De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 38 – 2018

about last week

 

Opa en oma waren nog gezellig een paar dagen op visite. Deden we heel veel boodschappen, begon ik met tegenzin aan het netjes maken van de tuin en hebben we weer een dagje gespijbeld om iets leuks te doen. Kijk en lees je weer gezellig mee?

About last week.. week 38

Maandag

zee

De week begint met regen. Ik maakte er een hele bijzondere foto van. Where the sea ends and the sky begins..

kusshenhoes

Er kwamen ook weer een aantal pakketjes van Ome Ali binnen, waaronder deze kussenhoes voor Zoë haar kamer. De rest zijn cadeautjes voor o.a. Sinterklaas en Kerst. Ja, ik begin er op tijd mee want dan heb ik het allemaal maar alvast in huis.

De rest van de dag spenderen we met opa en oma.

Dinsdag

regen

Als ik Zoë weer op school heb afgegeven, komt deze donkere lucht mij tegemoet. Gelukkig heb ik mijn regenjas bij mij. Het blijft gelukkig bij dreigend weer en er komt geen druppeltje naar beneden. Heel fijn want ik kan/kon nergens schuilen. Normaal gesproken zit ik bij het sportcafé, maar deze was dicht. Ook al stond er op het de deur dat deze open was..

lekkers na school

Mijn lieve kleine meisje weer opgehaald. Ze heeft heel fijn gespeeld met een ander meisje Sama (je spreekt het uit als Sema). Alleen blijft de taal toch nog wel een dingetje. Zoë is ondanks dat ze al heel veel Engelse en Spaanse woordjes/zinnetjes kan spreken toch nog wel heel onzeker.

in de tuin werken

In de middag gaan we samen met opa en oma de tuin onder handen nemen. Ik ‘haat’ tuinieren en heb liever alles betegeld maar helaas. We maaien het gras en trekken bijna alle planten eruit, zodat ik de volgende ronde weinig hoef te doen. Dit is de eerste lichting vuilniszakken.

muis ligt te chillen

Omdat ik niet een goede ‘voor’ foto heb gemaakt (tja heel dom). Heb ik toch nog een foto gevonden waar je toch een beetje het ‘voor’ kan zien.. wat een oerwoud hé. Ps. check ook even hoe Mr. Muis onder het bedje ligt met zijn staart.. kan toch niet lekker liggen?

tuin bijna af

Dit is de ‘na’ foto. Nu alleen de muur nog een beetje witten, wat witte grind/stenen in de plantenbak gooien en ik zeg niks meer aan doen.

Woensdag

strand

Vandaag gaan we lekker spijbelen. We besluiten om met opa en oma naar het strand te gaan en een stukje over de boulevard te wandelen.

Vanwege privacy heb ik verder geen foto’s gemaakt.

Donderdag

computer updaten

Als ik sochtends wil werken aan mijn blog, vindt mijn laptop het een goed idee om een update uit te voeren. Een hele lange update want hij is ruim 1,5 niet te gebruiken. Daar gaat mijn schaarse tijd om te bloggen. Als hij eenmaal geüpdatet is, kan ik niet meer bij mijn icoontjes van windows 10 en raak ik gewoon echt gefrustreerd. De enige oplossing, laptop dichtklappen en niks meer aan doen..

zwemmen

Als Zoë weer klaar is met school gaan we lekker naar huis en zwemmen! Het weer is weer helemaal omgeslagen dus even extra van genieten. Helaas is het kinderbadje dicht dus moet we in het diepe bad zwemmen. Dit vindt Zoë toch nog wel wat spannend dus een extra zwembandje om haha..

Vrijdag

in de camperbus

Opa en Oma komen ons vandaag uit school ophalen. Zoë vindt het helemaal geweldig dat ze met de camperbus mee mag en glundert van oor tot oor! We maken er een extra lang uitje van want we gaan ook nog even boodschappen doen.

koffie

Eenmaal thuis ben ik wel toe aan een bakje koffie. Ik en nog steeds zo ontzettend blij met mijn Dolce Gusto #nospon gewoon zelf gekocht.

Zaterdag

melk laten vallen

Richard is vandaag vrij, dus we gaan weer onze boodschapjes doen. We hebben een hele lijst.. dus we beginnen maar vroeg. Als eerste maken we een stop bij de Carrefour want we hebben een mini ventilator voor Zoë haar kamertje nodig. Super, want ze zijn in de aanbieding voor maar 8 euro! Ook heb ik een nieuw strijkijzer nodig. Het strijkijzer van het huurhuis, is niet goed want de kabel is kapot en ik brand mij er serieus elke keer als ik moet strijken aan. We nemen ook nog melk mee maar dat gaat helaas niet helemaal goed. Bij de auto breekt het hengsel van het pak (6 flessen melk) en jahoor, heel fijn lekkende flessen melk..

ikea

Daarna rijden we door naar de fotograaf. We hebben een familie foto nodig voor school (ze gaan diverse projectjes er mee maken). Aangezien wij bijna tot geen foto’s hebben van ons drietjes maken we er maar gelijk eentje. Zoë is alleen ontzettend moe en heeft er totaal geen zin in.. uiteindelijk is het een hele leuke foto geworden hoor *zegt ze sarcastisch haha. Daarna maken we nog een stop bij de Ikea. Nu we een jaar verlenging hebben gekregen hebben gaan we alle kamers toch wat meer ons eigen maken. We starten natuurlijk met de kamer van Zoë

slapen

Van de hele lijst boodschappen doen wordt je natuurlijk gewoon heel erg moet en ga je lekker slapen in de auto. Ik wou dat ik dat ook kon, slapen in een auto.

eten

ijsje

Omdat we ontzettend trek kregen van al dat gewinkel maakten we een stop bij een all you can eat restaurant.. Het eten was ok maar niet voor herhaling vatbaar. Het smaakte net niet..

boodschappen

Laatste stop voor vandaag bij de Lidl.. tja gewone boodschappen moeten er ook gehaald worden. Niet heel interessant maar hoort er wel bij.

Zondag

verven

We beginnen de dag met verven. Altijd leuk om te doen!

zoe haar kamertje

De rest van de dag zijn we bezig met het ophangen van schilderijtjes, vloerkleed neerleggen, kussen uitzoeken en kijken hoe we alles willen hebben staan. Zodra alles af is zal ik voor de kamer van Zoë een roomtour maken. Tenminste als jullie het leuk vinden😉

En dat was alweer week 38. De weken vliegen gewoon voorbij, nog 2 maanden en dan wordt Zoë alweer 4 jaar en gaan we op vakantie naar Nederland. Deze week zijn Zoë en ik weer een aantal dagen alleen, Richard moet weer in Almeria werken. Dus ga ik weer een gezellig meidendagje inplannen. Voor de rest hebben we nog niks gepland.. alleen school dan nu natuurlijk. Dus we zien wel wat we allemaal kunnen gaan doen.

Ik wens jullie een heerlijke week toe en tot volgende week!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2018, About last week | 3 reacties | 24 september 2018 |

Comments
CommentLuv badge