De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 5 – 2018

about last week

Het was weer een week met heel veel regen. Daardoor hebben we helaas niet zoveel kunnen doen. Tja dat hoort er helaas ook bij. Het is niet altijd alleen maar zonneschijn hier op Lanzarote.. Toch hebben we nog best een leuke week gehad. Zo hebben we prachtige regenbogen gezien, hebben we sushi gegeten en heel veel gespeeld. Kijk en lees je weer gezellig mee?

Maandag

uienhachee

Vandaag zijn wel de hele dag thuis geweest. Omdat het zo koud was hadden we enorm trek in lekker warm eten. Daarom maakte ik ook heerlijke uienhachee met rijst en rodekool. Zoë vindt het normaal altijd heel erg lekker. Alleen vandaag wilde ze het graag zonder uitjes eten.. Tja dat gaat dus niet he!

megabloks bouwen

Ook hebben we lekker met de megabloks gespeeld. Tja je moet toch wat als het regent.

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan. About last week.. week 4-2018

Dinsdag

Vandaag is mijn kleine (hij is inmiddels al groter dan dat ik ben) neefje Jaimey jarig. Hij is vandaag alweer 14! jaar oud. Jongens wat vliegt de tijd. We spreken ’s ochtends een lief berichtje in en hebben hem een leuk cadeau opgestuurd.

wandelen kinderwagen

Tussen de regenbuien door zijn we even een klein stukje gaan wandelen. Zoë wilde graag de poppenwagen meenemen. Vandaag mocht Dinobaby weer mee..

loopfietsen

Omdat het toch nog droog was zijn we daarna ook nog even naar het pleintje gelopen zodat Zoë weer even lekker kon gaan loopfietsen. Na een kleine 15 minuutjes begon het een beetje te motregenen. Dus we dachten nou.. we kunnen nog wel even blijven.

regen

overstroming

Nu dat hebben we geweten. Het noodweer barste niet heel veel daarna los. De straten overstroomden gewoon. De rest van de middag hebben we dus weer gewoon binnengespeeld.

Woensdag

soep eten en kleien

Vandaag was het ook enorm slecht weer. We zijn helaas de hele dag thuis gebleven. We hebben niet veel meer gedaan dan kleien, met de poppen spelen en tv kijken. Zo saai!

Donderdag

regenboog

De dag begon vandaag met een regenboog. Omdat we niet weer binnen wilden zitten, zijn we een stukje gaan wandelen.

lucht

De lucht zag er mooi maar dreigend uit.

plassen stampen

Zoë vermaakte zich onderweg lekker met het stampen in de plassen.

poezen en regen

En deze lieve poesjes waren aan het schuilen onder een afdak bij een winkeltje. Zo zielig, als ze nergens naar toe kunnen.

regenboog

En onderweg werden we wederom getrakteerd op een prachtige regenboog.

boodschappen doen

We haalden wat lekkere broodjes bij de Lidl. Onderweg kwamen we erachter dat een supermarkt bij ons in de buurt ook gewoon sushi verkoopt. Dus tja.. we namen dus een klein doosje mee.

donut

Thuis hadden we dus echt een feestmaal. Ach met dat slechte weer moet je gewoon je eigen feestje bouwen.

Vrijdag

wandelen

De enige foto die ik heb van vandaag. We gingen een stukje wandelen maar omdat de laarzen helemaal doorweekt waren moest Zoë haar slippers aan. Met blote voeten was het iets te koud, dus gewoon lekker dikke warme sokken erin. Kan ons het schelen? (ze heeft wel schoenen, maar die weigert ze aan te trekken).

Apie moest ook mee en omdat het zo koud was, mocht hij lekker in de jas schuilen.

Wil je meer lezen over César Manrique? Kijk dan even hier

Zaterdag

auto rijden

Richard is vandaag vrij. Dus we gaan weer lekker op pad met de auto. We besluiten naar het winkelcentrum te gaan om een paar dikke vesten te kopen. Want jongens wat is het koud in huis. Helaas slagen we niet, omdat Zoë zo lief is geweest mag ze nog even in een autootje rijden. Ze kan hem zelf besturen maar Richard loopt ernaast met een soort joystick om te corrigeren zodat ze niet tegen mensen aanrijdt haha.

slapen

Nadat we alle boodschappen in huis hebben, besluiten we om gewoon lekker thuis te hangen. Met een dekentje op de bank, Mr Muis op schoot fijn tv kijken.

Zondag

Vandaag doen we niet heel veel. Ik ben de koffer van Zoë en mij aan het inpakken. As zondag vliegen we namelijk voor een weekje even naar Nederland. Ik download alvast heel wat spelletjes voor in het vliegtuig op mijn telefoon en doe wat kleine boodschapjes. Omdat mijn telefoon aan de oplader ligt, vergeet ik gewoon foto’s te maken.

Een hele saaie week vol met regen. Tja ik kan er helaas niks anders van maken. De maanden Januari en Februari zijn hier altijd enorm slecht qua weer. Ach het kan alleen maar weer beter worden zeg ik altijd maar. Deze week probeer ik iets vooruit te werken met mijn blog. Vliegen we zondag even lekker naar Nederland en voor de rest staat er nog niks op de planning. Gaan jullie nog iets leuks doen deze week? Ik lees het graag in de comments!? 

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge