De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 47-2018


about last week

Vandaag een bomvolle About last week..! De eerste week in Nederland hebben we ontzettend veel gedaan. We hadden een paar ontzettend belangrijke afspraken afgewisseld met gezellig familie bezoek. Zoë werd in ieder geval enorm verwend door iedereen. Ook kwamen we een paar kilo aan door al het lekkere eten.. Wil je weten wat we allemaal gedaan hebben? Kijk en lees dan snel verder!

About last week.. week 47

Maandag

eekhoorntje

Elke ochtend als we de gordijnen openen worden we verwelkomd door dit vretende monster. Zoë vindt het natuurlijk helemaal geweldig en daarom blijven ook het netje met pinda’s maar vullen haha..

cadeautjes uitpakken

Als we eenmaal aangekleed en wel zijn gaan we op pad naar tante Patricia en familie. Zij konden gisteren vanwege omstandigheden helaas niet op Zoë haar verjaardagsfeestje komen. Dus we vieren we het alsnog een klein beetje daar. Zoë ziet eindelijk na een hele lange tijd haar kleine (grote) nichtje Sophie weer. Sophie is een jaartje jonger dan Zoë maar ze is al wel een stukje groter dus vandaar kleine (grote) nichtje..

doc mcstuffins party

Niet alleen Zoë krijgt cadeautjes, want we hebben voor Sophie ook een cadeautje. Dezelfde knuffels en rugzakje van Doc Mcstuffins die Zoë gister ook op haar feestje had gekregen.

nichtjes

Nichtjes 😍

In de middag brengen we een bezoek aan oom Ton en tante Lies. Ook daar krijgt ze weer een leuk cadeau. Een boekje van Minnie Mouse om het alfabet te leren. Super leuk omdat Zoë daar nu ook op school mee bezig is.

roti

In de namiddag gaan we nog naar opa Hans, oma Sieglien (oftewel oma roti 😉) en tante Kimberly. Daar eten we hoe kan het ook anders oma’s heerlijke zelfgemaakte roti. Hier kijken we alle drie echt een jaar naar uit. Superlekker en Zoë kan ook niet wachten totdat de foto is gemaakt en begint al gelijk te smullen.

Dinsdag

uitzicht

Dit is gewoon ons uitzicht. We logeren wederom in Landal Heijhaas en het is echt heerlijk in de bossen.


ziekenhuis

Daarna is het tijd om naar het ziekenhuis te gaan. Helaas mag je hier geen foto’s maken (stiekem toch even gedaan). We zijn allemaal op van de spanning want vandaag horen we of het hartje van Zoë helemaal genezen is of dat ze toch nog een keer terug moet komen voor een operatie. Als ik ons aanmeld bij de receptie krijgen we te horen dat de afspraak helemaal niet is ingepland. Ik word een beetje boos want ik heb deze afspraak al op 25 juli gemaakt en deze hele vakantie om deze afspraak heen gepland.

De receptioniste geeft aan toch te moeten overleggen en na een uur krijgen we eindelijk te horen dat we mogen blijven en dat Zoë ergens tussen de andere afspraken door geholpen zal worden. Uiteindelijk moeten we nog 45 minuten wachten voordat ze de eerste controle heeft. Na wederom een uur heeft ze de tweede controle, de echo. Zoë bleef heel rustig liggen terwijl de dokter haar werk deed. De echoscopiste gaf Zoë telkens complimenten omdat ze zo lief en rustig was. Toen de echoscopiste klaar was moesten we weer terug naar de wachtkamer en hier moesten we weer 30 minuten wachten totdat de dokter ons ophaalde. Met toch wel wat klamme handjes wilde hij ook nog even naar Zoë’s hartje luisteren en gaf ons toen groen licht. Alles is perfect in orde. Zoë hoeft niet meer terug te komen. Na de operatie heeft haar hartje zich verder helemaal genezen. Je kan je misschien wel voorstellen dat ik best wel emotioneel werd, we sluiten toch een bepaalde periode in ons leven af.

ketting

Omdat ik zo ontzettend trots was en ben op mijn kleine meisje mocht ze iets moois bij de juwelier uitzoeken. Heel toepasselijk zocht ze een prachtig glinsterend roze hartjes ketting uit.

mac d

Omdat we toch wel ontzettend honger hadden besloten we om even Utrecht in te duiken en Zoë mocht natuurlijk uitkiezen waar we gingen eten. Mac D it is..  Ik koos voor een mc kroket maar als ik had geweten dat, dat verrekte ding nu 3 euro kost had ik wel wat anders gekozen. Wat een belachelijk hoge prijs!

In de avond mag Zoë haar schoentje zetten en zingt ze uit volle borst nog even Sinterklaas kapoentje..

Woensdag

sinterklaas

Als eerste wakker worden en dan snel naar de kamer rennen om te kijken of er iets in haar schoentje zit.

cadeau

En dit is de buit.. Een tweetal lipgloss van Paw Patrol, een doosje met sieraden om zelf een ketting en 2 armbanden te maken van Paw Patrol en een piet van chocolade.. Wat een verwennerij!

casper

Daarna rijden we door naar mijn ouders. Muis logeert hier en kan hier lekker naar buiten en met Casper spelen.

pianospelen bij opa en oma

Zoë speelt nog even op de piano. Zo handig dat de lichtjes gaan branden en dat ze die alleen maar hoeft te volgen om een liedje te spelen.

Donderdag

We zouden vandaag eerst naar Opa Hans gaan maar Zoë voelt zich al een aantal dagen niet zo lekker, ze hoest enorm veel en zit tegen koorts aan. Dus besluiten we het niet zo druk te maken en maar naar 2 ‘afspraken’ te gaan.

Opi (de opa van Richard) is vandaag jarig dus we gaan smiddags eerst daar op visite. Bijna de hele familie is daar, super gezellig dus. Zo zien we gelijk iedereen. Zoë speelt ondertussen fijn met haar neefje en nichtje.

spelen

Nadat we bij opi geweest zijn rijden we door naar oma Christine en opa Henny. Tante Patricia en Sophie gaan ook mee. Zo kunnen Zoë en Sophie nog even samen spelen. Hier eten we nog een heerlijke rijsttafel. (helaas geen foto meer kunnen vinden). Ondanks dat ik geen foto heb, kan je aannemen dat we waanzinnig gesmuld hebben.

Vrijdag

tandarts

Vandaag brengen we weer een bezoekje aan Apeldoorn. We moeten namelijk allemaal naar de tandarts. Helemaal leuk is dat ik (in Spanje) ook nog mijn tand heb afgebroken dus ik denk dat ik flink mag betalen. *vandaar dat ik ook bijna geen foto’s van mij de laatste tijd online heb. Het ziet er namelijk niet uit hahahaha..

Zoë speelt in ieder geval lekker in speelhoekje waar ik als klein meisje ook gespeeld heb. De tandarts heeft vandaag weinig tijd om mijn tand te fixen, maar donderdag aankomende week kan ik terecht. Hij geeft aan dat ik mij geen zorgen hoef te maken over het geld want er hoeft geen facing (een cover) overheen, hij plakt er gewoon een stukje aan vast.. nu snap je vast wel dat ik toch wel een beetje zenuwachtig ben haha

bayluu loempia

Een bezoek aan Apeldoorn doe je nooit zonder even bij Bay Luu langs te gaan. Wat ons betreft haal je hier beste Vietnamese loempia’s! Zoë verteld wel even hoeveel loempia’s ze wilt eten haha..

loempia

Ik krijg er gelijk weer trek in!


kapper

We brengen een bezoek aan de kapper.. en tja van wie zouden deze haartjes nu zijn..?


elsa vlecht

Van Zoë!! Ze gedroeg zich voorbeeldig en als beloning heeft de kapster haar haartjes in een echte Elsa vlecht, gevlochten. Vol trots liep ze de rest van de dag met haar haartjes te paraderen..


aardbeien

Daarna gaan we nog even naar mijn ouders. Omdat Zoë zo kwakkelt met haar gezondheid krijgt ze van oma heerlijke aardbeien. Nou die gaan er natuurlijk wel in!

Zaterdag

aardbeien

Tja als je van oma een bakje aardbeien krijgt, neem je die gewoon mee naar ‘huis’. Dus ontbijt Zoë vandaag lekker met aardbeien. Vandaag zouden we eigenlijk naar mijn zus gaan maar die moest helaas werken, dus hebben we een dagje vrij! We besluiten dan ook maar om even te winkelen.

action

We doen gelijk wat boodschappen bij de action. Toch wel een hele leuke winkel. Ik ging trouwens voor de vilten letterborden, die hadden ze natuurlijk niet meer en ik (we) kwamen terug met een tas vol TROEP! hahaha

bakker bart

puddingbroodje

Daarna brengen we een bezoekje aan Bakkerij Bart. Met de lekkere carpaccio broodjes en voor Zoë een puddingbroodje..

In de avond mag Zoë nog een keer haar schoentje zetten.

Zondag

brinta

Ontbijten doe ik graag met Brinta, dus ook in Nederland. Super lekker om ‘iets’ warms te eten als het zo koud is buiten.

eekhoorntje

Vandaag kwam het monster ook weer op visite.. We hadden weer een netje met pinda’s opgehangen en dat liet dit eekhoorntje zich geen twee keer zeggen. Binnen no time, waren alle pinda’s weg en goed verstopt.. deze eekhoorn komt de winter wel door.

sinterklaas

sinterklaas

Ook is Sinterklaas weer langs geweest met wat mooie en lekkere cadeautjes..

De rest van de dag spendeerden we weer in Almere waar de familie van Richard woont.

tante dewi

Eerst bezoeken we tante Dewi met kids (waar Zoë ook alweer cadeautjes krijgt) en daarna gaan we weer op bezoek bij opa Hans en oma Sieglien.

En dat was alweer week 47..

Aankomende week staat er nog een bezoek gepland aan het consultatiebureau (met vaccinatie), moet ik nog naar de dokter en tandarts. Vrijdag vliegen we alweer terug naar Spanje. Dus het word weer een drukke week! Heerlijke dag allemaal😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2018, About last week | 1 reactie | 26 november 2018 |

Comments
CommentLuv badge