaan bloggen. Heb ik uiteindelijk toch de knoop kunnen doorhakken. Het is toch een beetje een droom voor mij die uitkomt. Ik wilde namelijk dolgraag ergens een plekje creëren zodat ik een uitlaatklep heb voor mijn creatieve uitspattingen, mijn leermomenten als mama, verslagen van de reizen die ik heb gemaakt (en natuurlijk nog ga maken) en nog heel veel meer.

Dus hier ben ik dan.. Jeetje ik ben gewoon bezig met het schrijven van m’n eerste blogpost. Voor anderen niet zo bijzonder misschien, omdat half Nederland aan het bloggen is.. Mijn hartje gaat er in ieder geval wel iets sneller van kloppen ;).

Ik wil wel heel eerlijk bekennen dat ik (nog) niet echt een geweldige schrijfster ben. Grammaticaal ben ik echt een regelrechte ramp. Ik zal dan ook vast veel fouten maken met of iets nou met een d of een dt geschreven moet worden. Al doende leert men en oefening baart kunst ofzoiets heeft mijn moeder me altijd geleerd.

Upload schema

Op dit moment staat er nu nog niet zo heel veel op de site maar vanaf nu zal er elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe blogpost online komen.

Over een tijdje wil ik graag 6 dagen in de week nieuwe blogpost online laten komen. Ik zit op dit moment echt boordevol met ideeën maar die moet ik natuurlijk wel eerst even uitwerken.

Last but not least..

Lees lekker een aantal blogs en droom mee in de wereld die a lovely adventure heet. Hopelijk ga je er net zoveel plezier aan beleven als ik.

Ohja en laat je me weten wat je eerste indruk is? Ook zou ik het leuk vinden als je er bij vermeld hoe je op mijn blog terecht bent gekomen.

Tot snel, liefs Sylvia

ps : Wil je nu al regelmatig updates en lieve kleine berichtjes ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

pps: Je kan me ook volgen via Instagram. Als ik op Social Media zit dan is het meestal hier.  Ik deel hier leuke foto’s maar ook leuke quote’s

 

VOLG MIJ OOK VIA:

Persoonlijk | 5 reacties | 10 augustus 2016 |

Comments
CommentLuv badge