De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 6 – 2019


about last week 2019

We beginnen de week ziek, zwak en misselijk. Gelukkig gaat het daarna snel beter. We doen het deze week nog even lekker rustig aan, want Zoë wordt weer sinds dat we terug zijn uit Nederland elke ochtend om 5 uur wakker.. DE HORROR!

We gaan weer op autojacht, spelen lekker in de speeltuin en nog veel meer.. Kijk en lees je gezellig mee?

Week 6

Maandag

Vandaag geen foto’s. Zoë en ik hebben allebei nog enorm last van het ziek zijn. Als ik eenmaal de school heb gebeld krijg ik te horen dat er een virus heerst met inderdaad overgeven en diarree.. Meerdere kindjes zijn al ziek gemeld. Dus daar komt die ellende dus vandaag..

Dinsdag

speeltuin

schommelen

Omdat we ons allebei al iets beter voelen, proberen we vandaag weer om naar school te gaan. Omdat het prachtig mooi weer is gaan we na schooltijd even lekker in de speeltuin spelen.

De rest van de dag ben ik aan het schoonmaken, wassen en strijken. Tja hoort er ook gewoon bij.

Woensdag

laarzen

Omdat Zoë haar laarzen te klein en lek waren. Gingen we even op zoek naar nieuwe laarzen. Deze vonden we bij de Chinese winkel (soort Ali Express) Zoë is nu de trotse eigenaar van echte Paw Patrol laarzen.

kleuren

In de namiddag maakten we nog even wat opdrachten uit het Peppa Pig tijdschrift. Hier leer je mee tellen en schrijven. Ontzettend leuk en leerzaam.

Donderdag

koffie

Na school ben ik echt aan koffie toe! Ik leef op dit moment echt op koffie en cola. Zo moe ben ik. Opruimen heeft geen zin, want zodra ik spulletjes heb opgeruimd is het nog geen 5 minuten later weer een enorme puinhoop.. Dus ik heb mij er bij neergelegd haha

muis

Mr Muis zat even verlekkerd naar een vogeltje te kijken. Wat kan hij boos kijken he!

De rest van de middag doen Zoë en ik wat kleine boodschapjes en houden voornamelijk rust..

Vrijdag

Vandaag heb ik helemaal geen foto’s. Het was de hele nacht spoken en continu mijn bedje uit. Nadat Zoë naar school is geweest brengen we de rest van de middag lekker op de tuin door.

Zaterdag

Richard is vrij vandaag en we zouden eigenlijk een bezichtiging hebben voor een auto, echter hebben ze de afspraak afgebeld. We kunnen maandag terecht. Echter dan moet Richard gewoon werken, dus vragen we of het rond 17 uur kan. De afspraak staat dus wederom gepland.. Nu maar even heel hard duimen.

peppa pig

boodschappen

Omdat we dus geen auto kunnen bezichtigen, besluiten we daarom maar om even snel wat boodschapjes te doen. Bij de supermarkt hebben ze een heel speelgedeelte voor kinderen gemaakt. Daar moet natuurlijk ook even gespeeld worden. Als we de boodschappen hebben besluiten we een stukje te gaan rijden.

monda

We gaan naar het dorpje Monda, onderweg kom ik erachter dat ik mijn fotocamera vergeten ben. Helaas kan ik dus niet hele mooie foto’s maken.

macd

Als verassing besluiten we nog even een lekker ijsje te halen bij de grote gele M. Die gaat er natuurlijk wel in.

Zondag

Het is vandaag heerlijk weer maar er staat een hele koude wind. Na wat wasjes te hebben gedraaid en opgehangen te hebben, gaan we even richting het park. Hier zijn we ook al heel lang niet meer geweest.

konijn eten geven

konijn

We waren niet de enige met deze gedachte want het was enorm druk. We hebben lekker ‘oud’ brood meegenomen en gaan de konijntjes even wat eten brengen. Daarna spelen we wat in de speeltuin.


optreden

Wat ook erg leuk was, is dat er een goochelshow gedaan werd met ook jongleren. Zoë keek haar ogen uit.

Dat was weer onze week..  Deze week gaan we eindelijk kijken voor de auto en hopelijk kunnen we deze ook kopen. Dit zal voor mij heel wat meer rust in mijn leven brengen (i.v.m. ophalen en naar school brengen) Ik wens jullie ook een heerlijke week toe! 😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 1 reactie | 11 februari 2019 |

Comments
CommentLuv badge