De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Bulbby shopper en make-up tas review

Bulbby shopper impressiefotos

Onlangs kreeg ik een waanzinnig mooie tas, nouja eigenlijk is het een shopper en een superhandige make-up tas toegestuurd van het bedrijf Bulbby. Ik heb de shopper en de make-up tas een tijdje getest en hieronder kan je lezen hoe de shopper en make-up tas bevallen. Lees en kijk je mee?

Bulbby shopper

tas voorkant

De afmetingen van de shopper zijn: 56 x 35 x 17 cm. Wat mij betreft een perfecte grootte om lekker veel dingen mee te nemen. De shopper heeft een mooie zware kwaliteit en zal dus niet zo één, twee, drie slijten of kapot gaan.

Dé perfecte tas dus voor een dagje uit, het strand, boodschappen of werk.

De opdruk zit aan de voorkant van de shopper en ziet er heel netjes uit. Je kan uit verschillende kleuren en stijlen kiezen. Ik heb zelf gekozen voor een lichtgrijze opdruk met een lettertype die redelijk overeenkomt met het lettertype van mijn blog. De tekst die ik heb laten plaatsen is het adres van mijn website.

Aangezien de tekst te lang was om het op één regel te plaatsen heb ik gebruik gemaakt van de 3 regels optie. Persoonlijk vind ik dat dit er echt superleuk uitziet. Wat ik wel jammer vond is dat ik niet in het klein mijn slogan eronder kon zetten (de avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland). Ach op deze manier blijft het een verassing voor de mensen die naar mijn website/blog komen!

achterkant

De achterkant van de shopper is gewoon zwart.

binnenkant shopper

De binnenkant van de shopper is waanzinnig ruim, ontzettend fijn voor iemand die altijd lekker veel meeneemt. Wat ook erg handig is, is dat er een klein vakje aan de achterzijde zit met een ritsje. Hier zou je eventueel je telefoon in kunnen opbergen, zodat je niet eerst je hele tas overhoop hoeft te halen.

Wat ik wel binnenkort nog ga aanschaffen is een organizer voor deze shopper (je kent het vast wel, zo’n tas in tas). Op deze manier blijft de chaos in de shopper hopelijk beperkt.. Misschien een tip om deze ook los aan te bieden in de shop (mocht het mogelijk zijn natuurlijk).

zijkant shopper

Wat ik persoonlijk ook erg fijn vind is dat de tas een hele stevige bodem heeft. De shopper blijft dus gewoon zijn mooie vorm behouden. De bodem is ook niet los maar zit heel netjes vast gestikt aan de zijkanten van de tas.

logo

Het logo van het bedrijf waar de tas van komt (Bulbby) zit op een oranje sticksel aan de zijnkant. Ik vind dit niet storend aangezien het in de naad van de tas wegvalt.

ritssluiting

Ook hebben ze goed nagedacht over de ritssluiting van de tas. Normaal gesproken zit er een klein/dun ritsje op wat bij mij altijd heel snel kapot gaat. Bij deze shopper gelukkig niet. Er zit een mooie grote stevige rits op die je makkelijk open en dicht kan doen, ook hier hebben ze een klein logo van het bedrijf toegevoegd.

Zoals je misschien al in de tekst kan lezen ben ik ontzettend enthousiast en tevreden over de shopper.

Bulbby make-up tas

reisetui

Naast deze mooie shopper heb ik ook nog een mooie make-up tas mogen ontvangen.

De make-up tas heeft de volgende afmetingen: 22 x 16 cm. Dus niet te groot en niet te klein. Wat mij betreft een perfecte maat en laten we eerlijk zijn het is gewoon superhandig om altijd zo’n tasje bij je te hebben. Zo neem ik altijd zonnecrème, wat pleisters, zakdoekjes (voor toiletgebruik) en andere handige dingetjes mee die hier dus perfect inpassen. Op deze manier raak ik de kleine prullaria ook niet kwijt in de shopper en blijft alles netjes bij elkaar.

Ook bij de make-up tas had je weer de optie om een eigen lettertype, tekst en/of opdruk te kiezen. Hier heb ik gekozen voor een opdruk van een vliegtuig met de tekst Travelbag. Het enige wat ik zelf heb toegevoegd is mijn naam.

Ik ben erg enthousiast over het bedrijf Bulbby en ik zit er zelfs nog aan te denken om een leuke handbagagekoffer met opdruk voor Zoë en mijzelf te bestellen.

Mocht je na deze review net zo enthousiast zijn geworden neem dan snel een kijkje op de site van Bulbby. Ze hebben een waanzinnig uitgebreid assortiment met onder andere waterflessen, schorten, notitieblokjes, tassen, etui’s, kleding en nog heel veel meer om op te noemen.

Ik ben erg benieuwd, hoe vinden jullie mijn mooie shopper? Zouden jullie ook zoiets voor je blog aanschaffen? Ik ben erg benieuwd en lees het graag in de comments!?

Ik schreef deze review in opdracht van Bulbby. De shopper en make-up tas heb ik cadeau gekregen. Desondanks heb ik mijn eerlijke mening gegeven. Alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt. Daarnaast kan dit bericht affiliatielinks bevatten. Dit houdt in dat ik een kleine vergoeding ontvang als jullie via een van bovenstaande links iets aanschaffen. Als koper merk je daar niks van. Meer weten? Klik dan HIER

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge