De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 4 – 2019

about last week 2019

We begonnen de week in Nederland. Dinsdag zouden we terugvliegen maar vanwege de hevige sneeuw was het nog niet zeker of we wel konden vliegen. Dus dat was even een spannend momentje. Daarna hebben we ons weer heerlijk vermaakt in Spanje.. Kijk en lees je weer gezellig mee?

Week 4 – 2019

Maandag

bloedmaan

De dag zou beginnen met een prachtige bloedmaan… echter we konden niet ons bedje uitkomen vanwege de kou. Dus dit was het enige wat we nog konden zien. Een prachtige maan, maar helaas niet meer rood..

De rest van de dag rommelen we wat aan. Ik moest smiddags nog naar de dokter voor een bevolkingsonderzoek (baarmoederhalskanker). Tja als je een bepaalde leeftijd bereikt zal je dit soort dingen ook mogen doen (geen pretje kan ik je vertellen). Ik vind het zelf ontzettend mooi, dat we deze middelen in Nederland hebben. Dus ik doe eraan mee.. de uitslag is over twee weken, dus ik moet nog even geduld hebben.

De rest van de dag maak ik geen foto’s

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week allemaal hebben gedaan.. About last week.. week 3

Dinsdag

vertraging of annulering vluchten

Vandaag vertrekken we als het goed is weer terug naar Spanje.. Tja als het goed is. Er wordt een enorme sneeuwval verwacht dus er zullen bepaalde vluchten vertraging hebben en sommige zullen zelfs geannuleerd worden. Spannend!

ongeluk

almost there

op naar eindhoven

We besluiten op tijd te vertrekken want tja.. je weet het natuurlijk maar nooit. Onderweg begint het al hevig te sneeuwen en zien we om ons heen al ongelukken gebeuren.

vertraging

Eenmaal op de luchthaven snel afscheid genomen van opa en oma (want die moeten weer door de sneeuw ellende terug naar huis rijden). Wij gaan snel door de douane. Er is nog steeds niks bekend over onze vlucht dus we houden goede moed!

aardbeien

Aangezien het eten en drinken altijd enorm prijzig is op de luchthavens. Nemen we vaak ons eigen eten mee.. Vandaag dus ook. We smullen enorm van de lekkere aardbeitjes.

ijsvrij maken

Spannend hoor want we zitten in het vliegtuig. De piloot roept op een gegeven moment om dat we moeten wachten op een stewardess die vanwege het slechte weer nog niet aanwezig is. Iedereen natuurlijk ontzettend verontwaardigd.. maar goed kan gebeuren dus niet zeuren. Het vliegtuig moet ook nog ijsvrij gemaakt worden.. Dus wellicht is ze gewoon nog op tijd. We zien het al bij het vliegtuig naast ons gebeuren. Best leuk om te zien.

vliegtuig

Zoë vermaakt zich ondertussen gewoon lekker met filmpjes..

doei nederland

En na 55 minuten komt daar dan eindelijk het verlossende woord.. We mogen vertrekken!! DAG ALLEMAAL!

knuffel gekregen

kleuren

In het vliegtuig wordt wat afgespeeld. We hebben geluk dat er niemand naast ons zit en hebben dus lekker veel ruimte. Zoë krijgt ook zomaar van de hoofdsteward een ontzettend leuk knuffeltje (Captain T).

in de lucht

Onderweg worden we nog getrakteerd op een mooie zonsondergang!

Eenmaal weer in Spanje, op zoek naar Richard die staat ons ergens op de parkeerplaats op ons te wachten en dan rap naar huis. Thuis hebben we even geknuffeld met Muis en toen snel naar bed want we moeten morgen gewoon weer naar school..

Woensdag

witte wereld
witte wereld

We krijgen sochtends allemaal mooie foto’s doorgestuurd van witte sneeuw. Tja aan de ene kant jammer dat we het weer gemist hebben maar aan de andere kant houden zowel Zoë als ik niet heel erg van de kou.. dus tja..

wachten op de bus

Ondertussen wachten wij weer zoals normaal op de bus. Helaas zit het weer hier ook niet echt mee, maar alles is beter dan sneeuw toch?

lekker weertje

huiswerk maken

Na een wandeling te hebben gemaakt terwijl Zoë op school zat gaan we weer naar huis waar we weer aan het huiswerk moeten. Eigenlijk is het huiswerk wat Zoë krijgt allemaal veel te makkelijk dus we gaan vragen of ze wat meer uitdaging kan krijgen.

Donderdag


regen

Het weer ziet er weer erg dreigend uit echter klaart het smiddags helemaal op..

speeltuin

We besluiten dan ook om na school even lekker naar de speeltuin te gaan..

 

opa en oma pig

kettingen

ketting

Vandaag komen er een aantal pakketjes binnen via Ali. Zo heb ik voor Zoë en mijzelf een mooie ketting besteld en omdat we ze nergens konden vinden in een ‘normale’ winkel de poppetjes van opa en oma Pig. Je kan je wel voorstellen dat Zoe hier enorm blij mee was!

Vrijdag


uitzicht

Zoë zit weer op school en ik maak weer een wandeling.. Ik begin het steeds meer lastig te vinden om mijzelf te vermaken terwijl Zoë op school zit. Het liefst ben ik gewoon thuis om aan mijn blog of huishouden te werken. We gaan dan ook kijken of we binnenkort een goedkoop autootje kunnen kopen..

sleutelhangers

Als we thuis zijn komt de postbode nog even langs. Dit was eigenlijk een cadeautje voor nichtje Caitlin.. echter kwam het niet op tijd binnen. Dus volgende keer maar meenemen naar NL

spelen

 

We besluiten nog even buiten te spelen voor de zon weg is. We bouwen het ene kunstwerk na het andere. Best wel fijn als je een tijdje je eigen speelgoed niet hebt gezien. Dan lijkt alles weer als nieuw!

Zaterdag

tinkerbell

We beginnen de dag met een film van Tinkerbell. Hier kunnen we echt aflevering na aflevering van kijken.


sushi

Daarna besluiten we met sushi te lunchen.. kijk die bak met wasabi!! Zoë dacht in eerste instantie dat het guacamole was. Gelukkig heeft ze het niet geproefd!

nieuwe schoenen

Daarna kochten we nog voor Zoë nieuwe schoenen, tja die voeten groeien als kool! Ze heeft wel smaak vindt je niet?

De rest van de dag doen we niks.. we zijn ontzettend moe en liggen eigenlijk voor pampus op de bank.

Zondag

eten met stokjes

Ook vandaag zijn we ontzettend moe. Ondanks dat we het super in NL hebben gehad. Hakt het er toch altijd wel in. Zoë leert tegenwoordig met stokjes eten. Dus niet alleen sushi en noedels moeten eraan geloven.. nee ook spaghetti kan je makkelijk met stokjes eten.

De rest van de dag maken we geen foto’s. We gaan samen lekker in bad en doen verder helemaal niks. Wat ook wel eens heerlijk is.

En dat was weer onze week.. 

De eerste maand van 2019 zit er alweer op en jongens hij is echt voorbij gevlogen. De dagen mogen wat mij betreft best wel wat langzamer voorbij gaan. Wat jullie? Deze week hebben we natuurlijk weer gewoon school maar gaan we ook op zoek naar een 2e hands auto. Ik zou zeggen een heerlijke week gewenst en tot volgende week!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 1 reactie | 28 januari 2019 |

Comments
    CommentLuv badge