De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 4-2018

about last week

Ondanks dat we bijna de hele week erg vroeg op waren (lees 4 of 5 uur). Hebben we ons toch weer prima vermaakt. We hebben onwijs veel gewandeld, in de speeltuin gespeeld en vond Richard nog een verlaat Sinterklaas cadeautje in zijn schoen. Ben je benieuwd wat er in zijn schoen zat? Lees en kijk dan maar snel verder!

About last week.. week 4 – 2018

Maandag

tekening

Zoë wordt vandaag heel vroeg wakker, lees om 04 uur. Tja als ze niet meer kan en wil slapen dan moeten we er maar uit. Omdat we natuurlijk wel stil moeten zijn, beginnen we na het eten maar met kleuren. Om 08 uur hebben we een hele plattegrond met alle huisje uit de tekenfilm van Peppa Pig nagetekend. Ze speelt hier dan ook gelijk met haar poppetjes op.

muis

Muis ligt lekker te genieten van de zonnestralen.

zeemeeuw

We gaan even wandelen en maken onderweg wat leuke foto’s

speeltuin

We maken ook nog een stop bij een speeltuintje. Waar Zoë zich nog even lekker kan uitleven.

poesje aaien

Ook gaan we nog even langs bij onze favoriete straatkat. Kijk nu, wat een dierenvriend! Alleen maar liefde hiervoor?

De rest van de dag doen we helemaal niks. We zijn moe en hangen een beetje op de bank.

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan. About last week.. week 3-2018

Dinsdag

mickey

We wandelen vandaag naar het winkelcentrum Biosfera. Hier moet ik namelijk nog wat foto’s maken voor een artikel wat binnenkort online komt. We kunnen niet het winkelcentrum verlaten zonder even bij Mickey in de auto te hebben gezeten.

midget golf

Ik maak wat foto’s van een nieuw midgetgolf terrein. Hoe gaaf is dit! Al heb ik zelf niet zoveel met Jurrasic Park..

mac d

We maken ook nog een stop bij de MacD. Richard zou met zijn werk uit eten gaan. Dus wij eten vandaag ook even wat lekkers.

strand

Op de terugweg besluiten we om over het strand terug te wandelen. Oh wat heerlijk (alhoewel er nog een heel koude wind stond)

Woensdag

strand

Tja we gaan weer wandelen. Dit keer naar de Lidl om even wat kleine boodschapjes te halen.

boodschappen doen

Zoë zit weer als een prinsesje in een winkelmandje te chillen.

strand

strand

strand

Terug wandelen we weer lekker over het strand. Waar we een plekje uit de wind opzoeken om daar nog heerlijk even te gaan spelen.

aardbeien

Als we terug komen eten we nog lekker wat verse aardbeitjes die we net bij de Lidl gekocht hebben.

Donderdag

eitje pellen

Vandaag helaas weer heel vroeg wakker. Dus we beginnen met het maken van eitjes.. Ik geef Zoë de opdracht om alle eitjes even te pellen (nadat ze zijn afgekoeld natuurlijk)

pop

Als ik daarna Pop uit de wasmachine haal (ze was natuurlijk hartstikke vies van het strand) zie ik dat, dat niet helemaal goed is gegaan. Als je goed kijkt heeft ze ineens allemaal donkere vlekken in haar gezichtje.. #Oeps

speeltuin

Omdat Pop natuurlijk nog even moet drogen, nemen we vandaag Dino mee. Ja, ja, elke dag moet er een knuffel of pop meegenomen worden. We wandelen vandaag lekker naar de speeltuin.

speeltuin

Na 45 minuten wandelen komen we eindelijk aan bij de speeltuin. Er is helaas nog niemand, na een half uur stroomt de speeltuin vol met allemaal ‘vakantie’ kindjes. Ik ga lekker op een bankje zitten en Zoë is heerlijk aan het spelen.

muis

muis

Als we daarna thuis komen, wil Muis enorm veel aandacht. Dus die geven we hem dan maar. GEK beest! Ps. Zie je z’n vleermuis tandjes?

Vrijdag

eitje pellen

Helaas weer een slechte nacht gehad. Geen idee waar het nu aan ligt. Hopelijk is het weer een of andere fase en is het weer snel voorbij.. We beginnen vandaag weer met een ei- ontbijtje.

post it plakken

En daarna spelen we de hele dag binnen. Zoë vond ergens een pakje post-it velletjes en is die overal op gaan plakken. Ach ja.. bezigheidstherapie noem ik het maar.

weerbericht lanzarote

Ik kijk nog even wat het weer gaat doen de aankomende dagen. Tja wat moet ik hier nu over zeggen. Zit je op de Canarische eilanden en dan heb je gewoon e hele week Nederlands weer! Waar O Waar is het zonnetje gebleven..

Verder maak ik geen foto’s. Ik ben de hele dag aan het poetsen, wassen, strijken en soppen. Tja moet ook gebeuren.

Vandaag kan je ook lezen over het Nacional Parque Timanfaya

Zaterdag

kakkerlak

We beginnen vandaag weer eens met een kakkerlak.. Deze kroop uit Richard z’n schoen toen hij deze wilde aantrekken.. Zou het een verlaat sinterklaas cadeautje zijn of..? Je snapt natuurlijk dat ik al mijn schoenen nu heb verplaatst. (ze stonden naast de voordeur)

dromedaris-kameel

Voor een artikel wat binnenkort online komt, moest ik nog wat foto’s maken. Vandaar dat we even een kijkje gingen nemen bij de kamelensafari

paardjes

Zoë wil al heel lang graag op een pony rijden. Dus gingen we ook nog even naar de plaatselijke kinderboerderij. Toen we bij de pony gingen kijken vond ze het toch wel een beetje eng. We zijn toen ook nog even bij de ‘gewone’ paarden wezen kijken en deze waren in vergelijking met de pony toch wel heel erg groot haha.. Ze durfde ze nog niet te aaien. Vanaf een afstandje toekijken wilde ze dan weer wel.

ezel

kippetjes

Leuk hoor zo’n kinderboerderij!

slapen in auto

Aangezien we de afgelopen dagen telkens heel vroeg op zijn (lees 4 of 5 uur sochtends) viel mevrouwtje in de auto als een blok in slaap. Tja wat wil je, lekker heen en weer schuddend. We hebben dus maar een eilandrondje gemaakt. Zodat ze even wat slaap in kon halen.

speeltuin indoor

Toen ze weer wakker en redelijk bijgekomen was. Gingen we boodschappen doen. Zo leuk dat ze bij de Spar gewoon een klein speeltuintje voor kids hebben.

sushi

sushi

Omdat we ook nog niet hadden gegeten besloten we om afhaal sushi mee te nemen. Bij de ‘grote’ Spar in Arrecife staat namelijk een pop-up stand waar ze gewoon verse sushi voor je bereiden. We deelden dit trouwens met z’n drietjes. Zoë is namelijk ook GEK op sushi!

Zondag

wandelen

Vandaag is er regen voorspeld maar we besluiten toch weer even lekker een wandeling te maken. We gaan vandaag naar de Lidl om daar wat kleine boodschapjes te halen.

lidl

Zoë zit weer heerlijk te chillen in het mandje..

donut

en op de terugweg snoepen we heerlijk van een donut. Ach moet kunnen toch?!

De rest van de dag doen we weer lekker weinig en kijken alleen televisie en wat Joubtjoep filmpjes zoals Zoë dat zo mooi kan zeggen!

En dat was alweer onze 4e week van 2018. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om met ons mee te kijken. Deze week beginnen we alweer aan de maand Februari! Niet normaal hoe snel de tijd gaat. We hebben wederom geen plannen dus we zien wel wat de week ons gaat brengen. 

Hebben jullie nog leuke plannen deze week? Ik lees het graag in de comments! ?

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge