De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 5 – 2019

about last week 2019

Vanwege ziekte veel later dan normaal.. Maar hier is de About last week, van week 5! De eerste volle week weer in Spanje. We moeten weer even wennen aan alle verplichtingen na in Nederland te zijn geweest. Er staat genoeg op de planning. Zo maak ik weer de nodige wandelingen, gaan we opzoek naar een tweedehands auto en krijgen we een spannende opdracht mee van school..

Week 5

Maandag

uitzicht

Zoë zit op school en ik wandel weer mijn verplichte rondje, aangezien ik nergens heen kan.. Ik blijf het zeggen, dat uitzicht went nooit!

muis

In de middag besluiten we allemaal lekker op de bank te chillen en een film te kijken. We kijken weer een Tinkerbell film, ze blijven leuk ondanks dat ik ze echt al wel een twintig keer heb gezien.

De rest van de middag maak ik schoon, draai wasjes en vouw deze ook weer op.. helaas niks spannends dus.

Je kan hier lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan.. Week 4

Dinsdag

lucht

In de ochtend maak ik weer een wandelingetje en jongens kijk die lucht! Echt om verliefd op te worden..

glijbaanOm te tijd een beetje te doden, ben ik op zoek op alle Spaanse marktplaatsen naar een glijbaan zoals hierboven. Zoë wil heel graag een eigen glijbaan op de tuin. Maar aangezien we wederom niet weten of we na oktober hier nog mogen blijven vind ik het een beetje zonde om zo’n dure glijbaan nieuw te kopen. Ik heb er een aantal gevonden nu nog ergens de tijd zoeken om het te bezichtigen en eventueel te kopen.

spelen

In de middag is het super warm weer (lees 21 graden) en besluiten we om lekker op de tuin te gaan spelen.

Woensdag

keuken renoveren

Ons keukenblad is echt zo vies en ik begin mij er steeds meer aan te irriteren. Nu vond ik toevallig een soort folie wat je over je aanrechtblad kan plakken en het ziet er al gelijk een stuk frisser uit. Ik heb een klein stukje gedaan en nu maar even testen of het iets is.. Zoja, dan kan ik de rest verder afplakken, Zo nee, tja dan moet ik iets anders gaan verzinnen. Mochten jullie nog ideeën hebben wat niet veel geld kost. Let me know!

cake bakken

Daarna besluiten we om cake te bakken.. die we later lekker op de bank opsmullen.

Donderdag


traktatie

Zoë komt uit school met de mededeling dat ze 22 februari een gezamenlijk ontbijt heeft, alle ouders moeten voor iets typisch Spaans zorgen. Hier werken ze helaas niet met lijsten waar je uit kunt kiezen.. nee, je moet zelf iets leuks bedenken. Aangezien ik nog niet echt een held ben in de Spaanse keuken met Tortilla’s, Churro’s of broodjes met olie en tomaat. Besluiten Zoë en ik het over een iets andere boeg te gooien. We maken gewoon een twintigtal cup cakes. Doen die in een vrolijk houdertje met een leuk Spaans danseresje erop en hopelijk wordt het een hit (zo fijn dat je dit soort dingen gewoon op Pinterest kan opzoeken) Zoë heeft alles netjes uitgeknipt en we maken tegen die tijd samen de cakes.. We houden er niet van om dingen op het laatste moment te doen, dus lekker op tijd!

dansen

In de avond besluiten we om nog even op wat YouTube hits te dansen..

Vrijdag

kleuren

kleuren

Na school besluiten we lekker te kleuren en verven. Ps. Let niet op de troep..

Voor de rest doen we niks bijzonders.. mag ook wel eens toch?

Zaterdag

auto

Vandaag gingen we kijken voor een auto voor mij. Elke dag ruim 1,5 uur met de bus heen en terug en dat 2 keer per dag is gewoon teveel. Ik kan namelijk niet altijd bij het sportcafe terecht, aangezien deze met slecht weer (juist als ik het nodig heb) gesloten is. Het begint mij nu gewoon echt op te breken. Via internet had ik al redelijk snel een leuke auto gevonden. Echter die bleek nog wel te koop te zijn maar nog bij de garage te staan voor onderhoud. Aankomende week zullen ze bellen en kunnen we alsnog de auto bezichtigen en hopelijk kopen. Ja, hij zit onder wat krasjes maar goed.. kijk ik gewoon overheen.

palmboom

Daarna hebben we nog even wat boodschappen gedaan en zijn we lekker gaan eten bij ons favoriete sushi restaurant. Waar we ook heel leuk nog twee klasgenootjes van Zoë zagen.

In de nacht slaat het noodlot toe en heeft Zoë alles eruit gespuugd. Zo zielig als je kleintje ziek is en gewoon niks kan binnenhouden..

Zondag

Vandaag geen foto’s. Zoë is de hele ochtend en halve middag aan het overgeven. Om het feest nog iets completer te maken, krijg ik er ook last van maar dan ook nog met diarree. Jongens wat een ellende!! We voelen ons allebei heel zielig en hangen als half dode musjes op de bank.

Aankomende week staat er gelukkig nog niks op de planning. Dus we doen het hopelijk nog even rustig aan..

Heerlijke week allemaal!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 1 reactie | 4 februari 2019 |

Comments
CommentLuv badge