De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 6 – 2018

about last week

Het gaat een beetje eentonig worden want ook deze week hadden we weer een week met veel regen. Toch hebben we weer best wat leuke dingen gedaan. Lees en kijk je weer gezellig mee?

About last week.. week 6-2018

Maandag

busrit

Vandaag stond er een busritje op de planning. Zoë vindt het altijd onwijs leuk om met de bus weg te gaan. Toen we eenmaal onderweg waren richting het winkelcentrum Deiland begon ze ineens heel hard te huilen. Wat was er nu aan de hand..? Ze was iemand vergeten mee te nemen. (normaal gesproken neemt ze altijd een knuffel of pop mee als we een dagje weggaan) Dus note to self: niet meer vergeten iemand mee te nemen..

palmbomen

Smiddags hebben nog een heerlijke wandeling gemaakt. Eindelijk was het weer mooi weer. Daar hebben we dus enorm van genoten.

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan. About last week.. week 5-2018

Dinsdag

spelen

Het mooie weer duurde niet heel erg lang want vandaag was er weer heel veel regen. Dus het werd weer binnenspelen.

muis

Af en toe scheen het zonnetje even lekker in huis.. Zoals je ziet kan Mr. Muis daar ook enorm van genieten.

ziek

Wat later in de middag begon Zoë wat warm aan te voelen. Ze wilde ook heel graag met een dekentje op de bank liggen. We kunnen het ons niet permitteren om ziek te worden, dus wat extra verwennen vandaag.

De rest van de dag bestaat alleen uit schoonmaken, films kijken en spelen.

Als Richard ‘savonds thuiskomt besluiten we om nog een film te kijken. Thor – Ragnarok. Echt een aanrader om te kijken.

Woensdag

lucht

Ondanks dat de lucht er dreigend uit ziet zijn we toch weer gaan wandelen. Dat binnen zitten is helaas niet echt iets voor ons. We balen enorm dat het de laatste weken zulk slecht weer is. We hadden gehoopt dat we onze ‘hopelijk’ laatste weken hier lekker in het zonnetje konden vertoeven. Echter niets is zo veranderlijk als het weer, dus we moeten het er maar mee doen. Het levert tenminste wel schitterende foto’s op..

plassen stampen

Zoë voelt zich gelukkig alweer een stuk beter en vermaakt zich prima met het springen in de regenplassen.

Iemand nog een tip voor goede en niet al te dure regenlaarsjes? Deze laarzen zijn volgens mij lek want ze heeft continu natte sokken..

donut eten

We wandelen door naar de Lidl waar we voor de terugweg even een lekkere donut halen.

regenboog

Onderweg komen we weer een prachtige regenboog tegen.

regenen

En tja.. het zal ook weer eens niet hé. Er komt weer regen aan. We zetten flink de pas erin want we moeten nog ongeveer 10 minuten wandelen voordat we thuis zijn..

regenplas

Helaas pindakaas, niet gered. Toen we thuis kwamen zijn we samen even lekker onder een warme douche gestapt en daarna lekker alvast de pyjama aan. De rest van de middag hebben we weinig tot niks gedaan.

Donderdag

lucht

In de ochtend is het weer tijd voor een wandeling. We wandelen naar de Spar supermarkt om daar even lekker wat fruit en groente te halen. Onderweg moeten we helaas wel een aantal keer schuilen voor de regen.

plassen stampen

Zoë vindt het niet zo heel erg want die vindt het natuurlijk harstikke leuk om in de plassen te stampen!

regen

Als we eenmaal thuis zijn begint het weer knetters hard te regenen en ook komen er stukken van de muur naar beneden. Tja zal ook niet.. het huis moet echt eens opgeknapt worden.

muis

Muisje ligt ondertussen lekker te slapen maar stiekem houdt hij alles heel goed in de gaten!

tekeningen

Zoë maakt nog een aantal prachtige tekeningen.

ziek

En daarna is het tijd om op de bank te relaxen. Ze voelt zich wederom niet zo lekker en aangezien we zondag naar Nederland vliegen. Nemen we verder geen risico’s maar weer een beetje extra verwennen.

sushi

Richard komt vandaag vroeg thuis en neemt een heerlijke verassing mee! Yummie!

Vrijdag

Vandaag doen we helaas niet veel. Zoë voelt zich wederom niet zo heel erg lekker. Dus we doen het maar even rustig aan.

Vandaag kan je ook lezen wat er allemaal te doen is met kinderen op Lanzarote. Ben je benieuwd? Neem dan hier eens een kijkje. Lanzarote, De 16 leukste activiteiten voor kinderen

Zaterdag

aardbeien

We beginnen vandaag met een vitaminebom. Aardbeitjes!

kinderboerderij

Omdat Richard vandaag vrij is gaan we vandaag even een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Erg leuk dat we daar ook de diertjes eten mogen geven.

paard

speeltuin

We blijven hier de hele middag en spelen heel wat af in de speeltuin.

vlees

Daarna gaan we lekker uit eten. Bij een fantastisch restaurant met heerlijk eten. (hier ga ik nog een ander artikeltje aan wijden).

We doen nog wat boodschappen en gaan daarna lekker thuis relaxen. Alles klaarleggen voor morgen want dan vliegen we weer even naar Nederland.

Zondag

Vandaag staan we om 4 uur alweer naast ons bed. Niet erg want we vliegen vandaag naar Nederland.

vliegtuig

Heel erg maar dit is de enige foto die ik heb gemaakt vandaag. Zoë is de hele vlucht lekker aan het kleien en ik lees wat in een tijdschrift die ik van de buurvrouw heb gekregen.

Deze week verblijven we lekker in Nederland. Er staan wat leuke dingen op het programma o.a. naar monkeytown, de kapper en familiebezoek, lekker shoppen en wie weet wat nog meer. Gaan jullie nog iets leuks doen? Ben erg benieuwd en lees het graag in de reacties. Heerlijke week toegewenst!?

VOLG MIJ OOK VIA:

2018, About last week, Geen categorie | 5 reacties | 12 februari 2018 |

Comments
CommentLuv badge