De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Bloglovin & Spam je blog

bron foto

Hoi lieve volgers en natuurlijk iedereen die me vanaf nu gaat volgen ?
Al voordat ik zelf begon met bloggen was ik al helemaal weg van Bloglovin. Ik zit namelijk dagelijks op Bloglovin om mijn favoriete blogs te lezen maar natuurlijk ook om een beetje inspiratie op te doen. Gewoon ontzettend fijn dat er een centrale plek is waar je al je blogs kunt lezen, zonder dat je iets hoeft te missen.

 

Spam je blog!

Omdat ik echt onwijs nieuwsgierig  ben naar nieuwe (voor mij onbekende) blogs. Mogen jullie vandaag jullie eigen blog promoten. Natuurlijk probeer ik iedereen te bezoeken en een reactie achter te laten.

Wat moet je doen om je blog te mogen promoten:

  • Laat even kort weten wie je bent en waarover je blogt.
  • Ook ben ik benieuwd waarom je nu bent begonnen met bloggen.

Ik zou het leuk vinden als je mij ook toe zou voegen op Instagram, Twitter, Facebook of natuurlijk Bloglovin. Niet verplicht maar ik zou het reuze waarderen.

Nu allemaal lekker gaan spammen.

Fijne dag allemaal!

Lieve groetjes Sylvia

VOLG MIJ OOK VIA:

Geen categorie, Spam je blog | 7 reacties | 30 december 2016 |

Comments
CommentLuv badge