De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 7 & 8 – 2018

about last week

Vandaag een dubbele About last week. Vorige week waren we in Nederland en werden we helaas geveld door het griepvirus, dit bleef afgelopen week ook nog flink aanhouden. Daarnaast kregen we nieuws over onze nieuwe bestemming. Ben ik enorm verwend met cadeautjes, ging ik mijn haar kleuren bij de kapper (helaas ben ik er niet heel erg blij mee) en nog heel veel meer. Kijk en lees je gezellig met mij mee?

Week 7

Maandag

eitje zoen

We beginnen in Nederland met een lekker eitje, croissantje en een zoen als ontbijt. Tja je bent bij opa en oma op vakantie of niet haha.

casper

Caspertje het hondje van mijn ouders wordt ook al behoorlijk oud.

kringloop

In de middag besluiten we even om naar de kringloop te gaan. Even kijken of we nog wat leuke boekjes e.d. kunnen kopen voor Zoë. Zoë vermaakt zich ook enorm en fietst de hele winkel in de rondte..

aankopen kringloop

We zijn in ieder geval goed geslaagd met de aankopen.

In de avond gaat het qua gezondheid even mis. Zoë en ik zijn allebei enorm warm (we gloeien) en voelen ons ineens ziek, zwak en misselijk.

Dinsdag

Na niet zo’n fijne nacht en ochtend, Zoë hing de hele ochtend boven een emmer. Besluiten we toch maar om naar Monkeytown te gaan. We hadden namelijk met Richard zijn ouders, zus en nichtje afgesproken om daar te spelen. Zoë had er enorm veel zin in en wilde dan ook perse gaan. Tranen met tuiten omdat ik het wilde afzeggen omdat ze zich niet zo lekker voelde. Nouja, proberen dan maar. Helaas ging het in de auto nog een keer mis met spugen.

monkeytown

monkeytown

monkeytown

In de Monkeytown ging het gelukkig erg goed. Tja ze was helemaal leeg, dus er kon eigenlijk ook niks meer uit komen. Gelukkig kon ik een kopje thee bij haar naar binnenwerken en een stuk ontbijtkoek. Ze heeft het hartstikke naar haar zin gehad. Dus blij dat we uiteindelijk toch maar zijn gegaan. Aan het einde van het speelafspraakje werd ze weer helemaal warm en voelde ze zich wederom niet lekker. Dus zijn we maar naar huis gegaan.

Thuis werd ze natuurlijk weer enorm verwend door opa en oma. Lekker op de bank tekenfilms kijken en af en toe lekker in slaap vallen.

Woensdag

winkelen in apeldoorn

Omdat Zoë zich nog steeds niet lekker voelde. Ben ik even in mn eentje naar de stad gegaan. Ja het centrum van Apeldoorn noem ik de stad haha.. Ik heb hier alvast wat aankopen gedaan voor onze nieuwe bestemming. Want ja, we hebben eindelijk gehoord dat we gaan verhuizen. Ik verklap nog niet waar naartoe. Dat doe ik pas zodra we een contract hebben gekregen.

kapper

en toen besloot ik ook nog maar even naar de kapper te gaan. Ik had op mijn to do list voor dit jaar staan dat ik even een metamorfose wilde qua uiterlijk dus.. * insert tromgeroffel

beforebefore

Het eindresultaat qua knippen vind ik wel heel leuk. Er zit weer een lekker modelletje in.

Echter vind ik het enorm slecht gekleurd. Ik ben dan altijd een beetje bleu en durf het niet zo goed te zeggen. Ik wilde namelijk heel graag dunne (natuurlijke highlights), dit ook aangegeven en er zitten gewoon dikke strepen in mn haar. Ik zit nu enorm te twijfelen om het gewoon helemaal blond te kleuren. Dan vallen de “slecht”  gezette (dikke) highlights ook niet heel erg op.    ps.. ja I❤ streepjestruien haha

woezel

Ik had ook nog een verassing voor Zoë want ik had Woezel gekocht. Ze had Buurpoes en Pip al en tja dan moet je natuurlijk ook Woezel hebben.. Ze was helemaal door het dolle heen. Helaas bleek Woezel niet zo goed gestikt dus mocht ik hem gelijk opereren.

samsung galaxy a5

Toen ik thuiskwam lag er ook nog een pakketje op mij te wachten. Richard had een nieuwe telefoon voor mij besteld. Whaa.. Ik ben hier zo enorm blij mee! Daarnaast heb ik ook nog een fitbit alta hr gekregen. Zo leuk om nu eindelijk al mijn stappen ed bij te houden. Wie heeft er van jullie nog meer fitbit??

Donderdag

sneeuw

krokus

sneeuw

We werden wakker met een witte wereld. Ontzettend koud maar wel heel leuk voor Zoë om mee te maken. Omdat ze nog steeds niet heel erg lekker was heeft ze met opa in een kwartiertje tijd een sneeuwpop gemaakt. Trots dat ze was!

sneeuwpop

Haar allereerste sneeuwpop! We hadden smarties als ogen, neus en mond gebruikt, echter bleven deze niet zo goed zitten haha

Vrijdag

slapen

Omdat ik toch nog wat boodschappen nodig had zijn we nog even op pad geweest. Dit keer naar Arnhem. Even lekker overdekt winkelen. Zoë viel onderweg nog even lekker in slaap. Tja het is wat als je niet lekker bent..

speelgoed winkel

Even een stop maken bij een speelgoed winkel. Zoë mocht een cadeautje van opa en oma uitzoeken. Wat het is geworden? Klei natuurlijk haha.

kaas

nootjes

Nog even lekker wat kaas en nootjes gehaald. Zo lekker verse noten!

spelen

Thuis bij opa en oma heeft ze het enorm naar haar zin. Tja wat wil je met al dat speelgoed!

Zaterdag

camperbus

Zoë wil al vanaf het moment dat opa en oma een camperbus hebben er een stukje mee rijden. Helaas komt het elke keer als we in Nederland zijn net niet uit. Deze keer hebben we gezegd, wat er ook gebeurd we gaan gewoon. Dus tja belofte maakt schuld.

slapen

We hadden het zonnetje mee, dus heerlijk genieten. Het leek wel ofdat we echt op vakantie gingen. Zo leuk! Zoë heeft er alleen niet heel veel van meegekregen omdat ze halverwege de rit in slaap viel. haha

Zondag

Tja en toen was het alweer zondag. De week zat er weer op en het is weer tijd om naar ons huisje in Lanzarote te gaan.

bagage inchecken

Bagage afgeven doen we natuurlijk bij de self service balie. Lekker makkelijk.

luchthaven

Omdat we geen drinken meer mogen meenemen. Achter de douane dus nog even twee flesjes water gehaald. Tjongens wel duur hoor 5 euro, eigenlijk een beetje te gek voor woorden.

oordopjes

Heeft er toevallig iemand ervaring met Alpine earplugs voor vliegen en/of zwemmen? Ik heb heel veel andere trucjes om kindjes geen pijn in de oren te laten hebben tijdens hebt vliegen. Maar tja als ja verkouden bent werkt niet heel veel. Dus wellicht scheelt dit een beetje? Ik vond de prijs een beetje te hoog om het ‘even’ uit te proberen.

ryanair

Tja daar staat onze grote vriend alweer!

op naar lanzarote

Dag Nederland! We hebben weer enorm van je genoten.

verstoppertje met woezel

broodjes

Eenmaal thuis in Lanzarote hebben nog even lekkere broodjes gehaald en gegeten en daarna hoppakee zijn we gelijk gaan slapen. Wat een week!

Week 8

Maandag

Vandaag bestond voornamelijk uit wassen, spullen opruimen, acclimatiseren en slapen. Toch zijn we er heel even op uit geweest en wel naar het winkelcentrum

mickey

We moesten gewoon even Mickey gedag zeggen. Tja het is wat, als je overal vriendjes hebt?

trein

Om het af te maken mocht mevrouwtje ook nog een ritje maken in de trein.

sandaaltje

Ik zag voor Zoë ook nog deze schattige sandaal staan. Alleen wachten we daar nog even mee. Want 38 euro vind ik toch nog wel een hoop geld voor een sandaaltje..

Dinsdag

lanzarote

We voelen ons nog steeds niet top maar ik vind dat we even een frisse neus moeten halen. We maken dan ook maar even een wandelingetje.

muurtje lopen

Natuurlijk moet er weer een knuffel mee. Aangezien Woezel, Lanzarote nog nooit heeft gezien, mag hij vandaag mee op pad.

straatkatten eten geven

We laten hem gelijk even kennismaken met al onze vriendjes/vriendinnetjes.

diva poes

en eentje in het bijzonder onze straatdiva.. ze luistert tegenwoordig naar de naam Blanquita (witje)

spelen

Natuurlijk maken we ook nog even een stop bij de speeltuin. Als we daarna weer thuis komen zijn we helemaal gesloopt en de rest van de dag doen we dus ook helemaal niks meer.

Woensdag

knuffelen

Ik begin de dag vandaag met knuffelen. Jongens wat voel ik mij beroerd.. dat is denk ik ook wel aan mn hoofd te zien haha.

boodschappen doen

Helaas moeten we er toch weer even uit om een boodschap te halen. Zoë trekt altijd heel wat bekijks als ze in het winkelmandje meerijdt.

De rest van de dag doen we wederom niks bijzonders. Beetje jammer als je je zo beroerd voelt!

Donderdag

strand

We maken vandaag weer eens een strandwandeling. Heerlijk als je (nog) zo dichtbij het strand woont

strand

Zoals je kan zien is het weer heel slecht weer geweest want het zand is allemaal weggeslagen. Tja en dan komen er overal weer rotsen tevoorschijn. Levensgevaarlijk want deze zijn natuurlijk enorm glad

plassen stampen

Hoe veranderlijk is het weer. Sochtends wandel je nog even lekker over het strand en smiddags regent het pijpenstelen.

Vrijdag

verven

Vandaag hebben we helaas weer een terugval. We blijven dan ook maar binnen. Wat we dan zoal doen? Verven..

spelen

en met de megabloks spelen

muisEn Mr. Muis ligt gewoon weer lekker te ronken. Soms zou ik best wel even met hem willen ruilen haha.

Zaterdag

boodschappen doen

Richard is vandaag vrij, dus we gaan even winkelen. Ik heb nog een telefoonhoesje nodig voor mijn nieuwe telefoon. We slagen voor een simpel zwart modelletje voor 2,50 bij de ome Ali winkel. Kijk dat zijn nog eens leuke prijzen.

Zoë vermaakt zich ondertussen lekker met het rijden in een autotje. We besluiten daarna lekker bij de All you can eat Chinees te gaan eten. Echter valt het bij Zoë weer niet zo goed. Dus snel boodschappen doen en naar huis. Helaas heb ik verder helemaal geen foto’s gemaakt.

Zondag

muis

Onze huistijger mag weer even naar buiten vandaag. Hij geniet hier altijd enorm van.

dembe

Mn zus stuurde deze lieve foto nog door van hun hondje Dembe. Omdat het zo koud is moest hij een jasje aan. Hoe schattig haha

spelen buurkindje

Zoë speelt vandaag lekker met het buurkindje. Ik ben lekker aan het opruimen en maak deze About last week.. in orde.

In de middag begint het enorm te stormen en Richard krijgt dan ook een melding dat er vliegtuigen niet kunnen landen. Dus weer een hoop geregeld voor de gestrande vakantiegangers.

Zo.. We zijn inmiddels 1744 woorden verder. Knap als je het tot hier helemaal hebt volgehouden. Vanaf nu gewoon weer wekelijks een About last week hoor haha.

Aankomende week gaan we de laatste dingen in orde maken voor de verhuizing. Onder andere afspraken inplannen voor het bezichtigen van huisjes. Richard zal veel moet overwerken aangezien hij die week erop een trainingsweek heeft in Mallorca. De week daarop gaat Richard als het goed is al naar de nieuwe bestemming. Als het huisje dan geregeld is volgen Zoë, ik en Mr. Muis. Dus voor nu nog veel regelen en hopelijk ook nog even genieten.

Allemaal een heerlijke week toegewenst!!?

VOLG MIJ OOK VIA:

2018, About last week, Geen categorie | 3 reacties | 26 februari 2018 |

Comments
CommentLuv badge