De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Over mij..

Hoi! Je hebt op Over mij.. geklikt dat betekend dat je wat meer wil weten over mij en mijn blog.

Even voorstellen:

Ik ben Sylvia, 35 jaar oud en de oprichtster van deze blog.  Ik mag mezelf een thuisblijfmama noemen, in ieder geval eentje die erg weinig slaap heeft (welke mama wel). Mijn dagen zijn onder andere gevuld met mijn vriend, dochtertje & kat Muis, het huishouden en nu natuurlijk met het bijhouden van deze blog. Vaak leef ik met m’n hoofd in de wolken en geloof ik dat alles mogelijk is inclusief het waarmaken van (mijn, onze) dromen.

Ik droom dus graag, maar het liefst zou ik willen dat deze dromen allemaal werkelijkheid worden. Vandaar dat ik elk jaar een doelenlijstje maak en probeer ik van mijn dromen werkelijkheid te maken. En dit, deze blog/website was een van mijn dromen. Online een eigen plekje creëren waar ik heerlijk van me af kan schrijven en eventueel waar ik straks eventueel mijn beroep van kan maken. Die droom kan ik dus van mijn doelenlijstje afstrepen. Over mijn andere dromen en of die ook gaan uitkomen daar zal ik ter zijner tijd nog een blogje over schrijven.

Houdt van:

Richard mijn vriend/maatje, Zoë mijn dochter, Muis mijn poezenbeest, Apie mijn knuffelaap, pinterest, paling, schoenen, lekker eten, gezelligheid, lachen, reizen, zon-zee-strand, strakblauwe lucht, een heerlijk zeebriesje, films/series kijken, boeken/tijdschriften lezen, mooie bloemen, DIY/knutselen, cup cakes eten en maken, armbandjes, tweedehands, rommel/vlooienmarkten en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Mijn vriend Richard:

Ik heb dus een vriend, zijn naam is Richard hij werkt voor een touroperator in het buitenland. Door dit werk hebben wij elkaar ook 10 jaar geleden leren kennen. We hebben samen in heel wat mooie bestemmingen mogen werken.

Omdat mijn vriend in het buitenland werkt en Zoë en ik hem niet al te lang kunnen missen. Zijn we met hem meegereisd. Op dit moment verblijven wij dus (voorlopig) aan de Costa del Sol. (Malaga).

Mijn dochtertje Zoë:

Sinds 09 November 2014 mogen wij ons trotse ouders noemen van dochtertje Zoë. Een onwijs mooi, stoer, lief, vrolijk, ondeugend en pittig meisje. Ze houdt ontzettend van knuffelen en dan voornamelijk met haar knuffelaap en Muis de kat. Eten is ook een favoriete bezigheid, ze lust gelukkig echt bijna alles. Spelen doet ze het liefst buiten en dan voornamelijk op het strand. Lekker zandkastelen bouwen of taartjes bakken en golfje springen. Als we dan een keertje binnenspelen dan speelt ze het liefst met haar keukentje of lezen we samen een boekje.

Mijn kat Muis:

 

Muis is een ontzettend eigenwijze en luie kat. Hij houdt ontzettend van slapen, kroelen of knuffelen, eten en vogeltjes kijken. Het liefst ligt hij bij mij of Zoë in de buurt. Sinds kort mag hij ook aan de riem mee naar buiten, waar we dan een klein stukje met hem wandelen.

 Over mama zijn:

Tja mama zijn is gewoon fantastisch. Dagelijks verbaas ik mij over de grappige en leuke avonturen maar ook over de pittige momenten die het moederschap met zich meebrengen.
Iedere dag prijs ik me enorm gelukkig dat ik kan doen wat ik het allerliefste doe. Heel de dag lekker bezig zijn met mijn dochtertje maakt mij echt het gelukkigste meisje op aarde.
Gelukkig werkt Richard ontzettend hard voor ons. Anders zouden we ons dit ook niet kunnen veroorloven. Officieel ben ik nu dus een thuisblijfmama.

Wil je meer over mij te weten komen? Ga dan even naar de contactpagina en stuur een berichtje. Ik probeer binnen 48 uur een reactie te geven.

Over alovelyadventure.nl

Mijn blog is te omschrijven als een lifestyle, travel en mamablog wat dus gaat over mij en mijn gezin hier aan de Costa del Sol. Maar natuurlijk ook over alle dingen die ik tegenkom of meemaak. Ook wil ik mijn creatieve uitspattingen aan bod laten komen, denk hierbij aan leuke do it yourselfs, lekkere recepten en nog veel meer. Je hebt kunnen lezen dat mijn vriend voor een touroperator in het buitenland werkt. Deze standplaats kan elk seizoen veranderen. We hebben inmiddels al heel wat reizen mogen maken en in heel wat mooie landen/ eilanden mogen verblijven. Natuurlijk zal ik dus ook gaan schrijven over reizen.

Tot slot…

Hopelijk vindt je het leuk om een kijkje te nemen in mijn leven.

Mocht je vragen en/of tips hebben dan kun je deze stellen via de contactpagina. Voor vragen omtrent samenwerkingen verwijs ik je graag door naar de pagina samenwerkingen.

Je kan me ook volgen via Instagram. Ik ben net begonnen met Social Media en als ik ergens zit dan is het meestal hier. Ik wil hier mooie foto’s maar ook leuke quote’s gaan delen.

Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan gaat beleven als ik.

Liefs Sylvia