De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

alovelyadventure.nl bestaat 1,5 jaar + winactie (gesloten)

alovelyadventure bestaat 1,5 jaar

Aloveladventure.nl bestaat vandaag alweer 1,5 jaar dat is voor mij een klein feestje én een momentje van stilstaan waard! Speciaal voor vandaag heb ik ook een waanzinnig leuke winactie voor jullie (mijn lieve lezers en lezeressen). Dus ben je benieuwd naar de winactie? Kijk en lees dan maar snel verder!

alovelyadventure.nl bestaat 1,5 jaar + winactie

Toen mijn blog een jaar bestond heb ik dat eigenlijk nauwelijks gevierd (stom hé), en nu heb ik dan ook extra veel zin om het anderhalf jarige bestaan van mijn blog met jullie te vieren!

Het is heel cliché wat ik nu ga vertellen maar de tijd vliegt gewoon voorbij als je iets doet wat je leuk vindt. Dat mijn blog zou uitgroeien tot wat het nu is, had ik echt nooit verwacht. (Want tja, wie zit er nu eigenlijk op mijn verhalen en hersenspinsels te wachten haha). En dat ik er zo verslaafd aan zou raken, wist ik van tevoren natuurlijk ook niet.

Ik ben enorm dankbaar voor alle lieve reacties (en aanmoedigingen) die ik al die tijd heb mogen ontvangen en ik vind het enorm tof dat ik deze afgelopen anderhalf jaar van mijn (ons) leven in detail terug kan lezen.

Ook heb ik er hele mooie (online) vriendschappen aan over gehouden! Wat soms nogal moeilijk is als je een thuisblijfmama in het buitenland bent. Ik heb helaas nog niet heel veel mede bloggers ontmoet maar daar gaat gelukkig verandering in komen. Zaterdag 2 juni (morgen dus) woon ik het Blogger By Nature Event bij. Waar natuurlijk heel veel leuke en lieve bloggende dames (en heren) naartoe komen. Ik heb er in ieder geval al enorm veel zin in!

Kortom: ik ben ontzettend blij dat ik anderhalf jaar geleden de stap genomen heb en met bloggen begonnen ben.

Ik wil jullie allemaal enorm bedanken want jullie, mijn lieve lezers en lezeressen, mogen ook wel eens in het zonnetje gezet worden. Vandaar dat ik vandaag én de aankomende periode hele leuke winacties voor jullie in petto heb! Dus blijf mijn blog zeker in de gaten houden! Voor vandaag heb ik onderstaande winactie voor jullie!

Win een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 50,- EURO!

cadeaubon bol.com alovelyadventure.nl

Wat MOET je doen om de cadeaubon te winnen?

 • Laat hieronder bij de comments een reactie achter (belangrijk; vul een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gedaan voor een eventuele extra winkans (dus niet alleen een reactie op Facebook of Instagram, Ik hou het graag overzichtelijk wie dit artikel ook echt gelezen heeft)
 • Volg mij via mijn social media kanalen: Facebook en Instagram
 • Extra win kans; tag minimaal 2 vrienden die deze winactie echt niet mogen missen onder de Instagram post van de winactie.

Meedoen kan t/m 8 juni. De winnaar wordt geselecteerd doormiddel van een loting en krijgt uiterlijk op 10 juni bericht via e-mail.

Iedereen heel veel succes gewenst! ?

LET OP; Om kans te maken, moet je één van de genoemde sociaal mediakanalen van alovelyadventure.nl volgen. Niet -leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd!

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments

 • Wat leuk alweer anderhalf jaar! Zo leuk om je morgen eindelijk te ontmoeten!
  En die cadeaubon zou erg welkom zijn hoor. 🙂

 • Gefeliciteeeerd! Wauw! Op naar de volg 1,5 jaar. Leuk dat je morgen gaat naar het event, ik kan helaas niet. Heel veel plezier. En ik waag een gokje voor de winactie, leuk ?
  Roelina onlangs geplaatst…Concentratie bij kinderen verhogen met oorkappenMy Profile

 • Gefeliciteerd ?. De tijd gaat snel hè? Ik volg je op fb en Instagram en heb alle stappen gedaan ? mijn naam op fb en Instagram is Marina Korink. WT een leuke winactie ?. Ik doe graag mee omdat ik Bol.comeen hele fijne winkel vind. We bestellen vaker daar en ze hebben meestal wel wat wij zoeken ???

 • Om te beginnen: veel plezier bij het bloggerevent morgen! Heel gaaf dat je daarnaartoe mag. Wat een hoogtepunt, zo net nadat je blog anderhalf jaar bestaat! Dat mag zeker gevierd worden 🙂

  En ja, natúúrlijk doe ik graag mee met je winactie 🙂 Ik volgde je al op FB, maar inmiddels ook op insta.
  Eva onlangs geplaatst…Blouse met bloemetjesprintMy Profile

 • Aller eerst van harte met deze mooi mijlpaal<3

  Ik doe graag mee en volg je via Instagram (Sassie__)
  Via FB kan ik je helaas niet volgen, anders had ik dat gedaan. De andere stappen heb ik wel gedaan en hoop kans te maken. Heb nog heel wat toffe wishes van bol.com 😉

  En veel plezier bij het event!

 • Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik volg je via Instagram onder mijn naam darinanykl.
  Ik heb al een paar mooie boeken gezien bij Bol.com
  Heel veel plezier vandaag bij het Bloggers event!
  Darina onlangs geplaatst…Fashion Notes | 3 x Maritieme LichtheidMy Profile

 • Gefeliciteerd! Ik volg je op instagram (@lianareads) en heb ook mensen getagd!

 • Gefeliciteeeeerd met je mooie blog 🙂 En super veel plezier vandaag. Ik mag gewoon aan het werk maar oh wat zou het leuk zijn geweest om mijn blog-collega’s daar te zien! Enjoy! En ik kijk uit naar je verslag van het Blogger by Nature Event!
  Wendy onlangs geplaatst…Uitslag winactie Erica pakketje!My Profile

 • Jaaaa, van harte gefeliciteerd natuurlijk. Ik weet het, de tijd vliegt inderdaad. Zo zie ik online ook veel moeders met hun baby’s, die in een mum van tijd peuters, kleuters etc. worden…
  Natuurlijk doe ik mee, super leuk om zelf wat uit te mogen zoeken bij Bol.com!

 • Hoi Sylvia…
  Gefeliciteerd!
  Ik ben dol op avonturen. Dus ga je zeker volgen.
  FB: Gonny Aarts
  IG: @Gonny_aarts

 • Geweldig leuk en een super kans om hiermee mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en mee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met het hart op de goede plaats. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem zelf te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient. Uiteraard geliked en gedeeld om kans te maken op deze prachtige prijs

 • Kristel Gubbels-Daemen

  Proficiat met je 1.5 jaar blog. Leuk dat je het nu viert en nog leuker dat je naar het blogevent gaat. Benieuwd hoe dat is en wat je leert.

  Ik volg je via Facebook en Instagram met mijn eigen naam. Ga zo 2 mensen taggen op Instagram.

 • Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met deze super winactie.
  Ik volg je op fb: Marloes de Vetten en op insta: marloesdevetten. Natuurlijk gedeeld, geliked en 2x getagd op beide kanalen. Nu maar duimen!!

 • Time flies by while you’re having fun! Gefeliciteerd met je mijlpaal! Leuk om te lezen dat het bloggen meer brengt dan alleen schrijven. De interactie met anderen en soms zelfs vriendschappen zijn hele mooie bijvangsten! Ik ga meedoen met de winactie. Zo’n bol.com bon komt immers altijd van pas!
  Maaike onlangs geplaatst…Tips voor een vakantie in LuxemburgMy Profile

 • Leuk, gefeliciteerd! Ik volgde je al op instagram en doe graag mee met je winactie!
  Jenn onlangs geplaatst…Kilo’s Knallen: Hoera, ik heb overgewicht!My Profile

 • Joehoe 1.5jr alweer gefeliciteerd!!
  En natuurlijk doe ik graag mee voor deze bol bon. Laat ik nu 8juni jarig zijn.. dat zou dubbel feest zijn!

 • Van harte gefeliciteerd! Ik doe mee met de actie.

 • Gefeliciteerd! Leuk! en ik doe graag mee want ik shop geregeld bij bol.com omdat je er zo ontzettend veel keuze hebt. Ik volg via fb: melissa van stipdonk

 • ___leandra___kok volg ik je mee op Instagram, waar ik ook 2 anderen getagd heb 😀
  https://www.facebook.com/leandra.degroot volg ik je mee op facebook, en heb ik nog 2 mensen getagd 🙂

  Ik doe dus ook mee 😀

 • Lindsey roosen

  Super leuke winactie!! En wat een leuke blog!
  Ik doe graaaaag mee! Op insta is mijn naam lroosen85 (heb daar 2 vriendinnen getagt) en op Fb lindsey roosen!

 • Van harte gefeliciteerd! 😉 Wat een mooie mijlpaal voor je!
  Ik vier je feestje graag mee hoor, shoptegoed bij Bol.com is zeker ideaal en erg welkom voor de kids!
  Groetje Ilsiee

 • Sharon de Ridder

  Wat een leuk blog heb je! Ik ben nieuw hier, maar kom zeker nog eens terug. Ik volg je op Instagram en op Facebook (vanaf nu).

 • Gefeliciteerd met het 1,5 jarig bestaan van je blog! Ik kwam via via op je blog terecht en ben je meteen gaan volgen.
  Wat leuk dat je aan de Costa del Sol woont. Het lijkt me erg gaaf om daar te wonen.
  Ik doe graag mee aan deze winactie en ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

 • Hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal 😀 Ik zou dit shoptegoed echt gebruiken om gave dingen te kopen voor mijn bullet journal en iets leuks voor onze tweeling Lucas en Eva 😀

  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: @lindaenbjorn

 • Gefeliciteerd met je 1,5 jarig jubileum! Ik loot graag mee!

  FB: Tamara Stoc

 • Ik doe mee! Roos Wiss/ roosje_uit_de_looiersbuurt

 • Van harte gefeliciteerd Sylvia. Tijd vliegt echt! Fijn dat je er nog steeds zo van geniet!

 • Sandy van der Kolk

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met de 1,5e verjaardag van je blog!!
  Dat we er met z’n allen nog maar lang van mogen genieten!!
  Wat geef je een geweldige prijs weg! Ik maak heel graag kans en volg je op instagram (heb 2 vriendinnen van me getagd) onder de naam beppie125 én ik volg via facebook onder mijn eigen naam waar ik je bericht heb gedeeld zodat anderen jouw blog ook kunnen ontdekken.

 • Yaaaay,
  ¡Felicitaciones! met je anderhalve blogaversary! Gaaf zeg dat jullie aan zee in Andalusië wonen, lijkt me waanzinnig mooi! Ik waag Dolgraag een Kansje en ik volg je op FB (Saskia van Poppel). Onwijs Bedankt voor deze Lieve Kans! ¡Muchos Saludos y Buena suerte! 😀

 • Wow, wat leuk! Ik kende uw blog nog niet, maar ga wel vanaf nu volgen hoor! Ik volg op FB (Marcia Kan) en op Instagram (Marcia1981k). Op FB geliked en gedeeld, op Instagram twee personen getagd!

 • Miekske Dingens

  Helaas geen IG, maar doe zeker mee met FB, je vind me onder dezelfde naam: Miekske Dingens.
  Wat een mooie actie, en natuurlijk een dikke proficiat!!!!

 • Marita Cuypers

  ik volg via facebook (Marita Cuypers) en zou heel graag een kans maken om een leuke verrassing voor mijn kleinzoon uit te zoeken.

 • 1,5 jaar, dat is al een tijd! Ook ik ben deze maand 1,5 jaar actief op mijn blog. Zelf heb ik het éénjarige feestje wel gevierd. Bloggen is inderdaad erg leuk, fijn ook dat we er zoveel aan overhouden!

  Ik volg je op Facebook en Instagram @lotlikelot en zal ook twee mensen taggen.

  Liefs Charlotte

 • Naam: gelijk aan hier genoemde. Gedaan: ik volg via Facebook en Instagram. En ik maak uiteraard heel graag kans.

 • Gefeliciteerd! Op naar het dubbele, de drie jaar! Mooie prijs ook, altijd welkom dus ik doe mee! Ik volg je op Pinterst (kloevert), en Bloglovin, gedeeld met G+ onder deze naam.

 • Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Ik volg je op beide kanalen. Facebook met ik denk Joyce Obbink en via Instagram met enjoycelifeblog.

 • Gefeliciteerd!! Tijd vliegt echt he? En inmiddels al 1,5 jaar aan content om trots op te zijn, wauw! Jammer dat ik het event gemist heb, had me heel leerzaam en gezellig geleken. Ook doe ik graag (op het nippertje) nog mee aan je winactie. Een bol.com bon kan ik de komende tijd namelijk wel heel goed gebruiken!

 • Echt een superleuke winactie! Ik ben nu pas (via insta) achter je blog gekomen, wat erg jammer is aangezien ik dit artikel al heel leuk geschreven vind. Ik zal daarom zeker een kijkje nemen bij andere artikelen! Ik hoop dat ik deze actie kan winnen want een bol. com bon is altijd welkom;).

  Veel liefs,
  Lisa
  Lisa onlangs geplaatst…About last week.. week 22 – 2018My Profile

 • Van harte gefeliciteerd. Wat ontzettend leuk! Loot graag mee.
CommentLuv badge