De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 41-2018

about last week

Ondanks dat het bijna elke dag geregend heeft, hebben we een onwijs leuke week met veel verassingen gehad. Kijk en lees je met mij mee?

About last week.. week 41

Maandag

zoe en muis

Ik word ontzettend ellendig wakker, pijn in mijn keel, hoofd en voel mij ontzettend beroerd. Een conclusie ik ben ziek! Toch breng ik Zoë naar school, dat gaat natuurlijk gewoon door en ik zit echt mijn tijd uit bij het sportcafé.. zo vervelend dat als je, je niet lekker voelt je wegens omstandigheden niet thuis kan zijn.

Als we smiddags thuis zijn heb ik nog een opdracht van de juf van Zoë gekregen. Zoë moet namelijk twee foto’s inleveren. Een familiefoto en eentje met haar huisdier.. Na heel veel foto’s geschoten te hebben. Hebben we een ontzettend leuke. Nu nog een plek zoeken waar ik het ergens kan laten afdrukken (zo niet meer van deze tijd toch?)

mug

In de avond ben ik met mijn blog bezig. Ik heb namelijk een probleem hij laadt geen foto’s meer. Na bijna 2 uur van alles geprobeerd te hebben stop ik ermee. Ook wordt ik nog lastig gevallen door een mug.. en zoals je kan zien heb ik die rotzak goed te pakken.. muhahahaha (insert evil lachje)

Dinsdag

opa en omadag

Ik heb vandaag eigenlijk Spaanse les maar aangezien er bij Zoë op school opa en oma dag is. Speel ik vandaag voor oma haha..(zie je het al voor je) Maar als we dan bij school aankomen zien we de camper van opa en oma staan (mijn ouders) Die zijn speciaal teruggekomen om “opa en oma dag’ te vieren op school. (ze waren in Portugal op vakantie) Zoë is natuurlijk helemaal door het dolle heen!

onweer

In de middag barst het noodweer los en het blijft de rest van de dag regenen.

doos

Savonds wordt er nog een pakketje bezorgd en die willen we natuurlijk wel heel graag uitpakken. Tante Barbara (mijn zus) heeft namelijk weer een verrassingspakket opgestuurd.

doos

Kijk nou..dit is toch niet normaal! Wat een verwennerij allemaal!

speelgoeddokter

speelgoeddokter

Zoals jullie misschien wel weten is Zoë helemaal gek op Doc Mcstuffins oftewel de speelgoeddokter. Haar verjaardagsfeestje gaan we ook in dit thema geven. Ik had via marktplaats in NL deze beide setjes voor 13 incl. verzendkosten kunnen scoren. Nu zag ze toevallig dit al in de verassingsdoos van mijn zus zitten. Ze zag meteen wat het was en wilde het gelijk ook al aantrekken.. Blij kind – Hele blije mama!

newpharma

Ook kreeg ik weer wat spulletjes voor een review opgestuurd. Deze producten kreeg ik van NewPharma en ga ik uitgebreid testen. Zodra ik het getest hebt, zal ik een review online zetten!

Woensdag

noodweer

Zoë en ik lopen sochtends weer naar de bus en het ziet er wel weer heel dreigend uit allemaal.. gelukkig hebben we onze regenjassen bij ons.

strijkkralen

Na school komen opa en oma weer even op visite en Zoë zet ze gelijk aan het werk. Strijkkralen en knutselen..

In de avond ben ik nog steeds niet lekker en besluit ik een film te kijken, The kissingbooth, een leuke film maar meer iets voor tieners haha.. ondertussen (vr)eet ik nog wel de zak bugles met cheese-spread leeg. Zo goddelijk lekker!

Donderdag

Nog steeds ziekjes begeven we ons weer naar school. Wederom is er een heleboel regen. Het schijnt dat er een orkaan (Leslie) onze kant op gaat komen. Maar er is nog niet heel veel meer informatie beschikbaar dus het is even afwachten.. Ik vind het wel heel spannend hoor!

doos

Zoë is helemaal blij met de verassingsdoos en speelt er vliegtuigje, bootje en autootje mee..

muis

Mr Muis ligt ondertussen in zijn eigen doos, met zijn poot uit een gat..

salamander

Als ik savonds weer voor apegapen op de bank lig.. zie ik iets in mijn ooghoeken bewegen. Ik schrok mij kapot want dacht in eerste instantie aan zo’n smerige kakkerlak maar gelukkig was het maar een salamandertje.. Nu maar hopen dat Muisje hem niet ziet..

Vrijdag

cake

Na schooltijd (van zowel Zoë als mij) besluiten we om een lekkere cake te gaan bakken. Zoë vindt kliederen in de keuken nog steeds geweldig dus tja waarom ook niet. Versieren is natuurlijk ook altijd erg leuk!

snacken

we eten ondertussen nog wat lekkere worstjes, het ziet er niet uit want ik kan echt totaal niet recht snijden haha..

Als ik het weerbericht lees, komt de orkaan Leslie echt onze kant op en er wordt aangeraden om alle spullen buiten goed op te bergen. Dus dat gaan we maar even doen.

Zaterdag

boodschappen

Richard is vandaag weer vrij en het is dus weer tijd voor onder andere de wekelijkse boodschappen. Maar.. vandaag ga ik ook mijn nieuwe camera halen. DE vlogcamera, de canon g7x mark ii. Oh jongens ik ben zo blij!

niet eten in de winkel

Ondertussen zie ik dit bordje in de winkel hangen.. Serieus? Er zijn blijkbaar mensen die dus al in de winkel iets opeten en de verpakking gewoon laten liggen!

sushi

Omdat ik mij al iets beter voel, besluiten we om lekker weer sushi te eten. Verse vis is altijd gezond toch?

Zondag

tony chocolonely

We hebben nog nooit een chocolade reep van Tony Chocolonely gegeten. Deze zat in de verassingsdoos van mijn zus. Zoë kon zich niet meer inhouden en gelijk heeft ze want dit is gewoon echt te lekker. Popcorn/discodip! Wat een combinatie maar gewoon zalig haha.

rommelmarkt

Als we dat gesnoept hebben, besluiten we om nog even naar de rommelmarkt in Torremolinos te gaan. Het is nog droog en we hebben (nog) geen last gehad van de orkaan Leslie. Dus we gokken het er gewoon op. Eenmaal op de rommelmarkt begint het knettershard te regenen en te waaien. Ach scheelt dat we op deze manier wel heel goedkoop wat leuke spulletjes hebben kunnen scoren..(een spel wie ben ik, la dividers, en twee boeken) De mensen wisten namelijk niet hoe snel ze de spullen moesten inpakken haha.

regen

In de middag ben ik weer in het huis bezig, je kent het wel schoonmaken, wassen, strijken, etc..  Als ik daarmee klaar ben ga ik een beetje stoeien met mijn nieuwe camera en moet ik mijn laptop updaten.

pantoffel

We lopen normaal gesproken altijd op blote voeten.. maar de tegels voelen toch wel heel koud aan.. dus het is pantoffeltijd! Heerlijk warm.

In de avond tik ik deze About last week nog even. Blijkbaar moest mijn laptop eerst wat updates uitvoeren voordat ik weer kon uploaden want vooralsnog heb ik nu nog geen problemen gehad.. (klopt het even af)

En dit was alweer onze week 41.. 

Deze week heeft Zoë haar eerste verjaardagsfeestje (waar ik nog steeds een cadeautje voor moet kopen) Moet Mr. Muis naar de dierenarts. Hij moet weer zijn jaarlijkse vaccinaties hebben, anders mag hij in November niet mee naar Nederland. Moet Zoë natuurlijk gewoon naar school en heb ik 2x mijn Spaanse les, ik kan je vertellen dat het echt heel pittig is. Ga ik lekker met mijn vlogcamera oefenen en zo zit de week alweer behoorlijkvol. Hopelijk is het zaterdag mooi weer want we willen namelijk dolfijnen gaan spotten en in het reuzenrad in Malaga.. Dus even duimen dat het allemaal gaat lukken!

Ik wens jullie weer een heerlijke zonnige week toe!😘

 

VOLG MIJ OOK VIA:

2018, About last week | 1 reactie | 15 oktober 2018 |

Comments
CommentLuv badge