De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 8 – 2019


about last week 2019

Wederom hebben we een heerlijke week gehad. Zoë had haar eerste schoolreisje, zijn we lekker gaan toeren met de auto, hebben we heel veel leuke spulletjes gekocht en genoten we van het prachtige weer.. Kijk en lees je weer gezellig mee?

week 8 – 2019

Maandag

zoe haar eerste schoolreisje

Zoë moest vandaag precies om 9 uur op school zijn inverband met dat ze op schoolreisje gaat naar Marbella. Hier is een andere vestiging van de school waar ze op zit en daar hebben ze een dinowereld nagemaakt. Zowel Zoë als ik vinden het enorm spannend. Ik wilde haar graag uitzwaaien maar blijkbaar is dat not done hier in Spanje want alle ouders gingen na het afgeven al weg. Stiekem heb ik met Zoë afgesproken dat ze bij het raam zou gaan zitten en dat ik in de auto zou wachten en dat we dan zouden zwaaien. Geluk bij een ongeluk zat ze aan de goede kant en zwaaiden we elkaar uit.. Dag lief meisje, veel plezier vandaag!

sylvia en muis

sylvia en muis

Met mij gaat het gelukkig al een heel stuk beter, ondanks dat we nog steeds elke ochtend rond de klok van 5 uur in de woonkamer zitten omdat Zoë niet meer kan slapen. Muisje daarentegen heeft nog steeds last van een traanoogje.

Ik werk een beetje totdat ik gebeld word door de school van Zoë, ik schrik me natuurlijk kapot en denk gelijk aan het ergste.. Gelukkig is er niets aan de hand, het was de kokkin die wilde vragen of ik Zoë om 14 uur kon ophalen i.p.v. 13 uur. Aangezien ze nog niet terug waren uit Marbella en anders geen tijd meer hadden om op school te lunchen. Geen probleem natuurlijk.

De rest van de dag maken we het huis schoon en wassen we weer alle wasjes weg..

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan. About last week.. week 7.

Dinsdag

in de doos eten

muis in de doos

Ik weet niet wat er zo leuk is aan een doos maar Muisje en Zoë zaten er vanochtend allebei in. Zoë at daar lekker een tosti met een kaas en Muis lag gewoon lekker te chillen haha.

muis weer aan het kneden

Als ik Zoë heb afgezet op school, ga ik lekker naar huis en kijk even wat vlogs terug op de bank met meneer Muis

nieuwe kleren

Na school besluiten we om even naar het winkelcentrum te gaan. Super makkelijk, daar we eerst met de bus, trein en nog een bus moesten. Rijden we er nu met een kleine 10 minuutjes heen. Ik koop er wat nieuwe broeken en wat shirtjes. Zoë mag nog even lekker wat snoepjes scheppen.

Woensdag

rommelmarkt

Als ik Zoë heb afgezet op school, rijd ik weer terug naar huis. Want het is rommelmarkt dag!

nieuwe poppenbed

buiten spelen met de garage

Ik slaag goed want ik koop een poppenbedje en een autogarage samen voor maar 5 euro. Zoë is natuurlijk helemaal in haar nopjes met deze leuke cadeautjes en de hele middag is ze heerlijk aan het spelen.

spelen in de slaapkamer

In de avond, gooien we nog even de indeling in Zoë haar kamertje om. Want er staan teveel spullen haha..

Donderdag

lucht

Wat een prachtig uitzicht als we sochtends naar de auto lopen.

nieuwe stuurhoes

Ik rijd nog even naar de Aldi want daar zijn stuurhoezen in de aanbieding. Aangezien mijn autostuur er een beetje verlept uitziet even een mooie hoes erom heen kopen. Na wat duw en trekwerk past hij precies! Daarna rijd ik even naar de lidl om een vouwkratje te kopen. Zo kan ik gewoon de picknick/strandspullen in de kofferbak laten liggen zonder dat het een zooitje word.

Thuis zoek ik heel veel foto’s uit voor mijn blog en kijk nog even wat vlogs.

muis ligt op de stoel

In de middag spelen we nog even buiten, Muis geniet ook weer lekker van het buiten zijn.

Als de zon weg is besluiten Zoë en ik nog even een snel een toetje in elkaar te flansen. Ik vind het heerlijk maar Zoë heeft liever chocolade vla

Vrijdag

We beginnen de dag wederom om 5 uur..what’s new. Nadat we hebben ontbeten en gekleurd hebben is het tijd om, om te kleden. Zoë heeft een feestje op school vandaag. Dus mag ze verkleed als flamenco danseresje. Als ze is omgekleed lakken we haar nageltjes, gaan we make-uppen en doen de haartjes mooi in een knot.

De traktatie is inmiddels ook helemaal af. Iedereen moet iets van ontbijt meenemen naar school en wij nemen cupcakes mee. Hartstikke leuk toch. Zoe heeft weer geoefend met knippen en plakken dus een win-win situatie haha

mushrooms

In de middag kwam er nog een verassing voor het elfendeurtje van Zoë binnen. Kleine paddenstoel figuurtjes.

Zaterdag

camito del rey

camito del rey

stuwmeer

stuwmeer

fotos maken

Vandaag was Richard vrij en gingen we weer op avontuur. We hadden nog niet het gebied rondom het camito del rey ontdekt. Dus dat stond op de planning voor vandaag. We waren niet de enige die dit op de planning hadden staan en konden nergens parkeren. Dus we gaan wel op een doordeweekse dag een keertje terug.

Zoë kreeg onze “oude” camera en klikte er lustig op los haha. Zo leuk om de wereld eens te zien door de ogen van haar. Daarna deden we nog even boodschappen en speelden lekker op de tuin.

Zondag

Het was ontzettend lekker weer vandaag dus besloten Zoe en ik de tuin aan te pakken. Overal was onkruid en we veegden alles. Daarna aten we lekker een tosti buiten. Zo fijn dat dit weer mogelijk is.

krijten

In de middag werd het ontzettend heet, dus zomerkleren aan en lekker krijten

muis in de doos

Muis was lekker in een bananendoos aan het relaxen.

ontstoken oogje

En ondanks dat ik met een zalfje smeer, heeft hij nog steeds last van een traanoogje. Zo zielig om te zien.

En daarmee eindig ik week 8 alweer.  Deze week hopen we dat het mooie weer doorzet want dan kunnen we eindelijk weer eens naar het strand, heeft Zoë 2 dagen vrij i.v.m. carnaval, gaat Richard weer een aantal dagen weg en hoop ik wat aan mijn blog te kunnen werken.

Ik wens jullie allemaal een heerlijke week toe!

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 2 reacties | 25 februari 2019 |

Comments
CommentLuv badge